23. december 2012

Buksen til de fede lår

Har altid syntes, at det lyder sjovt og måske en anelse krukket, når en tøjekspedient siger: Den buks sidder helt fantastisk på dig ;-) På den anden side, vi har vel alle vores helt specielle fagsprog. Her er ganske enkelt buksen til piger med fede lår ;-)


Lillefrø skal ha ballonbukser i julegave og jeg er ret sikker på, at der i denne model er plads til hendes kraftige lår :-) Det blev så den eneste julegave, der nåede at blive færdig! Den har til gengæld været en fornøjelse at strikke - også selvom 3 vr sammen indgår i mønsteret på hver 4 p. I det hele taget nok ikke et projekt, man skal vælge, hvis man ikke kan lide at strikke vrang.

Og så fik jeg endelig post fra Grønland, hvor jeg havde bestilt et sælskindsarmbånd hos Dorit. Hvor vi andre måske kan kalde os mere eller mindre kreative, så er Dorit jo i en helt anden liga. Hun er ren kunstner og jeg undres til stadighed over, hvad hun kan få ud af de særeste ting. Hjerterne i sælskind var en bonusgave og hænger nu på vores juletræ. Min drøm er engang at købe et af hendes billeder,


Jeg havde den store fornøjelse at få lov til at være med Lillefrø og hendes forældre til babysvømning og det var fuldstændig vidunderligt at se alle de små vandhunde. Ti små fede babyer, der i den grad nød at være i vandet. Her bringer jeg et enkelt billede af Lillefrø med særlig tilladelse - hun har lige fået øje på en badebold  :-)

Med dette indlæg vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul - jeg håber I får plads til en pind eller to :-)

Faktaboks
Design: Susie Haumann: Ballonbukser fra All you knit is love
Garn: 100% ren uld fra Henrichsens Uldspinderi
Garn fra lager: Ja
Anvendt: Bukserne vejer 90 g
Farve: 15
Købt hos: Henrichsens Uldspinderi i Skive
Pinde: 3
Str. 6 - 12 mdr
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger: Jeg har undladt den sidste udtagning i vrangmaskerne - synes de bliver ballonagtige nok endda og jeg har lavet 3 knaphuller (mod opskriftens 2) under hinanden i hver sele, så de kan reguleres og forhåbentlig bruges i lidt længere tid.