13. december 2016

Gavebunken vokser

Jeg knokler for at få de sidste julegaver færdige samtidig med månedens sjal og sokker. Jeg har planlagt, at julegaver + både sjal og sokker skal være færdige, når jeg går på juleferie, så jeg kan få strikket noget af alt det, der ligger, inden Vibeke og jeg starter på vores 2017 udfordring, he he ;-) Her et Tversted, som er den 3. julegave i moskusuld - 1 tilbage som er påbegyndt :-) Har kun taget et enkelt foto, da jeg ikke lige kunne komme til det i dagslys! Farven er dyb, mørk turkisgrøn og gengives desværre ikke præcist overhovedet.

2017 udfordringen havde vi rigelig lejlighed til at diskutere i weekenden, hvor Vibeke kom på længe ventet besøg. Som sædvanlig gik tiden ALT for hurtigt, men udfordringen kom på plads og bliver præsenteret sidst på måneden :-) Tilbage er bare at glæde sig til vi ses igen, det kan virkelig kun gå for langsomt. Her et billede af Vibeke, iklædt nyt strikkelys :-) Jeg har bestilt 2 mere i Hønsestrik, for de er altså smarte og en super gave ide, om jeg selv skal sige det ;-)


Jeg blev også beriget med gaver så fine, så fine, men de præsenteres bedst, når der er kommet smukke striksager ud af det. Den ene bliver nemlig december måneds sjal, så det kan jo slet ikke røbes endnu :-)

Jeg har givet mig selv en gave og det er Sanne Fjallans Graphic (øverst til højre). Den glæder jeg mig meget til at starte på og håber, at juleferien kan give plads til at den bliver næsten færdig. Meeeen der er jo også lige Hanne Falkenbergs Silhuet som jeg fik sidste år i julegave, så der bliver ild i pindene henover julen.


Jeg har også lækkert garn fra Bodil Munch som skulle have været en Struktur, men nok ender med en Kim Hargreaves og den vil jeg sådan set også gerne have strikket i juleferien ;-) Ferie er ikke for de dovne, he he :-) Her i den dybeste vinter og decembertid er det vel på sin plads at vise et dejligt sommerbillede fra mit besøg i Bodils værksted. 


Rigtig god 13. december derude. Tusind tak for kommentarer og alle jeres mange mails :-) Jeg må rundt og se, hvad der foregår hos jer :-)

Faktaboks
Design: Susie Haumann: Tversted (eller bare et patentstrikket halstørklæde ;-))
Garn: 100% ren moskusuld
Garn fra lager: I den grad ;-) Købt i sommer i en ren moskusrus på Saltum Uldfestival
Anvendt: 100 g
Farve: Mørk turkisgrøn
Købt hos: Niviarsiaq.gl - Birthes stand i Saltum
Pinde: 5
Str. 25,5 x 1,50 cm
Bemærkninger: Strikket med dobbelt tråd.