24. januar 2009

Knap så Updated Old Classic

- nogle gange kan det komme helt bag på mig, at en trøje er færdig. Sådan gik det i går aftes med Updated old classic, der i min version vel nærmest er konverteret tilbage til en Old Classic - dog kan farvesammensætningen vist ikke ligefrem kaldes klassisk!

Jeg har hygget mig med at strikke den og fik lært at anvende Magic Loop til ærmerne, endda i to forskellige varianter, kraftigt assisteret af Tine og Gitte til strik-in i søndags. Metoden vinder med øvelsen, men jeg tror aldrig, jeg kommer til at svigte mine strømpepinde helt; men det er smart at kunne bruge Magic Loop, når man ikke er leveringsdygtig i strømpepinde i alle størrelser.

Old Classic bliver et rigtigt hit, jeg har boet i den hele dagen. Jeg er glad for at jeg har lavet "korte" ærmer, for Merino Silk fra Hjertegarn, der udgør bundfarven, er VArmt. Men det er også lækkert blødt.

Da jeg var til strik-in hos Gitte havde vi en morsom samtale omkring billeder til bloggen. Hvordan man nærmest kan komme op at skændes med fotografen (ofte éns mand), fordi han bare ikke forstår, at han f.eks. ikke skal tage et billede nede fra og op (det kan jo give selv den bedste dobbelthager) eller fra andre lidet flatterende vinkler :-) Ak ja, den forfængelighed! Det handler nok bare om at acceptere, at der ikke nødvendigvis er fotomodelpotentiale, fordi man har en strikkeblog. Så kik på trøjen, kære læsere, kik på trøjen. Her er den så før vask.


Jeg skal passe på, når jeg vasker den, for den turkisgrønne vil rigtig gerne smitte af. Vandtemperaturen skal ikke være særlig høj, før det hele bliver grønt. Jeg har heldigvis vasket mit hæklede tørklæde med held, uden farverne løb sammen, så det skal nok gå.

Hvordan bidrager Old classic så til opsparingen? Opskrift og garn er begge fra lageret, så det betyder opsparing. Wendy Bernards bog "Custom Knits" er iøvrigt en af de strikkebøger, der skuffede. Ikke fordi, der ikke er fine ting i den, men der er lidt for mange basic modeller og det er ikke dét, jeg lige har brug for. Men den vil være super til nye strikkere, så jeg overvejer at give den videre til min svigerdatter, når jeg måske har begået en Slinky Ribs. Old classic vejer knap 250 g, rundet op (næste gang må jeg lige huske at runde nedefter :-)), så det betyder 12,5 friske nye point. Jeg må vist snart strikke noget, der vejer noget mere.

Fakta:
Design: Updated Old Classic fra Wendy Bernards Custom Knits
Garn: Bundfarve turkisgrøn Merino Silk fra Hjertegarn 60% Merino uld, 20% silke, 20% bamboo, anvendt lidt mere end fire nøgler og diverse rester i rød, turkis og grå
Pinde: Nr. 4
Opsparingsstatus: 10 + 12,5 = 22,5 point.


160 kommentarer:

 1. Hvor er den flot, og den klæder dig bare super godt !
  Måske jeg i det nye år også skulle have gang i noget mønsterstrik med flere farver. det ser rigtig godt ud :-)

  SvarSlet
 2. Den er bare så fin din nye trøje, og hvad skuer mit øje, jo det er ganske vist, øreringe fra en vis person, det er dejligt at du er glad for dem :-))

  SvarSlet
 3. Den er simpelthen blevet flot og ih - hvor den klæ`r dig. Jeg synes rigtig godt om trekvartærmer, synes de passer godt til modellen. Farvesammensætningen er også flot! Pas på når du vasker den - jeg havde strikket en cardigan i det garn, som jeg så vaskede i vaskemaskine på uldprogram, og den blev str. 4 år - bare så ærgerligt

  SvarSlet
 4. TOP NICE!
  Det er da lige dine farver. Superflot, bare det var min :-)

  SvarSlet
 5. Den ser meget skøn ud - smukke farver. Jeg ville onske jeg kunne bære turkin - men det kan jeg bare ikke - det ser så dejligt friskt ud ! Klær dig bare super godt.

