10. oktober 2017

Gift

Så er jeg klar til at præsentere Kim Hargreaves Gift - en meget feminin og lækker lille sag om jeg selv skal sige det ;-)


Den er strikket op i "mink" fra Louise Harden (en anden skøn designer med super feminine designs) - indkøbt den allerførste gang, jeg besøgte Vibeke for 3 somre siden :-) Når jeg tænker på, hvor meget godt den Vibeke fylder i mit liv nu, så kan jeg simpelthen ikke forstå det ikke er længere siden, vi sådan rigtigt begyndte at ses. Derfor skal denne blog også bestå, uanset hvor meget jeg huserer på Instagram (også under navnet strikkeheksen ;-)), for den er skyld i nogle af de bedste venskaber jeg har i dag :-)


 Som I kan se er der indkøbt den smukkeste bog fra Karen (det vil sige, det er forlaget Rauna, der står for det praktiske) - jeg kan slet ikke få armene ned, den er så fantastisk smuk :-) Jeg kan ikke her røbe om jeg skulle have investeret i flere eksemplarer, der er jo nysgerrige mennesker, der læser med, he he :-) Her sidder jeg og læser, mens min mand står ude i regnen og fotograferer - og så har han endda stadig ikke fået en striktrøje i år :-)


Nå men tilbage til Kim Hargreaves, der altid er leveringsdygtig udi de smukkeste feminine striksager og redder mig hver gang jeg tænker, jeg har brug for sådan en rigtig net lille sag - og dét har man jo fra tid til anden :-) Denne kan sagtens bruges henover efteråret, uden at blive for kold.


Garnet er i særklasse lækkert. De fine kanter er lavet med en rest tynd alpaca - originalmodellen er strikket i silke-mohair, men minkgarnet var bare som skabt til denne model.

Tak for mails og kommentarer - jeg skal ud med min kære Diva, der har været falsk drægtig og render rundt og tror hendes bamse er hendes hvalp :-) I hundeverdenen løber de samme hormoner gennem en ubefrugtet tæve som en befrugtet, derfor har Diva også haft mælk til sin bamse!! - smart i en ulveflok, at flere hunner kan give hvalpene mælk, knap så smart når man bare er en ganske almindelig familiehund, der ikke ser særlig ulvet ud ;-)


Faktaboks
Design: Kim Hargreaves: Gift fra bogen Grace
Garn: Tror garnet hedder noget med Mimi - det er en blanding af mink, cashmere, merino og viscose og fuldstændig fantastisk. Jeg kan simpelthen ikke finde banderolen. Til kanter er anvendt tynd alpaca1 fra Isager
Anvendt: 117 g
Farve: Lys grå
Købt hos: Isager Tversted og Garnudsalg
Pinde: 3.25
Str: S
Ny teknik: Nej
Bemærkninger: Jeg er utrolig glad for den og den er så lækker at have på. Den er også dejlig meditativ at strikke :-)