5. september 2016

Strik og yoga - samtidig?

Ja, det er ikke alle der kan, men det kan Tove - den gæve norske kvinde, jeg lige har mødt i weekenden ;-) Er hun ikke skrap? Og I må ikke bede mig om at huske, hvilken stilling, det er hun sidder i, for yoga er nyt for mig.

Billede venligst udlånt af Britta

Jeg har længe tænkt på at deltage i dette kursus hos Marianne Isager, meeeeeen jeg har altid syntes at prisen var lidt i overkanten for sådan et "fritidskursus". To skønne, insisterende kvinder, fik mig dog overbevist om, at jeg skulle med og sådan blev det! :-) De har lokket og lokket og hvem kan modstå dem? :-) Jeg kan i hvert fald ikke og godt det samme, for det blev en helt forrygende weekend :-)

Vibeke og Marianne før den skønne middag :-)

Og lad mig nu straks sige efter at have været afsted hele weekenden - prisen er på ingen måde for meget i forhold til det, man får for pengene - for det er virkelig meget. Den driftige fru Isager har købt hele Tversted skole og er i gang med at omdanne den til sådan et slags kreativt center, hvor der skal afholdes kurser og være arbejdende værksteder. Marianne Isagers iderigdom kan slet ikke bare retfærdigvis beskrives her - I må selv holde øje med stedet og se hvad der sker efterhånden, men ideerne blomstrer rigt :-)

Billede venligst udlånt af Britta
Meningen med kurset er, at man skal blive inspireret til at designe noget selv. Ingen designer bliver født på en weekend, men jeg fik aflivet et par darlings, jeg har gået med i tankerne gennem længere tid og blev inspireret til noget andet. Måske kommer der noget ud af anstrengelserne - jeg har i hvert fald købt garn til et par ideer ;-) Nå ja - nu var der jo også procenter på garn, når man var kursist, så jeg kunne godt glemme mine fyldte reoler for et øjeblik ;-)


Vi blev mødt med en varme og en gæstfrihed uden lige - vi fik lov til at bo i gæstehuset, fordi det Bed&Breakfast, hvor Vibeke havde lejet "familielejligheden" viste sig at bestå af ét værelse med 1 dobbeltseng og 10 cm hen til køjesengen, hvor jeg så iøvrigt kunne vælge mellem over- eller underkøjen og et toilet, der ikke kunne skylle ud ;-) Da Marianne Isager hørte det tilbød hun os straks gæstehuset, hvor vi kunne få hver vores værelse og to toiletter, der virkede og vi slog til med det samme :-)


Udsøgt og sund forplejning er en del af kurset, der sammen med yogaen sørger for at tilfredsstille både krop og sjæl - eneste ulempe kan være at man kommer til at spise for meget. Solveig Østerby Larsen, der laver maden sørger for at det hele er både smukt, velsmagende, sundt og økologisk.

Billede venligst udlånt af Britta
 Billedet taler for sig selv - jeg vidste egentlig ikke, at garn kan bruges på den måde, gjorde du? ;-) - aldrig har jeg set Vibeke grine så meget og det var dejligt ;-) Til højre vores yogainstruktør Ilse Kjær Gaardahl, der med stor entusiasme underviste os og gav plads til hver enkelt. Og så er hun smuk og farverig, hvilket ikke gør oplevelsen mindre :-) Det er iøvrigt Vibeke, der har strikket den kjole, hun har på!


Strikkeprøverne ser måske ikke ud af så meget, men sådan er det, når ideer fødes og dør :-) Jeg lærte også endelig at foretage modelberegning og det er smadder sjovt. Jeg har allerede nørdet lidt videre herhjemme!

En weekend i selskab med en flok dejlige kvinder er slut - jeg er bare lykkelig for, at jeg kom afsted og fik sat endnu nogle gode minder ind på glædeskontoen :-)


Tak for alle jeres kommentarer og mails vedr. augustsjal og sokker :-) Jeg har også færdiggjort en Kim Hargreaves model, men det hører I meget mere om - både på godt og ondt. Jeg ved, at Diva stjæler billedet, men læg lige mærke til de smukke blå glasørenringe. Dem har Vibeke købt på Bornholm, som venindeørenringe - en gestus, der rørte mig dybt. Nu har Vibeke grønne glasperler, Marianne har rosa og jeg har blå :-)