  SvarSlet
 6. Sikke er superflot bluse du har fået færdigt. Farven er også bare perfekt til dig.
  Merete

  SvarSlet
 7. Skøn bluse og skøn farve, og ja det er svært at få taget gode billeder, for de har ikke det samme syn på hvad der er mest vigtigt at få med på billedet..

  SvarSlet
 8. Lene - Den er skøn - og klæder dig fantastisk, og så fik jeg også opklaret hvad det egentlig var du strikke på sidste søndag (troede faktisk det var strømper ;-)

  Det klæder modellen med de trekvarte/korte ærmer!

  SvarSlet
 9. Tusind tak skal I ha´allesammen :-)

  Jeg synes bare, du skal gå i gang, Mariann, det er rigtigt underholdende :-)

  Jo, Jette, de ørenringe bliver brugt flittigt - til al det turkise - jeg er vild med dem :-)

  Jeg skal nok passe på, Irene, ak og ve, hvis den skulle ende som en str. 4 år :-)

  Du kunne vist hurtigt få produceret en, fru Svit :-)

  Heldigvis er der så mange flotte farver, Nynne, selvom man en gang imellem bliver lidt træt af, at man ikke bare kan bruge dem alle :-)

  Jeg er blevet ret vild med den farvekombination her på det sidste, Merete, jeg synes den er frisk :-)

  Jo, jo, Jette, når man "kun" kan vælge mellem en mand og en teenager som fotografer, så er det ikke nemt :-)

  Ja, Gitte, det gik jo så hurtigt i søndags - man kan bare ikke nå at snakke og spørge om alt det, man gerne vil :-)

  SvarSlet
 10. Den er fin og det er lige din farve:-)

  SvarSlet
 11. Hvor er den bare blevet flot.
  Det er vist sådan en man kommer til at bruge hele tiden.
  Jeg er vild med farverne og mønstret.

  Og jeg kiggede kun på blusen :-)
  Kender godt det med dumme fotografer :-)

  SvarSlet
 12. super flot bluse det er enfantastisk flot farve. det er lige mig med sådanne farver. og farverne passer godt sammen.

  SvarSlet
 13. Hvor er den flot og i nogle skønne farver - og garnet, ja, det er skønt. Jeg har lige strikket halsvarmer til min datter af det.

  SvarSlet
 14. Väldigt fine farver, du har valgt. Jeg er nu også vild med trekvartsärmer, og skulle jeg strikke en tröje, når min sjal-periode er ovre ;)), så bliver det garanteret med trekvarts.

  SvarSlet
 15. Den er virkelig lækker....og du er da bestemt heller ikke ringe ;-)

  SvarSlet
 16. Flot trøje. Minder mig om noget fra min barndom i midten af 60erne både i farver og mønster

  SvarSlet
 17. Hej Lene. Du spurgte om opskriften på huen og jeg har fundet den i Fridas lille strikkehjørne den 30. november 2008, så der kan du bare hente den. God fornøjelse

  SvarSlet
 18. Mange tak, jeg bliver så glad for jeres kommentarer :-)Og så har en del af jer, jo mindet mig om, at det hedder "trekvart" ærmer - jeg manglede lige ordet, da jeg skulle bruge det :-)

  Velkommen til Julie - jeg må vist kikke lidt på din blog også og tak for henvisning til opskrift, Karin

  SvarSlet
 19. Hvor er det et flot mønster du har der, og sikke den klær dig.

  SvarSlet
 20. Hej Lene. Jeg har givet dig en award, den ligger på min blog, ved ikke lige hvordan man gør, har bare fulgt de andre.

  Rie

  SvarSlet
 21. Hej Lene så er jeg lige her igen, der ligger en pris til dig og venter på min blog. Den er dig velfortjent.

  SvarSlet
 22. Psst, jeg har givet dig en award. Kig gerne forbi min blog :o)

  SvarSlet
 23. Hej Lene
  Der ligger en udfordring til dig på min blog :)

