15. marts 2016

Et par små veste

..... til farmors lille pige. Eller rettere - den ene er en "net lille undertrøje" :-) Den er designet af Vibeke og findes i Isagers kalender fra 2015. Jeg har strikket i resterne af Isager Highland fra Pæon og den er blevet super lækker med et lille fint netmønster, der pryder forsiden. Jeg var heldig lige at få et foto af to af mine yndlingspiger :-)


Da Stumpen savler umanerligt meget i øjeblikket har jeg valgt at gøre udskæringen i undertrøjen knap så dyb som i opskriften - også fordi den snarere kommer til at blive anvendt som vest, ikke som undertrøje.


Der er også kommet en Lene Holme Samsøe top af pindene. Her fotograferet før de sidste knapper var på plads. Jeg prøver altid lige at se, om det ikke er okay bare med en enkelt knap, he he. Bestemt ingen grund til at sy for mange i ;-)
Ellers forstår jeg at give mig selv ekstra udfordringer her i marts. Jeg har fået en ny kjole og den kan ganske enkelt ikke anvendes uden en tilhørende cardigan ;-) Så jeg er gået i gang med en lille Kim Hargreaves sag med det mest irriterende hulmønster man kan tænke sig - omslag og sammenstrik af omslag og maske på hver pind - det kommer bare aldrig helt til at glide, men nu er jeg blevet stædig og strikkes - dét skal den! Jeg bliver udfordret på tid i forhold til marts måneds sjal og sokker, men så har jeg heldigvis lidt i ærmet, hvis det går helt galt.

Dette indlæg skal afsluttes med historien om, hvordan venlighed, hjælpsomhed og storsindethed oftest er det man møder her i "strikkeblogland". Med posten forleden dag kom dette norske blad, sendt til mig af Helle, blot fordi jeg spurgte på opskriften til hendes fine Telesving.


Gang på gang undres jeg over, hvor søde og storsindede strikkende kvinder kan være overfor hinanden. Alene dét, at Helle aldrig har fået min adresse, men har brugt tid på at finde frem til den og brugt tid og ressourcer på posten - jamen jeg siger bare TUSIND TAK, Helle og jeg vil glæde mig til at strikke den. Har præcis det rigtige garn fra Karen Noe liggende - min får nok et hint af petrol/turkis :-)

Ha en dejlig forårsaften derude :-) Her skal der løbes og SÅ skal der strikkes :-)

Og så lover jeg dig Kirsten, at næste indlæg også kommer til at handle om strikkepinde. Jeg kan dog her helt klart sige, at selvom ingen strikkepind er perfekt på alle parametre, så synes jeg Ferrarien kommer tættest på :-)

Faktaboks
Design: Isager kalender 2015: Vibeke Brandhof - En net lille undertrøje og Lene Holme Samsøe Babystrik på pinde 3 Lillies top
Garn: Isager Highland Wool, 100% ren uld og CottonWool fra Gepard
Garn fra lager: Jo da ;-)
Anvendt: godt 60g
Farve: Ivory og koralagtig
Købt hos: Isager og Tind kunst og tekstil
Pinde: 3,5 til begge veste - for jeg måtte jo bruge min Ferrari.
Str. 3 mdr (selvom stumpen er 6 ;-)
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger: Veste er så anvendelige til babytøj, varmer de rigtige steder og