17. januar 2009

Katharina Hepburn Cardigan

Spinkle, gyldne lace-pinde, tyndt rustikt uldgarn i de fineste farver og et mønster af næsten meditativ karakter. Fornemmelsen af det tyndeste, fine strik, mellem fingrene og den langsomme forvandling til en fnuglet trøje. Mon ikke, du kender det?

Bedre strikkeoplevelse kan jeg simpelthen ikke få og sådan har det været med Katharina Hepburn cardigan hele vejen igennem. Jeg har i den grad nydt at strikke den. Årets første strikkeprojekt er hermed færdigt.


Mønsteret består af de fineste små snoninger vekslende med små lace-rapporter. Klik evt. for større billede.

Jeg har ikke været helt alene om det, men har fået mere end rigelig hjælp.


Hun bliver tilsyneladende aldrig voksen. Hun er snart seks år, men opfører sig stadig på nogle punkter som en ren killing


Vi blev dog færdige tilsidst

Hvordan står det så til med mit Cashmere-0-meter? Fra nu, bare kaldet opsparingen (i hvert fald så længe, der er plus på kontoen :-)) Jeg har brugt både garn og opskrift fra lageret, så jeg har sparet op! Fin og fnuglet er dog de ord, der beskriver denne cardigan bedst: Den vejer faktisk kun 194 g! Jeg forhøjer dog rask til 200 g og dermed har jeg optjent de første 10%, herefter bare kaldet point. Det er da slet ikke så ringe endda :-)

Fakta
Design - Kathy Zimmerman - Katharina Hepburn Cardigan, fra bogen Lace Style redigeret af Pam Allen og Kate Budd
Garn: Håndindfarvet 100% uld fra Marianne Svit, anvendt 194 g
Pinde: 2,5
Opsparing: 2,5 point pr 50 g = 2,5 x 4 = 10 point

Medens jeg har været væk fra bloggen

...har jeg fået en pris af Jette.


Tusind tak, fordi du tænkte på mig, jeg er meget beæret.

Denne gang vælger jeg dog at lade være med at give prisen videre til nogle få "udvalgte", fordi jeg synes alle I, der følger med her har fortjent betegnelsen Kreativ Blogger.