22. januar 2011

Der blev pludselig så stille

... men hvordan kan det næsten være anderledes, når 8 fantastastiske kvinder forsvinder ud af døren på én gang :-) Nynne havde fundet sin bus frem til lejligheden, så næsten alle kunne være der på én gang. Decibelniveauet gik vel fra de 90 til 0 på få sekunder - det har jeg egentlig ikke oplevet siden mine drenge var små og vi holdt børnefødselsdag ;-)


Gitte med Cecilia-kjolen er stadig en ualmindelig vellykket kombination, så den kan vi roligt vise frem igen og igen, hvor de dog klæder hinanden, de to. Bagved sidder Berit og Dorthe i koncentreret diskussion om No 1 eller var det No 2? ;-) Mette kan ses læne sig indover bordet for at fremvise et par smukke pulsvarmere fra Kastaniestrik, medens Anita bare sidder og glæder sig over, hun skal til Thailand. Og sådan kan vi så sidde og nørde en hel eftermiddag :-)

Tine og jeg kan altid få vendt et par teenageproblematikker og sådan går en eftermiddag i bedste selskab altid alt, alt for hurtigt. For selvom vi alle er strikkenørder bliver der aldrig "bare" strikket - vigtige ting bliver diskuteret og sorger og glæder vendes, medens maskerne vandrer fra pind til pind. I dag blev vi enige om, at vores strik-in gruppe skal ha´ et navn - simpelthen fordi det lyder dumt at sige strik-in-gruppe, men jeg vil overlade til en af de andre at skrive, hvad vi besluttede af den simple grund, at decibelniveauet i mit hjørne, på det tidspunkt, gjorde at jeg ikke er helt sikker på, hvad vi blev enige om ;-)


Bemærk lige Marianns fine trøje her i forgrunden, sådan en MÅ jeg ganske enkelt have lavet. Den er så klassisk og elegant, at én ikke kan være foruden ;-)


Og de havde gaver med! Jeg fik så mange, mange fine gaver - farverne på garnet er ikke helt godt gengivet, men lad os sige det sådan, at de gæve og dejlige kvinder godt ved, hvor på skalaen mine yndlingsfarver ligger ;-) Tusind tak, kære strikkesøstre (var det dét, vi skulle hedde?) for endnu en herlig eftermiddag. Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at tilbringe lørdag eftermiddag på :-)

Desværre måtte vi undvære 3 gæve kvinder Birgitte, Irene og Helle - og det gør jo vi ikke gerne - så forhåbentlig ses vi næste gang :-)

Nu skal jeg over i sofaen og nørkle lidt med Frost. Ha´ en god aften derude :-)

22 kommentarer:

 1. det lyder som om i bare har det fantastisk, det må være skønt at há sådan en strikke klub, jeg arbejder på at få en op og køre, og super skønne gaver, det må jeg også få op at køre :0)

  SvarSlet
 2. Sikke en skøn dag I har haft. Det er bare guld værd, med sådan nogen kvinder.

  SvarSlet
 3. Uha jeg har savnet at være med hos jer idag, men man kan ikke altid nå det hele. Dejligt at I havde en skøn eftermiddag og ja snakken kan jeg jo forstille mig ;-)) Glæder mig til vi skal ses i marts.

  SvarSlet
 4. hehe, kan sagtens forestille mig lydniveauet både før og efter

  SvarSlet
 5. Nåh, ja, jeg undrede mig jo over, at du havde tid til at kommentere på min blok, for jeg vidste jo, at du skulle have gæster hele dagen. Det har blogland jo summet af forventningsglæde over, men nu forstår jeg, at det var trykbølgen fra 90 til 0, der fik dig til tastaturet.
  Ja, I er en dejlig flok tøser, er I :-)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for en dejlig eftermiddag.
  Torbens lasagne er bare lækker!

  Jeg kender godt fornemmelsen af stilhed når alle er gået. Det er helt trist :-) Men så er det dejligt at man ved, at vi snart skal ses igen!
  God fornøjelse med Frost!

  SvarSlet
 7. Mange tak for en dejlig dag og mad.
  Ønsker en fortsat god weekend.

