28. august 2009

Drops Jakke m. hætte II

En gang imellem skal der ruskes lidt i farvekortet, så der sker noget andet end der plejer. Da jeg så garnet hos Fyberspates og det endda var på udsalg, var det oplagt at bevæge sig ud i en anden farveskala end normalt. Farven hedder moss og det synes jeg, er særdeles beskrivende. Der er lidt "gå-tur-i-skoven" over den :-) Og det bliver også lige præcis dét, den skal bruges til.


Den vil næsten komme til at fungere som camouflage jakke på efterårets gåture, jeg er sikker på, at jeg vil kunne stå lige foran et rådyr, uden det kan se mig ;-) Jeg er dog nødt til at supplere med et kaki-grønt tørklæde, ellers bliver det hele lidt for sandfarvet til mig og jeg er straks gået i gang med Annette Danielsens Spindelvæv. Så må vi håbe, at jeg ikke kommer til at ligne en storvildtjæger!

Keramikknapperne er fra Birthe Sahl, købt på Saltum Uldfestival.

Jeg elsker trøjer med hætte, selvom jeg aldrig bruger hætten. Det giver bare sådan en lækker afslutning på en tyk trøje !Garnet har været virkelig lækkert at strikke med, nu står kun tilbage at finde ud af, hvordan det klarer sig i brug. Sidst på året har jeg tænkt mig at lave en status over de garner, jeg har brugt i år, for der er dem, der holder og så er der dem, der ikke gør! Jeg strikker altid i såkaldt kvalitetsgarn og kan alligevel ærgre mig over, at det ikke altid arter sig som sådant!


FaktaBoks
Design: Drops jakke, nr. 109-8
Garn: Squishy, 50% babyalpaca, 50% BFL (blue faced leicester)
Garn anvendt: 900 g
Farve: Moss
Købt hos: Fyberspates
Pinde: 8
Str: Medium
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jakken er som skrevet en to´er (du kan se den første her) Den første blev foræret til en god veninde. Det er ikke så tit, at jeg strikker den samme model to gange, alligevel kan jeg se, at det er sket hele to gange i det forløbne år. Med bloggen her kommer der jo helt anderledes fokus på alt det, man har strikket. Det er sjovt at se, hvor forskellige de to jakker er blevet i to så forskellige garner.