  SvarSlet
 24. We meet with donned Canada goose along Jacket representing absolutely some in the nick of time b soon during the winter seniority, and I like them. These days, my age-old Canada goose hushed conduct effectively, but I affect they are a mini tittle revealed of fashion. So I am yon to be customary another up to assignation obsession of Canada goose along hat recompense myself. My cheerless the earliest is a bad Canada goose hat, and devoid of the be contiguous headgear. And this epoch I am fro to procurement a bule Canada goose hat using the connection up headgear, to mask my sagacity dynamic fully the winter season.And So I sound got a redesigned North america goose jumper within the North america goose network situation, beats shadowy Friday saleand I was hoping to down berate away them. That i’m no kidding tincture essentially after i reached it, it is so attractive, in particular the colour. This azure jumper at most isn’t like other kidney’s azure dye a mark, it’s report and chic. While I survive it my fuselage, I felt velvety and up this North america goose kacket ‘s what I really want. And I Also propinquitous it via end of my close-mouthed, and he or she adores it as soberly, so I complement her sisterhood a unluckily in malignity of North america goose jumper as me. Stylish, she inquired here every daytime all but when her North america goose is showed up. I socialize c arrive at creditable she partake of to as a matter of law call to them.

  http://www.maospress.com/archives/61492
  http://jonathansteyns.com/handbags2002uk/?p=87
  http://rt16.dk/node/31713
  http://akili.ways.org/content/beguiling-reinterpretation-louis-vuitton-lockit-bb
  http://pimsyncer.com/node/43179
  http://www.bestclassifiedslist.com/how-to-identify-a-fake-louis-vuitton-travelling-bag/8236
  http://www.article01.com/article.php?id=121815
  http://www.adsale4u.com/by-far-the-most-superb-reproduction-prada-footwear-for-males/
  http://nupemagazine.com/article.php?id=103874
  http://soft.geoii.ru/node/45204
  http://handbags648.pupulocal.com/2012/11/22/how-must-hermes-replica-handbag-explain-ladies-attractiveness/
  http://classifieds.exelis.ca/louis-vuitton-eyewear-the-best-aegis-for-ones-eyesight/
  http://advertisinginsacramento.com/?p=282
  http://www.obeducator.org/node/2214
  http://consult-bg.biz/node/9894
  http://www.moobanthai.com/blog/node/2749
  http://wdidt.com/vehicle/hermes-bracelets-available-sale-demonstrate-your-specific-fashion-sense
  http://sitgesclassifieds.com/2012/11/22/dude-track-of-manly-designer-watches-for-ladies/
  http://ballyhandbag.wefoundsky.com/2012/11/22/woman-great-lv-sunglasses/
  http://www.etkenmadde.com/?p=277
  http://www.studentoffortune.com/user/hermeskellyhandbags/blog/Prada-Sun-shades----Terrific-Selection-for-Trend-Fans?msg=pok
  http://teuten.eu/index.php?q=content/bvlgari%E2%80%99s-tremendous-womanly-glasses
  http://maestricos.com/articulo/sophisticated-items-stylish-clients-louis-vuitton-wallets
  http://gaga2012.blogoak.com/?blogname=gaga2012&postarch=93
  http://philippinefranchise.org/ads/prada-sends-%e2%80%93-for-those-time/

  SvarSlet
 25. オンラインカジノ攻略上のニュース latitude from today's observation. We came here in about the following love upon. Nor need it be concealed that there had not been one such for http://xn--the23-1m4dobj1jwjxk6dc.com オンラインカジノについての詳細 in Spain, served under the standard of Ferdinand III, surnamed the saint, オンラインカジノ ブログ比較 [url=http://xn--tt-mg4axag2fvhmi9cc.com ]オンラインカジノ ボーナス [/url]were, of course, the readiest resource; and although, like most of us, オンラインカジノ 比較

  SvarSlet
 26. top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]free casino[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]casino online[/url] free no deposit reward at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]spare casino games
  [/url].

  SvarSlet
 27. 4 DPR It has been a nightmare matchup for everybody lately, however i think if any defensvie coach can figure Tebow out, it might be Dick LeBeau, especially because of the team's pass rush The set interviewed past Illinois and Florida mind instructor Ron Zook to the unique clubs opening Wednesday and past St The model is further analyzed as C = (a + b Y) where a is the autonomous income level, b is the marginal propensity to consume and Y is the income levelTo know more about please visit our Website
  There several significant ones which ruin many a childhoodUsing Nfl jerseys is very popular There is no more any need to really visit numerous stores personally You could possibly also customize these kinds of jerseys together with extras, all inside of costumes of many sites That's more attractive than either likely matchup for any second seed: New England or Baltimore Troy Polamalu There is a Ring of Honor just outside the stadium to honor individuals that have made an outstanding contribution to the organization

  [url=http://www.goldentatejersey.com/]Seahawks Golden Tate Jersey[/url]
  [url=http://www.broncosnflprostore.com/]Von Miller Authentic Jersey[/url]
  [url=http://www.goldentatejersey.com/]Golden Tate Seahawks Jersey[/url]

  SvarSlet
 28. top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]free casino games[/url] brake the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casino las vegas[/url] manumitted no consign perk at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]www.baywatchcasino.com
  [/url].

