26. juli 2009

Blomstertrøjen

.... fra Lene Holme Samsøe Feminin Strik skulle ha´ været strikket sidste sommer, men bedre sent end aldrig :-)En hurtig, lille sag, som jeg også fandt tilpas underholdende med det lille blomstermotiv på ryg og forstykker.Jeg har valgt at nøjes med en enkelt knap. Garn og knapper fandt jeg i den fineste garnbutik i Frederikshavn - Strikkefeen - men kun takket være min nordjyske udholdenhed!
Jeg var nemlig på turistbureau´et for at spørge, om der var en garnbutik i Frederikshavn og de svarede friskt: NEJ.

Kan simpelthen ikke passe, gik jeg og tænkte, nå ja, måske underholdt jeg også min mand med et par udtalelser, da jeg pludselig så et stort, smukt skilt, hvor der stod Strikkefeen. "Der kan du selv se" udbrød jeg triumferende, medens jeg storkede over gaden og ind i butikken. Jeg ærgrer mig over, at jeg ikke fik taget et par billeder, for det var en rigtig fin butik!

Derimod har jeg taget billede af mit nyeste projekt. Hvirvelstrøm er kommet på pindene i den lækre, lækre uld fra Fur, men mere om det i senere indlæg.


Jeg vil nemlig også lige benytte lejligheden til at gøre lidt status, for snart står færdige projekter i kø her på bloggen:

Årringe er trevlet op - den blev simpelthen for slasket i det garn, jeg havde valgt og belært af erfaringen med Ashbury så .... Af pindene med den :-)

Sommerfugl er på stand-by - farvekombinationen driller mig og det første valg dur bare ikke. Den skal strikkes her i vinter, men venter til jeg kan komme overens med de rigtige farver.

FaktaBoks
Design: Lene Holme Samsøe, fra bogen Feminin Strik
Garn: Muskat fra Garnstudio, 100% merceriseret bomuld.
Garn anvendt: 325 g
Farve: Lilla, farve nr. 14
Købt hos: Strikkefeen, Frederikshavn
Pinde: 3,5
Str: S
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Lene Holme Samsøes størrelser er temmelig store. Indtil videre har jeg, foruden blomstertrøjen, strikket Brombærtrøjen og nederdelen fra Feminin Strik, hvor jeg havde samme oplevelse af størrelserne.