2. marts 2013

Fridag i godt selskab

Jeg har været til workshop i vævestrik hos Ellen Holm og sikken en dejlig måde at bruge en fridag på.

Selskabet, og ikke mindst frokosten som Ellen havde lavet til os, var helt i top - og jeg blev godt udfordret rent strikkemæssigt - læs: fik ikke lavet ret meget, fordi jeg havde så travlt med at snakke med alle de andre. De var faktisk ret urolige, hvis jeg skal sige det rent ud ;-)

Jeg begyndte på tre forskellige strikkeprøver, men det lykkedes mig kun at færdiggøre én, så den MÅ jeg vise frem! Vævestrikmønsteret Lænke - her strikket på p. 2,5 og fortsat på p 3. Ja, indrømmet - ikke det mest komplicerede, men smukt er det da!


Mønstrene Parket Gulv & Swiss Check lykkedes det mig at forkludre helt og aldeles, men mon ikke jeg får styr på dem i sofaen i aften, hvor jeg kan sidde i fred og ro :-) Her er et par stemningsbilleder. Som det kan ses var koncentrationsniveauét højt - i hvert fald, når der skulle tages billeder ;-) Bemærk alle Ellens fine vævestrikprøver i forgrunden og den meget smukke udgave af Hvirvelstrøm.


Jeg mødte bl.a Mona, Karin, Lone, Birthe og  Anette samt en række gæve kvinder uden blog. Tusind tak for dejligt selskab :-)


Tusind tak til Ellen for en aldeles dejlig og lærerig dag og en superb frokost, der bestod af lækre tærter og salat med perlebyg.


Nå ja, jeg fik selvfølgelig også købt 4 af Ellen Holms opskrifter. Så der er basis for at komme i gang med noget nyt! Når engang tiden tillader det.

Ha´ en god lørdag aften derude :-)25 kommentarer:

 1. Suk - jeg ville så gerne have været med. Bor kun få kilometer fra Ellen, men arbejde.......

  SvarSlet
 2. Åh det lyder som en god oplevelse. Jeg ville gerne have været med, men det må blive en anden gang.
  Jeg er spændt på at se, hvilke af hendes projekter, du skal i gang med.

  SvarSlet
 3. Det så riktig hyggelig ut.
  Og jeg må si jeg har hygget meg de gangene jeg har vært på kursus i Danmark. Dere Dansker er hyggelige, og tålmodige med oss Nordmenn.......

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggelig ud :-) de stunder kan man ikke få for mange af. Er spænd på hvad du skal igang med.
  God lørdag
  Majbritt

  SvarSlet
 5. Skønt med sådan et kursus hvor man stadig kan lære nyt selv om man har strikket i mange år.

  SvarSlet
 6. SUK, jeg ville også gerne have været med... men der ér jo lidt langt!!

  SvarSlet
 7. Lyder som enkelt igennem pragtfuld dag - det kunne jeg godt tænke mig engang :) - kursus og samvær med ligestillede gir så meget energi .

  SvarSlet
 8. Tak for dit søde blokindlæg og tak for at du havde lyst til at deltage og bidrage med dine erfaringer indenfor strik og det at skrive blog. Jeg håber deltagerne hyggede sig ligeså meget som mig. Har virkelig lyst til ar gentage workshoppen med er andet tema

  SvarSlet
 9. hej Lene - Det var en rigtig hyggelig dag hos Ellen. tak for hyggeligt selskab :o) - godt du var der til at redde mig med garn ;o). Og du var ikke den eneste, der bøvlede med det parketgulv. :oD

  SvarSlet
 10. Det er så hyggeligt ud, og jeg ville også gerne med, men at gøre turen så langt mod nord havde jeg ikke mod på, jeg skulle jo også hjem igen.

  At lærer nyt på strikke fronten er altid godt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 11. Det ser SÅ hyggeligt ud. Skal vi forberede os på snak af høj tensitet fra din side om en 14 dags tid..... Det vil vi glæde os til.

  SvarSlet
 12. Det kursus havde jeg også lige set for mig. Uha jeg ville gerne, men så kom der noget i vejen. Jeg har ikke mindre end 3 af Ellens modeller på pindene. karle viste jeg godt hun havde lavet, men de 2 andre valgte jeg udfra nogen modeller jeg havde set og opdagede det først efter at have købt mønster og garn..... Så hun rammer åbenbart min smag.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 13. Det lyder som en skøn dag. Glæder mig til at se hvilke af Ellens skønne opskrifter du kaster dig over:-)

  SvarSlet
 14. Lyder bare så skønt sidder da og er lidt misundelig....

  SvarSlet
 15. Det lyder til at ha været en kanonhyggelig og lærerig dag. Det er bestemt også vigtigt at motionere både strikke og snakkemusklerne;-)

  SvarSlet
 16. Så hyggelig og lærerikt det så ut :O)
  God søndag!

  SvarSlet
 17. Det ser bestemt ud til at være en dejlig dag. Og de resterende strikkemønstre skal du nu nok få styr på i sofaen :)

  SvarSlet
 18. Tusind tak for sidst. Jeg hyggede mig gevaldigt, og det var skønt at få hilst på dig og de andre skønne, dygtige strikkere

  SvarSlet
 19. Det var rigtigt dejligt at få hilst på dig, Lene - og de øvrige, der deltog. Og det var en meget hyggelig dag.

  SvarSlet
 20. Lækker blog og spændende ting du laver. Jeg glæder mig til at følge med.

  SvarSlet
 21. Dette så sannelig spennende ut; men tenk at du kom i slikt skravlende selskap:)) Tenker dere hadde en trivelig stund sammen, og alltid godt å lære noe nytt..og bli kjent med andre;)
  Nyt marsdagene videre, her smelter snøen, men er redd vi får en dose til..klem fra meg;)

  SvarSlet
 22. Om det ikke er komplisert strikk, så blir det likevel nydelig resultat. Så koselig det høres ut med en slik strikkekveld. :)

  SvarSlet
 23. Det ser sørme hyggeligt ud, skønt mønster !

  SvarSlet
 24. Hvor ser det hyggeligt ud, og skoent at laere noget nyt. Hende Ellen maa jeg tjekke lidt naermere naar jeg kommer hjem. Man bliver jo meget fristet hihi.
  Laekker proeve du har faaet lavet.

  SvarSlet
 25. Jeg må lige se nærmer på de opskrifter.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.