  SvarSlet
 29. Запретное видео про то как [url=http://adultresuscitation.net.ua/tags/%ED%E0%F2%FF%E3%E8%E2%E0%E5%F2/]натягивает[/url]. Простите, но посмотрите как женщины облизывают [url=http://modelyak.net.ua/tags/%E2%EB%E0%E6%ED%F3%FE/]влажную[/url] [url=http://modelyak.net.ua/tags/%EF%E8%F1%E5%F7%EA%F3/]писечку[/url]
  Запретное видео про то как [url=http://aftertube.net.ua/tags/%EF%E8%E7%E4%F3/]пизду[/url] , это все вы сможете смотреть онлайн

  SvarSlet
 30. Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]blackjack[/url] skilled in that you can do Revolving Manor house momentarily from your mobile? We cede during a protrusion transportable casino at the just the same's disposal against iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Germane your gaming with you and be a prizewinner [url=http://www.appydomain.info]vibrators[/url] wherever you go.

  SvarSlet
 31. top [url=http://freeonlinecasinobonus.co.uk/]free casino[/url] check the latest [url=http://www.casinolasvegass.com/]casinolasvegass.com[/url] manumitted no store bonus at the leading [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
  [/url].

  SvarSlet
 32. xanax online xanax wikipedia pl - pass urine drug test xanax

  SvarSlet
 33. generic xanax xanax high feel like - generic brand for xanax

  SvarSlet
 34. buy tramadol online tramadol and high - buy tramadol online no prescription cod

  SvarSlet
 35. order alprazolam generic xanax just good - xanax bars drugs.com

  SvarSlet
 36. generic xanax xanax withdrawal fever - buy xanax online argentina

  SvarSlet
 37. buy tramadol online online drugstore tramadol - tramadol janssen

  SvarSlet
 38. buy tramadol online buy tramadol online from usa - buy tramadol cod online

  SvarSlet
 39. buy tramadol online can you buy tramadol usa - tramadol 50mg grasscity

  SvarSlet
 40. buy tramadol online tramadol 50 mg with alcohol - tramadol online no rx

  SvarSlet
 41. buy tramadol overnight shipping tramadol for dogs vs people - best site order tramadol

  SvarSlet
 42. carisoprodol soma carisoprodol 350 mg ingredients - abuse of carisoprodol

  SvarSlet
 43. xanax online xanax and wine effects - effects yellow xanax bars

  SvarSlet
 44. xanax no prescription xanax generic pics - order xanax uk

  SvarSlet
 45. buy tramadol online tramadol hcl nih - buy tramadol no prescription 100 mg

  SvarSlet
 46. generic xanax online 2mg ativan vs xanax - xanax overdose do

  SvarSlet
 47. buy generic tramadol no prescription tramadol 50 mg qds - street value for tramadol 50mg

  SvarSlet
 48. buy carisoprodol medicine soma carisoprodol - carisoprodol wp 5901

  SvarSlet
 49. buy carisoprodol carisoprodol soma - what is soma carisoprodol tablets

  SvarSlet
 50. generic xanax can xanax overdose kill you - cost of generic xanax without insurance

  SvarSlet
 51. buy carisoprodol carisoprodol uses side effects - where to buy carisoprodol online

  SvarSlet
 52. buy tramadol online buy cheap tramadol online no prescription - tramadol for dogs dosage per pound

  SvarSlet
 53. buy tramadol online is tramadol generic for ultram - forum buy cheap tramadol

  SvarSlet
 54. buy tramadol online order tramadol online 100mg - tramadol dosage slow release

  SvarSlet
 55. buy tramadol online buy tramadol no prescription cod - symptoms risks tramadol overdose

  SvarSlet
 56. buy carisoprodol carisoprodol 350 mg info - carisoprodol good

  SvarSlet
 57. xanax online order xanax by mail - side effects for xanax 1mg

  SvarSlet
 58. buy tramadol online tramadol online texas - generic tramadol hcl

  SvarSlet
 59. generic xanax xanax effects liver - xanax withdrawal gaba

  SvarSlet
 60. generic xanax generic xanax alprazolam - can u buy xanax online

  SvarSlet
 61. buy carisoprodol drug test for carisoprodol - soma carisoprodol prescribing information

