14. december 2012

Strikkebryderier og -glæder

Lillefrø er blevet mobil og da hun først bliver 5 mdr på mandag er det altså noget tidligere end nogen havde forventet. Hun maver sig frem over gulvet, når hun får øje på noget interessant. Så der er behov for noget varmt kravletøj. Derfor har jeg strikket en lille body, hun kan have på over strømpebukser og t-shirt. Men ak og ve. For det første er den for kort, for det andet er Lillefrøs lår simpelthen for fede til, at den kan lukkes omkring dem! Jeg undres til stadighed over, at modermælk alene kan skabe en sådan buddhas´k skønhed ;-)


Eneste trøst er, at jeg ikke nåede at tage op til Isager i Tversted for at købe endnu et nøgle Isager Peruvian Highland til ærmerne - i den ellers så skønne farve Rhubarb. Nu kan den ligge lidt i strikkekurven indtil jeg finder ud af, om den skal laves færdig til gavekassen, laves i større størrelse eller jeg skal trevle op og starte på noget andet.

Her får strikkeglæden lov til at udfolde sig for fuldt blus. Jeg begynder stort set på et nyt projekt hver aften, når jeg har fri og det er helt og aldeles herligt :-) Efter at have været låst inde så længe med eksamenstræning og intensiv læsning, er det i den grad en befrielse at give kreativiteten fuldstændig frit løb. Jeg glædes over hvert eneste projekt og bekymrer mig ikke om hvor lang tid det tager, eller hvornår det bliver færdigt. Selv Frost skal nok blive færdig en dag ;-)


Et enkelt problem har jeg dog - skal jeg investere i endnu flere pinde? Selvom jeg bruger Addi Click er der grænser for, hvor mange wirer jeg har og hvor tit, jeg gider skifte pindene.

Medens jeg tænkte over det, brugte jeg frokostpausen på, at gå en lille tur nede af bakken, for at besøge Weller, der holder fredagsåbent i december. Jeg gik troligt tilbage op ad bakken igen (den bakke er faktisk 1,5 km og temmelig stejl ;-) ) med 3,5 kg garn. Det karryfarvede skal strikkes dobbelt til Annette Danielsens poncho i Råt og Godt til min yngste søns kæreste og det rødbrune skal blive til en Vandløb (også AD) til min yngste søn, der for første gang har bedt mig om at strikke en trøje til ham :-) Den lyseblå skal bruges som følgetråd i et af de kjoleprojekter, jeg har startet. Og nej, ingen af disse farver var på lager med undtagelse af den lyseblå, der alligevel ikke kan blive til noget uden følgetråden. Og så må jeg jo støtte de lokale ;-)

Rigtig god strikkelyst derude - jeg håber I folder jer ud og nyder det :-)

Ingen faktaboks - for den lille body er jo ikke færdig - den mangler små korte pufærmer :-)