12. juni 2011

Sommer er lig med Kim Hargreaves

og lidt mere overskud :-) Så nu vil jeg ligeså stille prøve om jeg ikke kan puste lidt liv i bloggen igen. Jeg er taknemmelig for, at der stadig er læsere, der hænger på - der er endda kommet nye til - velkommen :-)

Kim Hargreaves: Carrie
Mere feminint og sommerligt kan det vist ikke gøres. Fine detaljer, bladmønstre og lus kendetegner denne cardigan fra Kim Hargreaves Misty-bog. Den blev indkøbt sidste sommer, men jeg nåede kun at strikke Arielle - så nu tager jeg revanche. Jeg er i gang med min tredie Kim Hargreaves model i år, men her på bloggen får de naturligvis hver sit indlæg. Så er jeg også lidt foran, her i genoplivningsfasen ;-)


Jeg har stort set strikket efter opskriften, men strikket min egen krave - fru Hargreaves foreslår, at kraven strikkes for sig og derefter sys på, men selvom jeg ikke går af vejen for lidt montering, så syntes jeg alligevel det var lidt i overkanten ;-)


Nu skal vi heller ikke glemme efteråret!
Vi ved jo, det kommer tilbage ;-) og som strikker er jeg slet ikke så ked af det med årstidernes skiften, jeg kunne slet ikke leve uden. Hvad skulle jeg dog gøre i et land, hvor det var for varmt til at bære uld? Så selvom sommeren gerne må vare et par måneder endnu, skader det jo ikke at være forberedt. I Butikken på Landet har jeg købt Louise Hardens Farveskiftecardigan og mellem os sagt: Jeg er også begyndt at strikke et par pinde på den ;-) Den bliver et fnuglet hit, sølle 200 g garn fra Hjelholt uldspinderi og man har den fineste cardigan - fantastisk! Selvom Butikken på Landet ikke er en online butik, ville Louise gerne sende garn og opskrift :-)


Tip og ide fik jeg hos Vibstrik. Bare bladr lidt ned i indlægget, så kan du se hendes fine version af Farveskiftecardigan.

Rigtig god pinse til jer alle :-)

Faktaboks
Design: Kim Hargreaves: Carrie fra bogen Misty
Garn: Merci fra Filcolana, 50% uld, 50% bomuld
Garn fra lager: Ja
Anvendt: 295 g
Farve: Hvid nr. 1090
Købt hos: 123knit.com
Pinde: 2,5
Str. M
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg har strikket hele trøjen på 2,5. Kraven er strikket ud af hovedet og formet undervejs.
Løbelængde: 100g = 400 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 1180 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 8232 m
Anvendt garn i år: 2 kg og 476 g