14. november 2010

En vaskeægte heksering

..... det er lige, hvad jeg har fået af Kristine. Eller rettere byttet mig til for Rambling Rose Cardigan. Mine nøgleord til Kristine var turkis og tudse og så skulle den passe til min tommelfinger. Det kom der dette pragteksemplar ud af


Jeg er fuldstændig vild med den og har gået med den siden jeg fik den. At "bytte evner" i en art naturalieøkonomi, dét er slet ikke så tosset - jeg gør det gerne igen - men nok først, når jeg er færdig med min nye uddannelse og der bliver lidt mere luft ;-)

 

Som om det ikke var nok at få sådan en fantastisk og helt unique ring, så havde den kære pige lagt et par ekstra ting i pakken, f.eks. et skønt læderarmbånd, som flere af husets venner og fastboende - her tænker jeg på min 18 årige søn, hans kæreste og venner - har forsøgt at bortføre indtil flere gange! Meeeen indtil videre har jeg insisteret på, at de kun må låne, for jeg er selv ret vild med det :-)


Og denne helt fantastiske gule og hvide knap, der engang skal pryde det helt rigtige stykke strik og ikke mindst den hvide broche som jo kan pynte på næsten hvad som helst. Jeg var helt og aldeles overvældet over den fine pakke. Hvis I ikke kender Kristines blog, så gå ind og se de fantastiske ting, hun laver :-) Hun er en ren kunstner indenfor indtil flere områder.Metoden med at strikke, samtidig med jeg bliver hørt i "dagens stof" benyttes stadig. Så selvom jeg ikke føler, der bliver strikket, så sker der altså lidt alligevel. Det kan jeg i det mindste se, nu hvor jeg skal tage et par billeder. Her ser du Annette Danielsens Regnvejrsdag "in progress"Forfærdende nok, har jeg ladet mig lokke til det helt store Fair Isle projekt, nemlig Kaffe Fassetts Lydia (fra Rowanhæfte 148) - hvordan det går til kan jeg knap nok svare på, men det har noget at gøre med, at min yngste søns søde kæreste fik lov til selv at vælge et projekt - frit fra alle hylder. Pigebarnet elsker strik og selvfølgelig faldt valget på det mest tidskrævende projekt i samlingen overhovedet ;-) Og der røg så garnet til Pagodevesten, for jeg havde ikke lige tid til at købe nyt - heller ikke over nettet!!!

Jeg kan slet ikke se, hvornår den skal blive færdig, men efter eksamen venter trods alt en kort juleferie :-)

Endelig har jeg også fået nappet et stykke på Annette Danielsens Tankestreg og den bliver et rent pragteksemplar i originalgarn. Garnet var dog indkøbt til Isagers Japanmodel Indigo, men den store A-formede model, er slet ikke er mig, når det kommer til stykket - så hvorfor jeg anskaffede mig den, må ligge hen i det uvisse. Du har sikkert prøvet det samme engang imellem ;-)


Så må jeg forsøge at komme igennem nogle af de tusinder af indlæg, der er lavet, siden jeg var på besøg i blogland sidst. Det skal blive spændende at se, hvad I har lavet af fantastiske kreationer.

Ha´ en rigtig god søndag aften :-)