12. november 2016

En dejlig dag er slut

.. alt, alt for hurtigt. Jeg holder så meget af hende og vi har så meget at drøfte hver gang vi er sammen. Der er så meget, der skal lyttes til og tygges lidt igennem så det bliver lettere at bære. Verden er et meget uperfekt sted, men jeg er altid i meget bedre humør, når Gitte har været her og tusind tak for det :-) Bemærk den smukke trøje - jeg mener det er den med det lidet flatterende navn - Ormegraverens Ormegraverpigens nattrøje?? Ret mig Gitte, hvis jeg tager helt fejl.


Vi begyndte i Hønsestrik, hvor jeg måtte anskaffe mig denne. En guldgrube af fantastiske trøjer m.m - desværre alle strikket op i Sandnes garn. Hvorfor dog ikke vælge noget færøsk garn eller i det mindste forskellige kvaliteter - Filcolana, Islandsk uld, Hjelholt - jamen der er så mange lækre muligheder. Især når der står: "Vores ønske med bogen er at vække interesse for færøsk mønsterstrikning, at fremme uld som en naturlig råvare og at bringe kulturarven videre". Nå, men så er det jo godt, vi selv kan vælge, hvad vi vil strikke i! Didde var som altid veloplagt ekspedient, selvom hun havde meget travlt sådan en lørdag formiddag :-)


Siden jeg blev selvstændig har jeg ikke været til noget, der ligner en julefrokost, så jeg syntes, at vi i dag skulle prøve juletapas fra den lokale Mums. Overskuddet var ikke til de store køkkeneskapader og jeg blev glædeligt overrasket, det var super lækkert og kan anbefales, hvis du bor i nærheden.


En dejlig dag er slut og jeg sidder tilbage og tænker på, hvad der skal blive ud af den smukke gave som Gitte havde med - det ender nok med et bette sjal :-) Bemærk, at der naturligvis er tænkt over, at selv maskemarkørerne skal være blå :-)


Jeg håber I har en rigtig dejlig weekend derude. Tusind tak for alle de dejlige kommentarer og mails :-)

PS: Jeg kom selvfølgelig også lige til at bestille denne her