  SvarSlet
 8. Det ser så dejligt ud. Hyg dig med strikkepindene.

  SvarSlet
 9. Lyder og ser ud som en rigtig hyggelig eftermiddag, dem kan man vel ikke få nok af..

  SvarSlet
 10. Det var dog en god idé at give jer et navn.Jeg indskriver mig som passivt medlem i jeres klub med kaempe oenske om en gang at faa mulighed for at komme og forstyrre jeres "fred" hehe. (Lidt fraekt gjort hehe). Det er altid en fornoejelse at faa referat af jeres pragtfulde eftermiddage og en laesning der giver stor glaede. Jeg synes det er genialt!!!!!!!
  Og farven blaa, jaaaa de kender dig jo hihi. Jeg skal love for du blev forkaelet, og det blev jeg ogsaa takket vaere dit dejlige referat med flotte billeder. Tusinde tak.

  SvarSlet
 11. Det ser bare så hyggeligt ud, og dejligt med sådan en gruppe.
  Smukke smukke gaver du har fået, og så en lille glas kat, hvor er det bare flot.
  Du fortjener en god strikkeaften.

  SvarSlet
 12. Tak for en dejlig dag. Torben kan med god grund være stolt af lagsangen:-)

  SvarSlet
 13. Åh hvor ser det hyggeligt ud ! Spændt på hvad navnet blev - Strikkesøstrene ville jeg stemme på:-)

  SvarSlet
 14. Det ser så hyggeligt ud, at jeg bliver helt misundelig ;)

  SvarSlet
 15. Tusind tak for en skøn eftermiddag. Det var ikke meget aftensmad, jeg kunne spise efter Torbens dejlige lasagne.

  Snakken fortsatte lystigt i Nynnes bus på vej hjem!

  Navneforslag var vist Strikkesøstrene ellere Garnsøstrene.

  SvarSlet
 16. Kære Lene,
  Tusind tak for en hyggelig eftermiddag og dejlig mad. De der hvide sofaer, sidder man rigtig godt i. Det var ikke helt let at kommer derfra ;-)

  Og tusind tak for ros af kjolen - jeg blev nu helt deprimeret da jeg så billedet for jeg synes ikke kanten (der jo nu er med bånd) ser så pæn ud.....

  SvarSlet
 17. Jeg kunne nu heller ikke tänke mig noget hyggeligere end sådan en sammenkomst! Dejligt med et netverk, hvad man end har tilfälles.

  SvarSlet
 18. For et hyggelig treff dette har vært! ..og sannelig vet de hvilke farger du skal ha på garnet:O)
  Mange flotte strikkeplagg å se her, så dere er nok en skikkelig strikkeklubb bestående av flinke strikkere!
  Ha en fin kveld og en god ukestart, klem ra meg;)

  SvarSlet
 19. Slike kvinnenettverk er gull verdt. Enten man strikker eller gjør andre ting. Etter å lese om disse "strik -in", så blir jeg inspirert til å forsøke meg på en strikke-café med likesinnede.

  Lekre farger på garnet. Jeg hadde nok også tippet på blått i fargeskalaen til deg:)

  SvarSlet
 20. Åååååhhhh, hvor lyder det bare fantastisk! Den larm gad jeg godt være en del af :-)
  Og farverne - dem kan vi kun være enige i - de er supersmukke!

  SvarSlet
 21. Heisann
  Det ser riktig hyggelig ut på deres strikketreff. Og hvorfor ikke kalle det for "strikk en stund" som boken til AD?
  Ellers var det trist å høre om din katt. Dyr blir man like glad i som et menneske. De giver så stor glede. Vår katt nyter det å ha flyttet. Hun har fått mange nye venner, som banker på vinduet og vil inn. Og hun har egen godstol ved vinduet og utsikt til det som skjer utenfor.

  Gratulerer med eget firma. Hadde jeg bodd nermere deg, hadde min mann og jeg blitt kunder, begge to. Jeg sliter med en oppussingsnakke, som ikke ble bedre da jeg også måtte vaske et helt hus alene, både vegger , tak og gulv.
  Mannen ramlet jo ned trappen, og kunne trengt en liten massage, han også.
  Lykke til. Knus

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.