15. august 2008

En weekend i selskab med silke

... kan umuligt blive en dårlig weekend. Jeg har truffet den beslutning, at al min strikketid denne weekend skal dedikeres til min røde silkekjole. Nu har den ligget længe nok i bunden af strikketasken. Beslutningen blev truffet i tandlægestolen.


Nu er det sådan, at min tandlæge har klinik lige ved siden af en rigtig, dejlig (også ofte dyr) garnbutik - designværkstedet - og i dag lavede jeg den aftale med mig selv, inden jeg gik op: Hvis tandlægen kan reparere det lillebitte stykke, der er gået af min krone, så er der god grund til at fyre "de sparede" penge af i designværkstedet. Ellers gå direkte tilbage til cyklen.

Ja, og enhver opmærksom læser kan nu gætte sig til, at det var direkte tilbage til cyklen. Jeg skal have en helt ny krone. Føj for den. Kreditkortet kommer til at ryge :-)

Men, men. Frem med det positive: Hvis jeg ikke havde fået det chok, var der måske gået måneder før jeg havde fundet den røde silke frem. Og se lige her, jeg er allerede begyndt på ærmet. Jeg tror, den bliver et absolut hit :-)


8 kommentarer:

 1. Øv, hvor træls med en tandlægetur.
  Men som du selv siger, godt for silke kjolen.
  Hvor er den dog smuk.
  Godt at du nu får lavet den færdig.

  God weekend :-)

  SvarSlet
 2. Når jeg går forbi Designværkstedet, gør jeg som jeg gør, når jeg går forbi en chokoladebutik; kigger den anden vej, lader som ingenting og skynder mig forbi..
  Det skal dog siges, at jeg de sidste par gange kun har kigget... Ikke købt noget..

  SvarSlet
 3. Det positive må også være at du er i stand til at tænke så konstruktive tanker, det ville jeg ikke ha' gjort, jeg ville bare ha' ondt af mig selv ;-))Men dejligt du nu får din klole lavet færdig, den bliver jo smuk.

  SvarSlet
 4. Farven er jo superflot og fuldstændig topmoderne:-) Og den ser bare ud til at blive smuk - et sikkert hit her til efterår og vinter sammen med sort og gråt :-)jiznea

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres opmuntrende kommentarer. Det hjælper SÅ meget :-)

  Nu vil jeg gå ud i solen igen, for sommeren er jo kommet tilbage :-)Og mon ikke jeg kommer til at sidde lidt i skyggen også med min røde silke!

  SvarSlet
 6. Øv, den dumme tandlæge, men så er det jo godt for den røde silkekjole at den får al opmærksomheden i stedet...

  SvarSlet
 7. Det er altid surt med et sådan tandlæge besøg. Men dejligt at du kunne overholde aftalen med dig selv.
  Sikke en skøn farve din kjole har. Glæder mig til at se den færdig.

  Merete

  SvarSlet
 8. Første ærme er næsten færdigt :-) Fuld opmærksomhed har den desværre ikke kunnet få (der er jo også andre ting her i livet end at strikke ;-))

  Og ja, farven ER helt fantastisk, den er næsten sådan helt syngende valmuerød. Hmmm, hvis I forstår, hvad jeg mener :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.