30. september 2008

Bedre sent end aldrig

.... jeg har jo også været til strik-in. Billeder fik jeg ikke taget nogen af, dem må I se hos Tine, for jeg var alt for optaget af alt det spændende, der foregik i kølvandet på sådan en flok strikke- og garngale kvinder.

Jeg synes, det er spændende at møde mennesker, som jeg kun har kommunikeret med på skrift/blog, fordi jeg altid har gjort mig en forestilling om dem på forhånd. Er de nu som jeg har forestillet mig? Nogle er, andre er ikke, men det, der står tilbage er, at mennesker altid er langt mere interessante og spændende in real life og jeg nød at være sammen med disse skønne kvinder og at have denne fantastiske passion til fælles med dem.

Der blev snakket, udvekslet fifs, kikket bøger, set på garn og også strikket. Lidt. Et par centimeter på Anna blev det da til for mit vedkommende. Taget med til lejligheden, fordi hun bare består af ukompliceret rib. Jeg var glad for, at jeg lige var begyndt og kunne strikke løs uden at tænke over mål, for der var altså en del, der strikkede for langt :-)
På Tines blog har I nok set, hvor meget garn Marianne havde med. Jeg kan kun sige, at jeg var nær ved at hyperventilere, da det blev bredt ud på gulvet. Håber ikke, det bliver for trivielt, men jeg gjorde det igen:


Købte "lidt" ind til julegaver o.a. :-) Når man er blevet forelsket, går det jo ikke over lige med det samme (i hvert fald ikke siden teenage-årene) og jeg er blevet forelsket i det garn og i de fantastiske farvespil. Og inden jeg går i selvsving med gentagelser vil jeg med æren i behold trække mig ud af dette indlæg. Tak for en rigtig god strik-in eftermiddag til alle jer, der deltog :-)

10 kommentarer:

 1. du har helt ret...der er intet som at mødes IRL....og sikke en strik-in I har haft :-)

  SvarSlet
 2. Det var en rigtig god start på forhåbentlig mange gange endnu :-)

  Og sikke en "slikbutik" hende Marianne havde med :-)
  Jeg syntes det var svært at beherske sig!

  SvarSlet
 3. Det er altid godt at mødes med mennesker til strik-in og de pudsige med en flok kvinder, som har samme hobby. De kan altid finde på noget at tale om, selv om man ikke kender hinanden på forhånd. Garnet fra Marianne ser lækkert ud, det må jeg prøve på et tidspunkt
  Merete

  SvarSlet
 4. Det var et sand eldorado med al det garn og det var bestemt svært at beherske sig :-)

  SvarSlet
 5. Jeg havde det lige som dig, når man ser så mange skønne farver tager det bare helt pusten fra en.

  Jeg kommer faktisk engang imellem i Ålborg. Min mands mindste datter og svigersøn bor lige på den anden side af broen, mener det hedder Nørresundby.

  SvarSlet
 6. Synes også det var en dejlig eftermiddag! Tænk at 9 "fremmede kvinder" kan mødes og have det så hyggeligt over en hobby ;-)

  Jeg drømmer allerede om næste gang - forhåbentlig incl. en masse garn ;-)

  SvarSlet
 7. Det ser ud til i har haft en rigtig hygelig dag, det er altid skønt med noget inspiration og hyggeligt samvær. Sikke nogle skønne farver garn du har købt dig. Men hvad er det med dig... der er sneget en grøn med... du plejer at holde dig til de blå farver ;-))

  SvarSlet
 8. Anne: Ja, det var jo første strik-in for mit vedkommende og det var bare så hyggeligt

  Tine: Nemlig. Jeg synes, du var ret god til at beherske dig. Godt gået :-)

  Merete: Ja, det er næsten magisk, dét, der sker, fordi man har samme passion. Så betyder det ikke noget, om man kender hinanden eller ej:-)

  Fru Kahr: Jeg var rent ud målløs over din selvbeherskelse. Dælme godt gået :-)

  Helle: Jo, det er skam Nørresundby, det hedder. Men nu skal vi jo ikke glemme, det ligger på den forkerte side af fjorden ;-)

  Gitte: Det kan du tro, det gør jeg også :-)

  Tanker&Spin: Ja da, Jette- jeg kunne slet ikke stå for den lime-farvede, så jeg må strikke noget af den til min svigerdatter :-)

  SvarSlet
 9. Kan godt forstå du ikke kan modstå det lækre garn. Sikke nogle skønne farver.
  http://www.kenja.dk/wordpress/

  SvarSlet
 10. Du sku´tage og prøve et par nøgler, Anette :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.