7. juli 2008

Ikke bare én om' er, men to


Jeg strikker bare og det koster noget en gang imellem :-)Der har været problemer med begge de to kjoler og jeg brugte lidt tid i går på at trevle op. Den røde silkekjole (100% tynd morbærsilke, som jeg strikker uden opskrift) var blevet for kort, så jeg trevlede op ned til ærmegabet. Jeg har nu forlænget ti cemtimeter, så tror jeg den bliver perfekt.

Den turkise kjole startede som alle kan se som en Lene Holme Samsøe nederdel. Jeg droppede den sidste mønsterrapport og lavede det til en kjole. Jeg strikkede ærmer direkte på, men det duede ikke. De lavede en grim fold i ærmegabet. Måske fordi ærmegabet er ret dybt og kræver en ærmekuppel. Hvis der er nogen derude, der har erfaring med det, hører jeg det gerne. Planen er at strikke ærmerne for sig, denne gang med ærmekuppel og så sy dem på.

Nu vil jeg ud i ferielandet :-)

4 kommentarer:

 1. Fantastisk smukke kjoler begge to!
  Hvor er du dygtig til at strikke - den turkise er da simpelthen bare smuk!

  SvarSlet
 2. Tak for rosen, Irene. Jeg er helt vild med turkis og jeg er også rigtig glad for kjolen. Nu skal jeg bare have lavet nogle ordentlige ærmer :-)

  SvarSlet
 3. Kiggede lige forbi, kan se du er ny på bloggen, og en flittig strikker,velkommen ;-))

  SvarSlet
 4. Dejligt at møde så mange andre strikkere. Jeg har tilføjet din blog til min liste, så jeg kan følge med hos dig også.

  Tak for velkomsten :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.