11. august 2008

Børnetrøjer

Længe før jeg selv begyndte at "strikkeblogge" smugkiggede jeg hos Irene og jeg har hentet rigtig meget inspiration til bl.a børnetrøjer på Irenes blog. Det virker til tider som om hun ryster søde og fine børnetrøjer ud af ærmet :-) Det er også Irene, der har gjort mig opmærksom på Zoë Mellors bog: Strik i børnestørrelser, hvorfra jeg har hentet opskriften på denne lille trøje til min nieces datter. Der bliver slået op lige om et øjeblik :-)



Derudover har jeg fået lavet en pilespids fra Lene Holme Samsøes: Kæk og klassisk børnestrik, til en af mine veninders datter, der skal begynde i skole på onsdag. Den er strikket i Blend Bamboo fra hjertegarn. Jeg brugte ca. 50 g hvid og 60 g rød. Den blev strikket i en fart i bar arrigskab over min fejlslagne "Simple" knitted bodice! Jeg håber at få et billede af den på!




Alt garnet, også babyulden fra Dale er købt på en af de sidste ture ud i ferielandet, nemlig i Løkken. Der har Rikke Thorup en rigtig fin garnbutik: Garngalleriet, hvor hun har et stort udvalg i mange forskellige kvaliteter. Er man Lana Grossa fan, er man kommet det rette sted hen. Der røg også lige et par nøgler Lana Grossa "Merino big" i posen, så jeg ikke løber tør til vinter :-) De nøgler Noro, jeg strikker ind i min "Simple knitted bodice" (for anden gang :-)) er også købt i denne herlige butik med super kompetent og venlig betjening.