11. november 2015

Min nye Ferrari

Ja, du bliver skuffet, hvis du havde regnet med et indlæg om biler. Helt sikkert er det, at min nye strikkepind er i topklasse. Jeg spottede dem på Fanø, men nåede aldrig frem til disken. Jeg har længe overvejet frem og tilbage, men 395 kr for en enkelt pind - det er liiiiiige godt meget. Men nu er den min og jeg har fuldstændig tabt mit hjerte. Min "Ferrari-strikkepind" er en Signature Convertible Circular fra Signature Needle Arts og den er et helt lille kunstværk. Firmaet er amerikansk og har specialiseret sig i disse smukke metalpinde, der har forskellige farver alt efter størrelse. Desværre fåes den kun i amerikanske størrelser, så jeg kunne ikke få min yndlingspind nr. 3, men valgte i stedet 3,5 som jeg jo også bruger en del.


Jeg har nu prøvekørt den siden i fredags og den er ganske enkelt en ægte Ferrari. Faktisk har jeg turbo-strikket, for det kører mere end almindeligt godt. Ingen overgang mellem wire og pind, super lækker spids, meget fleksibel, blød og bøjelig wire og kugleled i wiren - der kan dog kun skiftes wire indenfor samme pindestørrelse. Der er også kugleled i wiren til mine Chiagoo bambus- og metalpinde som jeg stadig er glad for, men wirerne er alt for ufleksible/hårde og får "knæk" og jeg splitter dem ad i løbet af ingen tid - helt galt går det, når jeg bruger dem til magic loop. Så jeg måtte prøve noget nyt.


Stiletto spidsen er i særklasse og pinden er god at holde på (også i mange timer - jeg kunne ikke lægge den fra mig;-) - købt hos Familien Davidsen. Jeg overvejede at bestille hjem fra USA, men inden fragt osv. var talt op, blev prisen næsten den samme. Men jeg tror, jeg skal forsøge at overtale vores faster til at tage med til mig næste gang hun kommer på besøg, for der er ca. 100 kr at spare pr. pind.

Og så er der nyt fra Birthe Sahl :-) Det var Mona, den kære kvinde, som kom med den til mig - hun kender vist min smag :-) Det er en lille broche af form som en puslespilsbrik, men den kan også bruges som lukketøj i en tynd trøje, se nedenfor.


Den passer f.eks perfekt til min Bagtanker fra Bente Geil


Jeg har fået ryddet op i mine strikkebøger og -opskrifter - et led i forberedelsen til næste års strikkeudfordring - du ved, de 12 sjaler og 12 par sokker som Vibeke og jeg har stillet hinanden ;-) Nu er der styr på den del, så skal strikkepindene bare skærpes - nåh nej, nu har jeg jo en Ferrari - så må jeg bare finde sjaler, der skal strikkes på 3,5 ;-) Hav en god onsdag aften derude og tak for alle jeres kommentarer både til Colorwork og Abelone :-)