20. februar 2011

Det rene ingenting

..... sølle 61 g vejer Camomille den røde og tredie ;-) Der er gået helt sport i, hvor tyndt og fint, jeg kan lave det. 1 tråd ren silke og 1 tråd cashmere - begge sytrådstynde - danner dette spindelvæv af et sommersjal. Det skal bruges over en ærmeløs kjole til sommer.


Mere luksuriøst kan det simpelthen ikke blive. Camomille er jo slet ikke tænkt som et egentligt lace-sjal, men det er sjovt at lege med materialer og farver og jeg elsker jo udfordringen i det helt, helt tynde strik.Måske er du blevet træt af at se på Camomille, men jeg er stadig ikke blevet træt af at strikke det, nej, nej. Jeg har planer om at lave gavesæt bestående af 1 Camomille og 1 par Ginger - synes det er en rigtig lækker gave at give og jeg har nogle i kikkerten, der skal ha´sådan et sæt. Dog først til næste jul ;-)

Helt klar og strålende rød - en af yndlingsfarverne - dog hører den til på forårs/sommerskalaen og optræder derfor ikke så ofte som vinterfarven blå ;-)

Jeg er gået i gang med et projekt, jeg simpelthen ikke kunne lade ligge, men det er indtil videre en hemmelighed. Derudover må jeg videre med mine "boligtekstiler" - det skal altså lykkes i 2011 at få færdiggjort et par puder og et tæppe ;-) Frost har jeg jo også gang i til min mand, men så længe han har Peter Plys trøjen mangler han jo ikke noget - så den kan udsættes et stykke tid ;-)

Men nu først en lang gåtur i det helt vidunderlige solskins- og frostvejr det er i øjeblikket. Ha´ en god søndag derude :-)

Faktaboks
Design: Helga Isager, Camomille.
Garn: Lace silke, 100% silke og Lace Cashmere, 100% cashmere
Garn fra lager: Ja.
Anvendt: ca. 30 g af hver kvalitet
Farve: Klar rød 
Købt hos: Duddines vævestue på Fur
Pinde: 3,5
Str. Lige efter målene: 52 cm + blondekant i højden og 180 i bredden.
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Jeg hækler kun 1 række fastmasker langs kanten, synes det er mere end rigeligt
Løbelængde: Silke 100g = 600 m, Cashmere 100g = 552 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 345 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 3990
Anvendt garn i år: 972 g