10. september 2008

Jeg er helt betaget

.... af det vibrerende farvespil i Marianne Svits garn. Og det er betagelsen jeg vil fokusere på i dette indlæg, IKKE at jeg igen igen er kommet til at købe mere garn end jeg strengt taget lige har behov for.

Det er første gang, jeg køber Marianne Svits garn og jeg må sige, at jeg i den grad er positivt overrasket. Farverne er helt fantastiske og så er det rigtig uld, i rigtig tykkelse og det vil i min terminologi sige, at det er rustik, shetlandsagtig uld, der passer til pinde nr. 2,5 og 3. Og så er det endda til priser, der kan konkurrere i den grad. Jeg er solgt og det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. På billedet nedenfor ses mit, visse ville nok sige overdrevne, indkøb. Bemærk de fine etiketter på den håndindfarvede uld, som jeg synes vidner om omhu for detaljen. Dét kan jeg også rigtig godt lide.
Jeg har ikke kunnet holde fingrene fra garnet og måtte nærmest bruge "ælle-bælle-metoden" for at vælge, hvad jeg skulle starte med. Det blev den helt fantastiske mørke lilla. Da jeg længe har kunnet forestille mig Norah Gaughans Eastlake i en tyndere garnkvalitet end den angivne, så måtte det blive den. Det var Jette, der gjorde mig opmærksom på Norah Gaughan og tak for det, medens Laila endnu engang med sine hurtige pinde kunne fremvise et smukt eksemplar til efterfølgelse.
Måske kan I ane, det flotte farvespil i garnet.

Iøvrigt: Hvis der er nogen derude, der endnu ikke ved det, har Norah Gaughan på sin hjemmeside et stort lager med gratis opskrifter - og der er mange, jeg har besluttet at gå i krig med. Bla. denne her og denne. Der er ikke længere support til opskrifterne, men mon ikke man kan finde frem til nogle, der har strikket modellerne, hvis der opstår problemer?

Og nu tilbage til Eastlake.

13 kommentarer:

 1. Jamen jeg kan selvfølgelig godt forstå dig vedr. dit garnvalg og stedet hvor du har købt ;-))det ser ud til at være nogle spændende modeller du har i tankerne, glæder mig til at se hvad der kommer på bloggen fremover :-))

  SvarSlet
 2. jphkrpJa, du er ikke den eneste, der falder for Mariannes garn. Jeg må tilslutte mig jubelkoret, og glæder mig rigtigt meget til at se din Eastlake.
  Har både opskrift og garn, så jeg kan abe efter.

  SvarSlet
 3. Tillykke med alt garnet - det må have været som at åbne Alladins hule, da den pakke kom.
  Det garn har jeg også set mig varm på og modellen - det er en af dem jeg så og tænkte: den skal jeg strikke en dag.
  Glæder mig til at se resultatet :)

  SvarSlet
 4. Super lækkert garn.
  Og utrolig smukke farver.
  Det må have været nemt at forkøbe sig :)
  Og sikke nogle dejlige modeller du skal igang med.
  Glæder mig til at følge dem.

  SvarSlet
 5. Ja - Mariannes garn har de skønneste farver - det er virkelig svært at vælge. Det er en usædvanlig smuk model du er gået i gang med.

  SvarSlet
 6. Jeg må vist også hellere få kigget lidt på Mariannes garn; det ser meget smukt ud. Og hende Norah fortjener vist også min opmærksom hed..... det er en helt fantastisk model du er igang med.

  SvarSlet
 7. Jeg bliver altså SÅ glad for al denne strikkebloggen - for hvor bliver man forstået så godt som her :-)

  SvarSlet
 8. Nej, hvor jeg glæder mig til at se den bluse, strikker du så med dobbelt garn?? Og du har ret det er nemlig lækkert garn det SC uld. Har slet ikke tid endnu til at få kigget i den bog, men der er mange gode modeller i...

  SvarSlet
 9. Jeg strikker faktisk kun med enkelt garn, Jette og så laver jeg den lige et par størrelser større i bredden end normalt - det er lidt af et eksperiment :-)

  SvarSlet
 10. Sikke noget lækkert garn og spændende modeller du har i tankerne :-)

  SvarSlet
 11. Det glæder jeg mig til at følge med i....

  SvarSlet
 12. Tak, fru Kahr :-)

  Jette, jeg er allerede kommet langt og det ser ud til at spænde fint af :-)

  SvarSlet
 13. Du har helt ret. Jeg har også købt af garnet og det er vildt lækkert.
  Kh. Bebiane

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.