19. februar 2009

Trøje med smockmønster

.... En halv time før vi skulle til fødselsdagsmiddag hos svigerdatter Stinne i går aftes, blev den sidste knap syet i Strikket drops jakke med smockmønster. Dermed blev der da endelig lidt at vise frem her på bloggen.

Her ligger den og tørrer, men det var først i dag. Jeg gav hende den i går og tog den med hjem og vaskede den i dag! Det kan man simpelthen ikke, først give en gave og så gå med den igen, men hun er så tålmodig, den kære pige og tog det i stiv arm :-)Jeg var meget spændt på om den passede for den mindste størrelse i opskriften var en str. s og jeg tilpassede til en xs. Modellens "smockoverdel" skal sidde ordentligt til, så tilpasning var nødvendig - og heldigvis havde jeg denne gang heldet med mig. Den er som støbt til hende. Her er den så i temmelig krøllet og uvasket tilstand, men det opvejes jo af den søde model :-)


Jeg har nydt at strikke den, den har typisk været tv-strik og smockstykket er jo et sandt slaraffenland for en snonings-elsker som mig. Ærmeborten er også virkelig fin og kommer lige i detalje her.Fakta: Design: Drops Design nr. 110 - 22

Garn: Jeansblå Lucca superwash fra BC-Garn, anvendt 325 g

Pinde nr. 4

Selvom opskriften kan siges at være ny, den er fra forår/sommer kollektion 2009, trækker den ikke fra i opsparingsstatus, fordi den har været gratis. Så må jeg til gengæld snart huske at købe lidt garn fra garnstudi0. Garnet er NATURLIGVIS fra lageret. Hold da op, hvor min glorie blænder :-)

Opsparingsstatus: 47,5 + 16,25 point (ja, det hele tæller med :-)) = 63,75. Kun 36,25 point "to go".