29. december 2008

Saturday-In-The-Park perfect dress

..... Så blev der endelig lidt tid til at blogge og jeg vil starte med at afsløre den julegave, jeg strikkede i det røde Silkbloom. Må jeg præsentere: Saturday-in-the-Park perfect dress


Når jeg giver sådan en gave, giver jeg altid fuld returret til pengene, for jeg vil nødig ende som sådan en strikketante, der laver hadegaver til hele familien :-)

Hvis man nu enten ikke kan passe, eller bryder sig om, sådan et stykke hjemmestrik, så synes jeg, det er ok at få det byttet. Men som I kan se blev det ikke nødvendigt, kjolen sidder perfekt og min svigerdatter blev rigtig glad for den :-) Hun er fuldstændig vild med materialet og jeg kan kun give hende ret - det garn er virkelig lækkert.

Da hun er sådan et lille nips, har jeg lavet en enkelt afvigelse fra mønsteret i taljen, hvor jeg har lavet stykket med de falske snoninger kortere. Ellers er den helt efter bogen.

Fakta: Saturday-in-the-Park perfect dress fra Stefanie Japel: Fitted Knits
Garn: Silkbloom, 45% morbærsilke, 55% soft merinould, farve ib31 fra BC-Garn, anvendt knap 400 g til en str. mellem small og extra small
Pinde: 4,5


Som tilbehør til kjolen, fik hun dette smukke armbånd, som Tina har lavet. Det passer perfekt til kjolens farve.


Min svigerdatter er også begyndt at strikke og er ved at blive rigtig ferm til det. Så da hun også ønskede sig strikkepinde i julegave, syntes jeg hun skulle have noget ordentligt værktøj :-) Derfor fik hun et knit-picks begyndersæt og lidt garn til et tørklæde, altsammen købt hos Gitte på eventyrgarn.dk, der sælger knit-picks både i sæt og i løs vægt. Jeg var lidt nervøs for, om det kunne nå frem til jul, men modtog det hele dagen efter jeg havde bestilt, så det var rigtig god service. Nu håber jeg min svigerdatter vil få rigtig mange gode strikketimer med det nye værktøj.


12 kommentarer:

 1. Det er en rigtig flot kjole - sikken et arbejde, håber at "smallen" blev glad for gaven. Godt nytår til dig også:-)

  SvarSlet
 2. det må jeg sige - du giver fantastiske gaver.
  Jeg syntes nu ikke din svigerdatter skal bytte sin gave - hun ser yndig ud

  SvarSlet
 3. Den er så smuk! Du er virkelig en haj til kjolestrikning.

  Tror det skal være et af mine eneste nytårsfortsætter - at jeg vil strikke en kjole i 2009!

  Du må lige tage bog/opskrift med d. 18!

  SvarSlet
 4. Superflot kjole- og helt sikkert lækker at røre ved. Nu skal hun vist bare have en rød bh. Undskyld jeg ser detaljer, men den kræver en natur eller rød bh og ikke sort. Dejlig gave at give til en begynderstrikker med de pinde. Så bliver hun forhåbentlig ved fordi hun ikke får ondt i hænderne

  SvarSlet
 5. Hun er heldig hende din svigerdatter for det er da virkelig nogle lækre gaver hun der har fået. Garnet er bare så dejligt, næsten ligeså skønt som Lucca. Kjolen er smuk på hende, ingen tvivl om det.

  SvarSlet
 6. Det er en fantastisk sød kjole, og den passer hende perfekt! Du er da alletiders "svigermor", der giver skønne gaver og får hende i gang med en dejlig hobby.

  SvarSlet
 7. Super flot kjole og hvor den bare klær hende. Hvor må det være dejligt med en svigerdatter som kan lide at lave håndarbejde, jeg misunder dig ;-) Hvor er du sød ved hende, det er jo ikke bare lige at strikke sådan en kjole.

  SvarSlet
 8. Kan kun bøje mig i støvet og sige det samme som alle de andre. Sikke flotte gaver svigerpigen har fået og hvor er kjolen bare skøn.

  SvarSlet
 9. Sikke en flot kjole, kan godt forstå at modtageren er glad. Armbåndet er bare perfekt til.
  Merete

  SvarSlet
 10. Hvilken kjole! Og tänk at have en sådan svigermor, det er ikke dårligt. Og godt nytår!

  SvarSlet
 11. Tusind tak skal I ha´ allesammen :-)

  Jeg synes, det er på tide, vi begynder at ændre på "svigermors" ry - jeg vil i hvert fald gøre mit :-)

  SvarSlet
 12. Ups Gitte, jeg glemte lige: Selvfølgelig tager jeg bogen med den 18. :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.