22. januar 2011

Der blev pludselig så stille

... men hvordan kan det næsten være anderledes, når 8 fantastastiske kvinder forsvinder ud af døren på én gang :-) Nynne havde fundet sin bus frem til lejligheden, så næsten alle kunne være der på én gang. Decibelniveauet gik vel fra de 90 til 0 på få sekunder - det har jeg egentlig ikke oplevet siden mine drenge var små og vi holdt børnefødselsdag ;-)


Gitte med Cecilia-kjolen er stadig en ualmindelig vellykket kombination, så den kan vi roligt vise frem igen og igen, hvor de dog klæder hinanden, de to. Bagved sidder Berit og Dorthe i koncentreret diskussion om No 1 eller var det No 2? ;-) Mette kan ses læne sig indover bordet for at fremvise et par smukke pulsvarmere fra Kastaniestrik, medens Anita bare sidder og glæder sig over, hun skal til Thailand. Og sådan kan vi så sidde og nørde en hel eftermiddag :-)

Tine og jeg kan altid få vendt et par teenageproblematikker og sådan går en eftermiddag i bedste selskab altid alt, alt for hurtigt. For selvom vi alle er strikkenørder bliver der aldrig "bare" strikket - vigtige ting bliver diskuteret og sorger og glæder vendes, medens maskerne vandrer fra pind til pind. I dag blev vi enige om, at vores strik-in gruppe skal ha´ et navn - simpelthen fordi det lyder dumt at sige strik-in-gruppe, men jeg vil overlade til en af de andre at skrive, hvad vi besluttede af den simple grund, at decibelniveauet i mit hjørne, på det tidspunkt, gjorde at jeg ikke er helt sikker på, hvad vi blev enige om ;-)


Bemærk lige Marianns fine trøje her i forgrunden, sådan en MÅ jeg ganske enkelt have lavet. Den er så klassisk og elegant, at én ikke kan være foruden ;-)


Og de havde gaver med! Jeg fik så mange, mange fine gaver - farverne på garnet er ikke helt godt gengivet, men lad os sige det sådan, at de gæve og dejlige kvinder godt ved, hvor på skalaen mine yndlingsfarver ligger ;-) Tusind tak, kære strikkesøstre (var det dét, vi skulle hedde?) for endnu en herlig eftermiddag. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at tilbringe lørdag eftermiddag på :-)

Desværre måtte vi undvære 3 gæve kvinder Birgitte, Irene og Helle - og det gør jo vi ikke gerne - så forhåbentlig ses vi næste gang :-)

Nu skal jeg over i sofaen og nørkle lidt med Frost. Ha´ en god aften derude :-)