21. september 2008

Eastlake

..... er færdig og jeg er fuldstændig vild med den. Jeg er glad for, at jeg fik ideen til at strikke den i fin. tynd uld, for jeg synes, det klæder den. Jeg er sikker på, jeg kommer til at slide den op til sidste trevl :-) Jeg er fuldstændig vild med garnet og farven, som jeg for mig selv benævner magisk lilla for der er virkelig magi i den måde farven changerer. Se billede længere nede, hvor farvespillet ses tydeligere. Garnet er Marianne Svits håndindfarvede mørke lilla.
Den har været skøn at strikke, jeg har følt mig tilpas underholdt med bladmønster på forstykke og hulmønster på ærmerne. Man skal bare lige huske at gå ind på Norah Gaughans hjemmeside og skrive fejlrettelser ind i sin egen bog :-) Jeg mener dog alligevel, at der mangler en p. i bladmønsteret, når man når til gentagelserne øverst i mønsteret, men det klares nemt, ved at indføre en tredie mønsterp i gentagelserne. Jeg synes, det var forholdsvis let at se, hvad der manglede og har noteret det i min bog. Måske er der næsten ikke behov for gentagelserne, hvis man strikker i det foreslåede tykkere garn.


Fakta:

Eastlake - Design Norah Gaughan. Inspirationen fik jeg hos Jette, der i et indlæg gjorde mig opmærksom på Norah Gaughan.

Garn: Marianne Svits håndindfarvede magiske lilla (mørk lilla :-)). Anvendt: 165 g. Jeg strikkede den breddemæssigt i den næststørste størrelse for at tage højde for det tynde garn og de tynde pinde og brugte længden fra en str. small. Den er vel blevet en str. small/medium i færdig udgave.

Pinde: nr 3

9 kommentarer:

 1. Kan godt forstå at du er vild med den! Den er meget, meget flot. Smuk farve.
  Uld er et fantastisk materiale at strikke i
  Meget fin detalje med mønsteret i siden!
  Håber da den kan holde i mange, mange år.

  SvarSlet
 2. Smuk smuk model og farve, og hvor er du bare hurtig... Og tak for oplysningen om rettelserne, det skal jeg huske når jeg skal igang med noget fra det hæfte.

  SvarSlet
 3. Sikke en flot trøje og sikke en farve. Kan godt forstå at du er vild med den. Den ser pænere ud i den udgave med den tynde uld end originalen.
  Merete

  SvarSlet
 4. Super flot bluse.
  Og et meget smuk magisk farve ;-)

  Den er da blevet færdig i turbofart.
  Jeg syntes lige at du er blevet færdig med mohair blusen :o)

  SvarSlet
 5. Sikke en skøn bluse, den er da for fed, og en smuk hals, ja den kan jeg godt forstå du er glad for. håber den holder i mange år ;-))

  SvarSlet
 6. Hold da op; der er godt nok fart på dig og pindene. Lækre ting du har fået færdig. Jeg er især vild med den lilla Nora Gaughan.

  SvarSlet
 7. Tilslutter mig lige alle de positive kommentarer, den er bare flot !

  SvarSlet
 8. Tusind tak skal I have, for alle jeres søde kommentarer :-)

  Jeg er selv lidt forbavset over, hvor hurtigt det gik på pinde nr. 3, men I kender sikkert fornemmelsen - nogle gange strikker en trøje næsten sig selv :-)

  SvarSlet
 9. Smuk lilla bluse med kønne detaljer! Og hvor er du bare hurtig med pindene!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.