6. juli 2008

Jeg har været på Fur

og hvis du ikke allerede har været der, så tag derover nu!

Jeg vil ikke skrive om det fantastiske landskab, de skønne vandreture eller kanopadling, jeg vil skrive om GARN.
I den henseende er Fur nemlig også Slaraffenland eller decideret farligt område, alt efter hvordan ens garnbudget ser ud ;-)

Jeg havde jo lige købt en hel del Merino Silk, men på turen derover, hvor jeg iøvrigt kæmpede med min hørnederdel i en svedende varm bil, kom jeg selvfølgelig i tanke om, at jeg manglede garn til mit peacock shawl. Jeg blev helt glad. Sikken god ide. Selvfølgelig skal det sjal, laves i noget rigtig kvalitetsgarn fra Fur.

Man tænker nu godt på sådan en køretur. Jeg kom jo også i tanke om, at jeg har lovet Torben en Ellery - og hvilket held - han var chaffør, så han kunne selv vælge farve - ja - og når jeg sådan virkelig tænkte efter, så ville det være dumt, hvis jeg ikke benyttede mig af, at jeg nu virkelig var på Fur og købte noget af det dejlige kvalitetsgarn til gaver. Flere ord behøves vist ikke. Billederne fortæller resten :-)

Jeg elsker Duddines vævestue. En hel lade pakket med masser af garn og andre spændende ting. Man kan rigtig gå og snuse. Klodes gårdbutik er en helt anden type butik, hvor det hele præsenteres lidt mere eksklusivt og hvor man også kan købe Klodes eget design. Begge steder er et MUST for en garnelsker. Og tænk på alle de gaver, jeg nu kan lave

Min søster, der købte det multifarvede Lucca (resten er mit :-)) bød på middag på Fur Bryghus. Det kan jeg stærkt anbefale. Maden var udsøgt. Desværre havde de lidt for travlt og formåede ikke at styre logistikken, men nu skal vi jo heller ikke gå i for små sko :-) Alt i alt en rigtig god oplevelse.


Da jeg kom hjem lå der maskemarkører i min postkasse. De er meget, meget fine og købt hos Merete. Sikken dejlig weekend :-)