24. august 2015

Uden billede

Ja, det er aldrig sket før. Det kan man da ikke - lave et indlæg uden billede!

Men jeg er nødt til at udråbe min begejstring for Annette Danielsen har gjort det igen: Udgivet en bog med så skønne modeller, at man bare MÅ i gang NU. Jeg taler om bogen Blomsterstrik som Charlotte Tøndering lige har udsendt smugkig på: http://www.toenderingstrik.dk/boger/blomsterstrik.html

Jeg tror ikke, der er bare én enkelt som jeg IKKE vil strikke :-) Den skal blive min på Fanø og september kan da overhovedet ikke komme hurtigt nok :-)

24 kommentarer:

  1. Har også smugkigget på billeder. Kommer du til strikkefestivallen på Fanø, så vil jeg da kigge efter dig. Følger altid din blog! Knus Helle

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja da, Helle - det gør jeg ☺ Jeg håber, du griber fat i mig, hvis du ser mig, for jeg ved jo ikke, hvordan du ser ud 😊 ku være hyggeligt at møde dig ☺

      Slet
  2. Uha - flere fristelser ;o) - der kommer vist bare rigtig mange rigtig gode bøger dette efterår ..

    SvarSlet
  3. Ja, de modeller ser da underskønne ud. Heller ikke voldsomt dyrt for en bog. Sikke skønne fristelser.

    SvarSlet
  4. Du har fuldstændig ret - jeg er også begejstret, synes faktisk at det er hendes bedste bog og skal strikke i hvert fald 12 af de 16 modeller i bogen. Der er også flere af trøjerne i vævestrik bogen, som jeg også skal strikke, og så er jeg spændt på at se Susie Haumanns nye bog, der også udkommer på lørdag. Ja, Der bliver nok at tage fat i til efteråret, men så er der måske en god mulighed for at få nedbragt garnlageret.

    SvarSlet
  5. Jeg synes altid AD har mange skønne modeller, når der kommer en ny bog. Jeg har forudbestilt hendes nye bøger og forventer at de ankommer på lørdag.

    SvarSlet
  6. Det ser så godt ud:-)
    Det kribler i fingrene allerede:-)

    SvarSlet
  7. Den er også på min liste! Og gerne med nærmere eftersyn af de andre nyudgivelser... synes det er et spændende strikkeefterår!

    SvarSlet
  8. Hej
    Ja A.D. er bare dygtig og opfindsom.
    Jeg falder også for mange af dem, især Kastanje ...måske fordi jeg hænger fast i "pels" endnu, kan bare ikke komme videre er meget i tvivl om nogle mål og nu er et af mine nevøbørn blevet mor og vil så gerne have Mary sjalet, så det MÅ jeg jo i gang med igen :)og det strikker jeg jo bare uden at tænke særlig meget efterhånden ( det er nr. 5 ) hver gang tror jeg det er det sidste .....
    Men dejligt man stadig har LYST til at strikke alle de nye modeller.
    Knus Ingrid

    SvarSlet
  9. Glæder mig også til hendes nye bøger,jeg skal til strik i Todbjerg på lørdag,der skulle hendes opstrikkede modeller også være :))

    SvarSlet
  10. Helt enig! Jeg sad også og kiggede i aftes - det bliver svært at vælge rækkefølgen!

    SvarSlet
  11. Så spennende! Da får vi se hva du lager etter hvert, håper jeg :-)

    SvarSlet
  12. Enig - Tror du alligevel ikke du skulle komme til Todbjerg d. 29. august :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Åh Gitte - det ville jeg jo rigtigt gerne, men jeg har simpelthen for travlt i klinikken - og i weekenderne skriver jeg artikler og tilbud - så jeg må ganske enkelt vente 😢

      Slet
    2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
    3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
  13. Helt sikkert at jeg står klar til at købe den bog når den udkommer, rigtig mange smukke modeller.

    SvarSlet
  14. For en fristelse, sukk....Der var MYE flott !!

    SvarSlet
  15. AD laver så smukke modeller og skønne, gennemprøvede opskrifter....altid en fornøjelse at strikke -
    Uha - jeg er enig...så mange nye dejlige fristelser....

    SvarSlet
  16. Du må til Todbjerg for at se dem, Annette D holder jo strikkelørdag i sin landsby og alle modellerne fra de nye bøger er udstillet.
    Jeg arbejder ihærdigt på at få mit værksted færdigt, første hold kommer på tirsdag. Vi når det ikke helt, men næsten!

    SvarSlet
  17. Takk for link... så herlig strikkebog. Og så deilig med Tøndering strik og strikkepakke...
    jeg fant i ferie ikke på Bornholm strikkepakke eller strikkeboger... dessverre. Jeg mener Danmark er så herlig strikkelande. Jeg er veldig spennende - hi hi - hva strikker du...
    Stor klem til deg. Vi har herlig været og strålende solskinn... fantastisk humør...
    Ha strålend helg du også. Viola

    SvarSlet
  18. Hej Lene
    Jeg kan godt forstå du har lyst til at strikke alle modellerne fra Annette Danielsens nye bog Blomsterstrik.
    Jeg har idag været til strik i Todbjerg (tænk Annette Danielsen bor kun 5 km fra mig! Det fandt jeg ud af da jeg læste om hun arrangerede strik i Todbjerg) og der var alle modellerne fra bogen Blomsterstrik og Vævestrik på Japansk udstillet i Todbjerg kirke. Og jeg kan godt fortælle dig, det var det rene slik at se dem allesammen udstillet der, føle på dem og beundre dem. Nøj hvor er de altså flotte. Jeg kunne også strikke langt de fleste fra den bog. Så nu ønsker jeg mig bogen til jul :-)
    Jeg har strikkeprojekter nok til da - og jeg strikker helst kun en ting ad gangen. Så er der nemlig garanti for at tingene bliver færdige.
    Jeg kan bl.a nævne den der hed Tusindfryd. Den var strikket i så fint et mønster - jeg har aldrig set det strikkemønster før. Det så meget spændende ud.
    Så prøv at kigge nærmere på det mønster i bogen. Men de var utrolig flotte allesammen i deres forskelligheder - men det er blomster jo. Og tænk at man kan lide alle modeller i en bog. Det sker ikke tit.
    Glæder mig til at høre hvad du går igang med.
    Dorte

    SvarSlet
  19. Hej Dorte - tak for din hilsen - jeg har været så ked af, at jeg ikke kunne deltage, men så er det godt, der er folk, der vil oplyse en :-) Jeg glæder mig så meget til at få bogen i hånden for indtil videre har jeg kun set den på skærmen. Rigtig god fornøjelse, når du skal i gang :-)

    SvarSlet
  20. Fik bogen i fødselsdagsgave i søndags. Den er bare så flot. Mange skønne modeller.
    Skal også til Fanø, så måske ses vi.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.