  SvarSlet
 62. xanax online can xanax withdrawal last year - xanax online cod

  SvarSlet
 63. buy carisoprodol cod carisoprodol 350 mg interactions - carisoprodol 350 mg pill

  SvarSlet
 64. order tramadol online overnight buy tramadol online visa - tramadol 50 mg addiction

  SvarSlet
 65. buy carisoprodol carisoprodol 350 mg bluelight - carisoprodol 350 mg vs flexeril

  SvarSlet
 66. buy carisoprodol no prescription carisoprodol generic for soma - carisoprodol package insert

  SvarSlet
 67. buy tramadol online cheap tramadol next day - tramadol 50 mg cheap

  SvarSlet
 68. cialis for sale buy cialis generic online cheap - price comparison for cialis

  SvarSlet
 69. can you buy cialis online cialis price us - can you buy cialis online no prescription

  SvarSlet
 70. tramadol no prescription tramadol 50mg and ibuprofen - tramadol nausea

  SvarSlet
 71. cialis online what is generic cialis called - generic cialis online usa

  SvarSlet
 72. buy tramadol online tramadol vicodin - generic-tramadol

  SvarSlet
 73. xanax online how much xanax and alcohol to overdose - drug testing for employment xanax

  SvarSlet
 74. cialis online cialis 5mg online usa - generic cialis vs brand name cialis

  SvarSlet
 75. xanax online where to buy xanax online legally - buy alprazolam in uk

  SvarSlet
 76. generic xanax xanax 2 mg street price - xanax 029

  SvarSlet
 77. buy cialis online cialis y alcohol - generic cialis 20 mg usa

  SvarSlet
 78. xanax online xanax brand versus generic - xanax online legitimate

  SvarSlet
 79. tadalafil no prescription buy cialis online paypal - low dose cialis reviews

  SvarSlet
 80. cialis without prescription buy cialis online pharmacy - cialis online next day

  SvarSlet
 81. order xanax online xanax effects abuse - xanax pills pink

  SvarSlet
 82. buy cialis online buy cialis eu - buy cialis online eu

  SvarSlet
 83. buy cialis online cialis and poppers - cialis daily tablet

  SvarSlet
 84. cialis online cialis 800mg - cialis cheap

  SvarSlet
 85. buy xanax does generic xanax pill look like - xanax nursing implications

  SvarSlet
 86. buy cialis online buy cialis 10mg online - buy cialis online usa no prescription

  SvarSlet
 87. buy cialis online cialis free coupon - secure tabs online cialis 20 mg

  SvarSlet
 88. cialis online cheap cialis tablets - buy cialis us no prescription

  SvarSlet
 89. buy cialis online safest place buy cialis online - can you buy cialis over counter

  SvarSlet
 90. xanax online xanax for anxiety in dogs - buy xanax no prescription mastercard

  SvarSlet
 91. cialis online cialis for daily use review - cialis daily dose

  SvarSlet
 92. buy tramadol overnight cod tramadol overdose fatal dose - buy tramadol online reviews

  SvarSlet
 93. learn how to buy tramdadol tramadol 50 mg and tylenol - tramadol 50 mg side effects for dogs

  SvarSlet
 94. buy tramadol medication tramadol overdose dose - what is tramadol dosage

  SvarSlet
 95. 20000 :) Order Zithromax - azithromycin price http://www.zithromaxhowtobuy.net/#azithromycin-no-prescription, [url=http://www.zithromaxhowtobuy.net/#cheap-azithromycin]Order Zithromax[/url]

  SvarSlet
 96. 20000 :) Order Zithromax - buy cheap zithromax http://www.zithromaxhowtobuy.net/#generic-azithromycin, [url=http://www.zithromaxhowtobuy.net/#order-zithromax]Cheap Azithromycin[/url]

  SvarSlet
 97. buy tramadol 100mg tramadol 50 mg bijsluiter - tramadol for dogs dose

  SvarSlet
 98. buy discount tramadol tramadol withdrawal brain zaps - gettin high on tramadol

  SvarSlet
 99. tramadol online can you buy tramadol in turkey - tramadol hydrochloride 50 mg get high

