21. marts 2009

Et par stykker i småtingsafdelingen

Mine første filtede sutsko, voila!
De var altså lige lovligt ferske uden nogen form for pynt, så jeg filtede et par blomster og syede på - opskriften er den store blomst fra Lene Holme Samsøes bog, Feminin strik, som jeg allerede har anvendt til mangt og meget. De er strikket i Fritidsgarn fra Sandnes, der har ligget på lageret i lang tid. Opskrift ligeledes fra Sandnes.
Og så lige endnu et pudebetræk med strikket Lene-Holme-Samsøe-firkant i midten og hæklet kant udenom. Jeg har strikket/hæklet i to forskellige bomuldsgarner fra lageret.Dermed er starten gået for Boo. Selvom kanten på mit silkesjal ikke er helt færdig. Den kan kun strikkes under fuld koncentration, så der må noget andet til. Jeg nåede et godt stykke på Boo i går aftes.

Ellers går jeg bare og glæder mig og gør klar til i morgen, hvor jeg får besøg af strik-in gruppen :-) Jeg går og hygger med bagning, rengøring og al det andet, der skal skabe baggrunden for det egentlige: Samværet, udvekslingen, inspirationen - nej, hvor skal vi bare storhygge ;-)

Faktaboks er vist ikke nødvendig her, men en opsparingsstatus. Begge projekter vejer tilsammen 410 g. Jeg er storsindet og runder ned til 400 g, dvs. 20 point. Flyvende start må jeg sige.
Opsparingsstatus: Overført fra sidste runde 26,25 point + 20 point = 46,25 point næsten allerede halvvejs :-)