16. august 2011

Inklusive polyamid

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke bryder mig om garner med tilsætning. Jeg vil have den rene vare! En undtagelse er naturligvis strømpegarn, for det er jo dejligt, at strømperne kan holde til mere end to vaske, før der går hul på dem. Og strømpegarn bruger man til strømper!

Og så dog ;-)


Jeg forelskede mig i de fine lange farveforløb i Regia Hand-dye Effect og købte friskt 500 g. I umindelige tider har det ligget i garnskabet og ventet på, at jeg skulle finde den helt rigtige, totalt enkle model, hvor farverne rigtigt kunne komme til deres ret


Den fandt jeg i Kim Hargreaves: Embrace, der er en helt rå, glatstrikket cardigan formet af enkelte vendestrikpinde så den er længere i siderne og har lange, "dryppende" forstykker.


Den kan bruges på flere forskellige måder og vil helt sikkert blive slidt op - dog kender jeg ikke nedbrydningstiden for polyamid, så det kan da være den overlever sin ejer ;-)

Navnet passer godt til modellen, jeg får sådan lyst til at pakke den sammen omkring mig - at lade den "omfavne mig" ;-) MEN


selvom jeg er glad for den, har jeg den der fornemmelse af at være pakket ind i VitaWrap - håber ikke, jeg giver dig dårlige associationer ;-) Alligevel er jeg ret optimistisk og satser på den bliver et kæmpehit :-)

Ha´ en rigtig god aften derude :-)

Faktaboks
Design: Kim Hargreaves: Embrace fra bogen Misty
Garn: Regia Hand-dye Effect, 70% uld, 25% polyamid, 5% akryl - BVADR ;-)
Garn fra lager: Naturligvis ;-)
Anvendt: 257 g
Farve: 7289
Købt hos: Det er så længe siden, at jeg ikke kan huske det
Pinde: 3
Str. M
Ny teknik: Absolut nej, den er et skønt meditations og hovedet-under-armen-strikketøj
Løbelængde: 100g = 420 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 1079 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 12926
Anvendt garn i år: 4 kg og 37 g