18. juli 2013

I godt selskab på en dejlig sommerdag

..... blev jeg færdig med 1-års-trøjen til Lillefrø. Det gode selskab vender jeg tilbage til om et øjeblik, først "guld"trøjen til farmors helt eget Lillefrø, der blev et helt år i går, hvilket naturligvis blev fejret på behørig vis :-)


Den er strikket i Silkbloom, der har lagret i nær ved 3 år, tror jeg og farven er næsten som guld. Jeg har valgt at kante med råsilke.  Billedet nedenfor viser hele Slå-om-modellen, men gengiver ikke den blanke silke.


Den blev stort set strikket færdig i godt selskab med Mona i hendes dejlige sommerhus. Vi har kortvarigt arbejdet på samme arbejdsplads for ca. 20 år siden og har så mødt hinanden igen som strikkere her i blogland. Det blev en meget hyggelig eftermiddag, der viste, at vi havde en del andre fælles flader end strik :-) Her er en lille collage fra en dejlig dag. Søster Ulla var også på besøg :-)


Ha' en dejlig weekend derude og tak for alle jeres søde kommentarer :-)

FaktaBoks
Design: Lene Holme Samsøe: Slå-om-trøje fra bogen Sødt & blødt - strik til små prinser og prinsesser.
Garn: Silkbloom - som nu kun findes i "fino" udgave, 45% morbærsilke og 55% soft merino.
Fra lager: Ja, det har lagret virkelig længe ;-) Havde kun 3 nøgler, så de passede perfekt til en babytrøje, nåh, nej - tumlingetrøje ;-)
Anvendt: 150 g
Farve: Jeg synes, det er guld
Købt hos: Garn.dk
Pinde: 3
Str: 1 år
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg har hæklet blonden i stedet for at strikke den og sy den på efterfølgende, som det foreslås i opskriften. Jeg har hæklet 1 omg. fastmasker, derefter 1 omg. med *1fm, 1lm, spring 1 fm over* med Silkbloom og tilsidst en omgang med råsilken, der består af *3 lm, 1 fm i lm-buen fra forrige omgang*