12. januar 2009

Nyt projekt

....Jeg er i gang med at montere Katharina Hepburn Cardigan, der i den grad trækker ud, måske fordi der er så mange knapper, der skal sys i og er begyndt på et nyt projekt. Det er "Updated old classic" fra Wendy Bernards bog Custom Knits. Den skal strikkes i turkis grøn Merino Silk fra lageret og rester af forskellig herkomst, som jeg har samlet her på billedet. Jeg er overhovedet ikke sikker på, jeg har garn nok, men har en nogenlunde god formodning - det vil sige: Jeg håber!


Custom Knits er én af de strikkebøger, jeg købte i 2008, som jeg overhovedet ikke har brugt, så nu skal det være. Jeg har også planer om at kikke nærmere på Slinky Ribs, Lettuce Coat og måske Skinny Empire (hvor jeg dog elsker alle de fantasifulde navne), men lad os nu se, om jeg kan holde koncentrationen :-)

Updated old classic bliver dog ikke specielt "updated" i min version, for jeg ender nok med at lave den med almindelig rund hals i stedet for snørelukning. Så slipper jeg også for at klippe ned i midten af mit strik, hvilket jeg altid synes er vældig angstprovokerende! Ellers strikkes den bare som en ganske almindelig norsk trøje og det er lige, hvad jeg kan klare i øjeblikket :-)

11 kommentarer:

 1. Ih - det ser spændende ud, men det får vi vel set lidt mere til på sønda....

  SvarSlet
 2. Absolut også en af mine favoritter. I det hele taget er der så mange lækre trøjer som jeg har lyst til at strikke fra netop den bog!!!!!

  SvarSlet
 3. Kender ikke bogen, men den ser spændende ud.
  Måske du kunne tage den med på sødnag?
  Det ser ellers spændende ud!

  SvarSlet
 4. Den er da bare skøn, det bliver spændende at se den færdig i de farver du har valgt.

  SvarSlet
 5. Det var dejlige farver! Gläder mig til at se vokse frem. Og godt at man kan bruge noget, som man allerede har....

  SvarSlet
 6. Farverne er skønne sammen! Jeg glæder mig til at se hvad du får tryllet frem. :o)

  SvarSlet
 7. spændende - glæder mig til at se den færdig.

  Jeg har forresten ude på Ravelry fundet ud af at der faktisk findes en strikkeklub i Aalborg. Den hedder det odiøse og opfindsomme navn Aalborg Strikkeklub og holder til i Cafeministeriet på Mølleplads i Aalborg den 3. mandag i hver måned kl ca 20. Måske kunne vi mødes der og få strikket lidt- det kunne være hyggeligt, hvis du har tid og lyst. Du kan bare skrive på min blog, hvis du har lyst.
  Jeg har set, at den fungerede frem til den 15.12 2009 så mon ikke der snart kommer et " opslag" derude om en ny cafe
  Mange hilsner
  Karin

  SvarSlet
 8. Tak for jeres søde kommentarer :-)

  Og naturligvis kommer både bog og strikketøj med på søndag :-)

  Karin: Lyder spændende, jeg smider lige en kommentar på din blog, ved lejlighed :-)

  SvarSlet
 9. Kig lige forbi, der ligger en gave til dig :-)

  SvarSlet
 10. Det ser spændende ud. Jeg synes også det er vældig angstprovokerende at skulle klippe i strik, så jeg går altid uden om den slags projekter. Kan dog huske, at det lykkedes fint for år tilbage, så måske jeg skulle give mig selv en udfordring og overvinde angsten.

  SvarSlet
 11. Hej

  Kunne du være interesseret i et sjovt projekt i samarbejde med Karneval i Aalborg?

  Vi vil strikke rundt om nogle af træerne inde i kildeparken i skarpe farver. Jeg kan sende dig nogle billeder af hvad jeg tænker på. Er du interesseret så skriv til mig på parade@karnevaliaalborg.dk.

  vh
  Sjaja Haddadi

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.