8. februar 2012

At gå på to ben

... er jeg ligeså stille begyndt på i dag - det føles som genoptræning - det er helt utroligt så hurtigt man svækkes af at ligge i sengen. En tur frem og tilbage over stuegulvet fremkalder koldsved og hyppige pauser er nødvendigt.

Jeg kan ligeså godt forsøge at udnytte tiden og har taget et par billeder af min Alpaca-kjole. Hele baduljen er strikket på p. 2,5 - min absolutte yndlingspind til hver en tid ;-)


Siden jeg strikkede Klukka - som iøvrigt er helt utrolig anvendelig her i kulden - har jeg været opsat på at lave en kjole med samme hulmønsterrib. Jeg synes, det er en meget dekorativ kant og den kan (som alt andet strik) varieres i det uendelige. Da Drops holdt Alpaca-fest slog jeg til og købte garn til kjolen.


Jeg er ret irriteret over to ting: At jeg valgte at lave de 2 turkise striber forneden på kjolen og at jeg ikke tog jævnt ind hele vejen op i stedet for at lave alle indtagningerne under det stribede stykke. Men den er designet "on-the-fly", medens jeg sad med den og på det tidspunkt var jeg helt overbevist om, at det var de rigtige designvalg. På trods af det, er det alligevel blevet en rigtig dejlig og velsiddende kjole og jeg tror, jeg bliver glad for den.


Tiden er moden til at rydde ud i nogle af alle de gamle projekter, der ligger. Nogle skal gøres færdige, andre skal trevles op, så der kan blive mere plads og luft til babyprojekterne. Dagene til sengs har fået mig til at længes efter rengøring og oprydning - der kan man bare se ;-) Det er kræfterne ikke til endnu, men tænk at ligge og glæde sig til at kunne gøre rent - noget er da fuldstændig galt!

Det var for fristende for mig at læse indlægget hos Irene - selvom jeg var svag af feber, var jeg udmærket i stand til at trykke på Læg i kurv og gå til kassen hos Rasmilla. Men jeg har undskyldningen parat, for jeg har endnu IKKE prøvet at strikke af Rasmillas garn - tænk engang - det kan jeg da ikke ha´ siddende på mig. Mere om det, når der bliver strikket af det.


Ved en senere lejlighed vil jeg forsøge at få nogle bedre billeder af Livø, for det er en rigtig lækker, enkel og anvendelig trøje, der faktisk også har lidt form, selvom det er umuligt at se på det elendige billede nedenfor. Trøjen er for stor til ginen og derfor kan man ikke se formen på trøjen. Jeg er ganske enkelt ikke tilfreds med at gøre så dårlig reklame for så godt et projekt, så det må gøres bedre. Engang ...

Ha´ en god onsdag derude.

Faktaboks

Design: Mit eget
Garn: Drops Alpaca, 100% alpaca
Garn fra lager: Nej, købt til formålet
Anvendt: 450 g
Farve: Marine, nr. 5575 og turkis, nr. 2918
Købt hos: Netgarn, Århus
Pinde: 2,5
Str. S/M
Ny teknik: Nej
Bemærkninger: Da jeg hængte kjolen på ginen i dag, kunne jeg konstatere, at den er fuldkommen elektrisk. Måske har det noget med frostvejret at gøre - jeg håber i hvert fald, at det fortager sig igen. Jeg kan bære alpacaen direkte på kroppen uden det klør det mindste, men har hørt andre sige, at de synes det kradser! Så du må lade det komme an på en prøve.
Løbelængde: 100g = 334 m
Forbrug i løbende m (anvendt*m/g): 1503 m
Forbrug i løbende m ialt i år: 1726
Anvendt garn i år: 512 g