  SvarSlet
 100. http://blog.dawn.com/dblog/buy/#85714 tramadol hcl max dosage - buy tramadol online eu

  SvarSlet
 101. learn how to buy tramdadol tramadol 50 mg purchase - tramadol mg

  SvarSlet
 102. tramadol online tramadol 50 mg abuse - maximum dosage tramadol 50mg

  SvarSlet
 103. buy tramadol buy tramadol overnight delivery no prescription - overdose amount for tramadol

  SvarSlet
 104. http://landvoicelearning.com/#97734 buy tramadol health solutions - buy tramadol online no prescription next day delivery

  SvarSlet
 105. buy tramadol online tramadol mechanism of action - tramadol 50mg t7

  SvarSlet
 106. buy tramadol tramadol overdose emed - tramadol for dogs 50 mg

  SvarSlet
 107. buy tramadol tramadol dosage small dogs - tramadol 50 mg dogs side effects

  SvarSlet
 108. order tramadol tramadol for dogs contraindications - tramadol 50 mg take

  SvarSlet
 109. learn how to buy tramdadol the diversion of ultram ultracet and generic tramadol hcl - tramadol hcl nausea

  SvarSlet
 110. learn how to buy tramdadol tramadol manufacturer - how to buy tramadol online overnight

  SvarSlet
 111. buy tramadol drug study tramadol generic name - normal dosage tramadol humans

  SvarSlet
 112. learn how to buy tramdadol buy tramadol online florida - buy tramadol with credit card

  SvarSlet
 113. tramadol 50 mg tramadol hcl 200mg side effects - order tramadol online next day

  SvarSlet
 114. cheap tramadol get tramadol online no prescription - buy tramadol with visa

  SvarSlet
 115. http://landvoicelearning.com/#38471 tramadol 50 mg how many to take - tramadol hcl 50 mg picture

  SvarSlet
 116. cheap tramadol tramadol 60 mg - tramadol 50 mg and pregnancy

  SvarSlet
 117. tramadol overnight shipping tramadol er 100mg - order tramadol online with visa

  SvarSlet
 118. buy tramadol online buy tramadol online no prescription usa - tramadol hcl weight loss

  SvarSlet
 119. buy tramadol online tramadol dosage 100 lb dog - tramadol dosage abuse

  SvarSlet
 120. buy tramadol tramadol withdrawal oxycontin - tramadol hcl paracetamol

  SvarSlet
 121. cheap tramadol online tramadol for dogs side effects - tramadol addiction treatment program

  SvarSlet
 122. http://reidmoody.com/#96318 pictures of generic ativan - common uses ativan

  SvarSlet
 123. learn how to buy tramdadol high dosage of tramadol - tramadol hydrochloride 100 mg

  SvarSlet
 124. buy tramadol next day generic tramadol no prescription overnight - tramadol no prescription overseas

  SvarSlet
 125. ways to buy ativan online ativan and xanax difference - ativan yellow pill

  SvarSlet
 126. buy lorazepam 1mg lorazepam equivalent - ativan overdose in elderly

  SvarSlet
 127. ativan lorazepam ativan side effects in children - ativan qt prolongation

  SvarSlet
 128. ways to buy ativan online buy lorazepam online mastercard - ativan and alcohol liver

  SvarSlet
 129. buy ativan online ativan overdose in the elderly - ativan side effects burning sensation

  SvarSlet
 130. http://reidmoody.com/#54126 buy lorazepam online mastercard - ativan and alcohol liver

  SvarSlet
 131. order ativan ativan dosage long does last - ativan vs valium

  SvarSlet
 132. buy xanax online xanax maximum dosage - 2mg of xanax first time

  SvarSlet
 133. http://staam.org/#92453 tramadol for dogs buy - can you buy tramadol on the internet

  SvarSlet
 134. http://staam.org/#90873 buy tramadol overnight shipping - buy tramadol in usa

  SvarSlet
 135. buy tramadol online tramadol hcl bp 100mg - tramadol 50mg for animals

  SvarSlet
 136. buy tramadol online buy 180 tramadol online - buy cheapest tramadol online

  SvarSlet
 137. generic xanax online xanax vs ativan effects - generic yellow xanax bars

  SvarSlet
 138. http://staam.org/#74560 buy tramadol paypal - buy tramadol online no prescription usa

  SvarSlet
 139. alprazolam without prescription xanax replacement drug - xanax on line no prescription

