27. september 2008

Jeg kan ikke vælge

... så jeg begynder bare på begge to. Det var Irene, der gjorde mig opmærksom på bogen Lace Style, der indeholder rigtig, rigtig mange modeller, jeg godt kunne tænke mig at strikke. Bl.a. også Lacy waves top af Norah Gaughan. Den må jeg bare lave - snart.

Men, men. Jeg må først liiiige lave Pam Allens Tailored scallops og så må jeg da også have en Katharine Hepburn Cardigan (Kathy Zimmerman). Selvfølgelig må jeg det! Ingen kvinde kan få for mange cardigans, eller?


Hvis jeg nogensinde har været i tvivl om Tailored scallops så blev jeg fuldstændig overbevist, da jeg så Irenes færdige udgave. Det er en fantastisk smuk cardigan. Jeg strikker den i én tråd uld og en tråd silke fra lageret i valmuerød. Ulden fra Aagaard tekstilhåndværk har fuldstændig samme syngende valmuerøde farve som morbærsilken fra garn.dk. Har I iøvrigt set deres lækre nye opskrifter på garn.dk? Der er adskillige trøjer, jeg kunne finde på at strikke :-)


Katharina Hepburn cardi strikker jeg i endnu noget fantastisk håndindfarvet garn fra Marianne Svit. Hun kalder farven for lys blå/grøn, den er dog mere blå end grøn og den changerer på smukkeste vis, ligesom den magiske lilla :-) Jeg har slet ikke lagt noget af det garn, jeg købte hos Marianne i mit garnskab, jeg har bare gået og nydt at se på det. Gået og tænkt over, hvad jeg skulle bruge det til. Enhver strikker ved naturligvis, at det er en del af glæden, at gå og planlægge de mange dejlige projekter, der skal i gang.

Derudover skal jeg i gang med en hue til min ældste søn, også i et lækkert garn fra ovennævnte dame, nemlig Donegal silk. Og så skal jeg også liiige i gang med en kjole og en mere til min svigerdatter og og .... Jeg bliver fuldstændig høj af alle de dejlige projekter, der bare skal sættes i gang :-)