15. juli 2008

Hjælp, jeg mangler en maske

.... men jeg har nu ikke tænkt mig at lade mig gå på af den detalje :-) Jeg skal nok finde fejlen, temmelig sikkert et enkelt omslag, der er smuttet. Dem er der pokkers mange af og det er godt nok med at holde tungen lige i munden. På det strikkede stykke er der allerede taget ud fra 23 m til 269!
Jeg må indrømme, at jeg har fået kam til mit hår, men når jeg tæller maskerne efter hver pind, kan det trods alt næsten "kun" gå galt en enkelt pind ad gangen. Mønsteret er som sådan ikke svært, men det kræver total opmærksomhed og i går var der én, der talte til mig, lige midt i pinden!! - jeg er sikker på, jeg kan finde fejlen der:-)

Da jeg også indimellem skal kommunikere med min familie, er Margery også blevet til lidt mere, ryggen er færdig og jeg er begyndt på forstykket.
Nu vil jeg tage på tur i det dejlige grå og blæsende sommervejr, der minder mere og mere om sidste års sommer, eller hva`? Men der er ingen grund til selvmedlidenhed, det er dejligt strikkevejr :-) Pokkers dejligt strikkevejr!