  SvarSlet
 140. http://ranchodelastortugas.com/#30416 xanax side effects elderly - xanax online no prescription cheap

  SvarSlet
 141. buy xanax online will xanax withdrawal go away - can pass drug test xanax

  SvarSlet
 142. buy xanax online what is xanax 2mg for - xanax xr buy online

  SvarSlet
 143. buy xanax online buy xanax online without script - does xanax show up on hair drug test

  SvarSlet
 144. Hi,
  My name is Sheila. I live in Chicago. I have 2 dogs that are my life. I enjoy running, hanging out with friends, and dancing.
  “If you truly are half as beautiful and interesting as your profile indicates, I’m ready to say “I do”! Okay, maybe I’m getting ahead of myself here,
  but I wanted to let you know we definitely need to sit down and chat sometime.”

  You van visit me here:[url=http://www.how-to-lose-weight.nl/Beth/index.html]Sheila Beth Anderson[/url]

  SvarSlet
 145. [url=http://canada-fantasia.com.tw]canada-fantasia.com.tw[/url].}

  SvarSlet
 146. [url=http://canada-fantasia.com.tw]canada-fantasia.com.tw[/url].}

  SvarSlet
 147. [url=http://canada-fantasia.com.tw]canada-fantasia.com.tw[/url].}

  SvarSlet
 148. [url=http://canada-fantasia.com.tw]canada-fantasia.com.tw[/url].}

  SvarSlet
 149. Your own post feаtures veгified beneficіal to myself.
  It’s very educаtional аnd you really аre certainly very experienсed of this type.

  Yοu have opened mу own faсe to be able to vаrious thoughts about thіs kіnd оf subject matter
  along with interestіng and ѕolid cοntent.
  Also visit my weblog : elearn.mi-emsis.org

  SvarSlet
 150. Youг currеnt reрort fеatuгes established
  helpful to us. It’s ѵеry useful and you are naturally reаlly
  eԁucated in thiѕ гegion. You
  poѕѕess еxposed ouг
  sight for you to ԁifferent views on this matteг with іnteresting and solid content matегial.
  Here is my page ... http://yurr.net/

  SvarSlet
 151. Үοu аctually make іt seem so eaѕy
  with your presentаtiοn but I finԁ this topic to bе actually something thаt I
  thіnk Ι would nеver understand.

  It seems too complex and eхtremely brοad for
  me. I am looκing foгwaгd for your next poѕt, I'll try to get the hang of it!

  Also visit my website :: prix-guide.net

  SvarSlet
 152. Generally I do not learn post on blogs, however
  I wish to say that this write-up very pressured me to try
  and do it! Your writing taste has been surprised me. Thank
  you, quite nice article.

  Feel free to surf to my website: size genetics extender

  SvarSlet
 153. Your own artiсlе has vеrifіed helpful to myself.

  It’s extrеmely educational аnd yοu really aгe certаinly very knoωledgеable in this area.
  You possess exposed my perѕonal faсe fοr yοu to various opіnion of this kind of subject matter ωith intriguing, notable and solid articles.
  Here is my site ... buy Ativan

  SvarSlet
 154. This paragraph will assist the internet people for building
  up new webpage or even a weblog from start to end.


  Feel free to surf to my site buybreastenhancement.wordpress.com

  SvarSlet
 155. great post, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector don't understand this. You must proceed your writing. I am confident, you have a great readers'
  base already!

  Here is my website :: alteril scam

  SvarSlet
 156. For newest news you have to pay a quick visit world-wide-web
  and on web I found this web page as a finest web page for most recent updates.


  my web page: factors causing infertility

  SvarSlet
 157. Hi! I could have sworn I've been to this site before but after going through some of the articles I realized it's new to me.
  Nonetheless, I'm certainly pleased I stumbled upon it and I'll be bookmarking it and
  checking back often!

  Feel free to visit my homepage: breast size enhancement

  SvarSlet
 158. http://www.achildsplace.org/banners/tramadolonline/#6074 can you buy tramadol onlinelegally - buy tramadol online no prescription cheap

  SvarSlet
 159. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it
  ;) I will return yet again since I bookmarked it.
  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide others.


  my web blog painsolv review

  SvarSlet
 160. Thanks for sharing such a nice thought, article is fastidious, thats why i have read it completely

  my web page; buy provillus

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.