24. marts 2017

En eftermiddag i Aalborg

.... nærmere gps koordinater - en garnbutik i Danmarksgade. Didde er flyttet ind i Skabagtig og så ville jeg flytte med for en stund ;-) Kathrine, der ejer butikken, var ude at rende lige da jeg kom, så Didde passede butik og Danmarksgade imens.


Jeg har for nylig fået den nye Crush med posten og var af den grund nødt til at foretage et par investeringer


Jeg købte den lækre Silk Mohair som jeg har prøvet før til Silent og Line, en blanding af bomuld, viscose og hør, som jeg aldrig har strikket med, men som jeg forventer mig meget af ud fra gramseværdien - projekt endnu ikke helt fastlagt, men måske en Ice :-) Nye fantastiske farver var lige kommet hjem i Hedgehog sock minis - man bliver da totalt forårsglad af at kikke på dem :-)


Andre Hedgehog fibre er anvendt til de to Stephen West sjaler som Katrine tv og Didde har på - det er utroligt så forskelligt det samme sjal falder ud alt efter, hvilke farver der vælges. Her står de bl.a foran paletten af Holst garn - butikken fører den tynde uld og alpacca.


De lækre Malabrigo garner var blevet lidt for meget gemt væk efter min smag, men det er måske fordi butikken er ved at sadle om til forår/sommer??


Der gik hurtigt et par timer i den hyggelige butik, for jeg måtte også lige snakke med nogle af de kunder, der gik til og fra - flere kendte jeg fra andre strikkesammenhænge, hvor godtfolk er kommer godtfolk til :-) Og kære Vibeke, tak for din hilsen :-)

Og hvad skal du lave i weekenden? Og du kan jo spørge mig om det samme! Jeg har lyst til at svare, at jeg skal strikke på en af de nye Kim Hargreaves modeller, men det skal jeg ikke, piv. Der mangler nu halvandet ærme på herretrøjen fra Dæxel og den skal bare strikkes færdig, men jeg må indrømme, at den er ved at tage pippet fra mig - jeg bliver bare aldrig fan af flerfarvestrik. Men det bliver den flotteste herretrøje, jeg nogensinde har strikket, så derfor bider jeg tænderne sammen og fortsætter til den bitre ende! Jeg tror - ud fra den banden og svovlen, der kommer fra sofahjørnet, at min mand har fattet, hvilken ufattelig, uselvisk kærlighedserklæring, det er at strikke den trøje, he he ;-) Han forsømmer heller ikke en lejlighed til at fortælle, hvor meget han glæder sig til den ;-) Det manglede da også bare!

Rigtig god weekend - tak for alle jeres kommentarer og mails :-)

14 kommentarer:

 1. Din heldige mann! Blir spennende å se jakken :-)
  Så mye fint garn det er i den butikken. Jeg skal også strikke med silkmohair, men har ikke bestemt meg helt ennå for hvordan det skal bli.

  SvarSlet
 2. Tak for dit dejlige besøg. Godt at se butikken gennem din linse. Det er nogle rigtig lækre projekter du skal igang med. Jeg får sådan lyst til at hjælpe dig med at strikke de ærmer !

  SvarSlet
 3. nöj, sikke et slaraffenland! sådan en dag må give mange points på inspirationskontoen.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Skøn butik, der kunne jeg også tilbringe et par timer.
  I weekenden - jeg skifter årti i alderen, så ingen strik, men mange gæster.

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at være en farlig butik at komme i, godt jeg har mange kilometer til den. Sikke skønne farver og fin beskrivelse af butikken. Glæder mig til at se mandens sweater, og når du engang får slået op til din nye model fra KH.

  SvarSlet
 6. Den butik mangler jeg stadig at checke ud - men dit indlæg inspirerer da i den grad til et besøg. Går lidt udenom garnbutikker pt da jeg prøver at komme lidt ned i lageret - men der sniger sig nu alligevel nyt garn ind .. så lige pludselig rammer jeg skabagtig en dag :) det der ud til at være nogle uber lækre ting de har.

  SvarSlet
 7. Jamen dog Lene, kan du bande????? Stakkels mand ( haha) han toer da ikke goere andet end at prise den til skyerne. Jeg kan lige se det for mig, dig siddende med strikketoejet i et sofahjoerne med en torden sky over hovedet og en masse doedningehovedet og benkors tegnet i en taleboblen mens husbond, kat og Diva gaar paa listefoedder rundt dig og ser fortryllet paa det laekreste strik som magisk hopper af pindene. Nej nu maa jeg le. Og saa er jeg sikker paa at han kommer til at bo i den.
  Angaaende bo i saa var det lidt af nogle savle savle billeder du der lagde ud af BUTIKKEN! Noej hvor ser der laekkert ud.... Og hyggeligt. Mangler bare lige et sofahjoerne og en kop tea til strikkomsammen.
  Rigtig god week-end og klap til Diva.

  SvarSlet
 8. Det lyder og ser ud til, jeg er nødt til at kigge ind i Skabagtig, når jeg engang får bevæget mig til Nordjylland.
  Jeg har strikket lidt i Silk Mohair og synes, den er ret lækker.
  Min weekend tilbringer jeg på mit job, 'maskineriet' skal på sommertid og flyttes rent fysisk, så det skal nok blive spændende :-(

  SvarSlet
 9. Sikke en spændende butik! Den må jeg vidst besøge så snart jeg kommer til Ålborg her sydfra. Jeg forstår dig godt med den herretrøje. Det trækker altså tænder ud, og specielt i flerfarvestrik eller vævestrik, hvis man strikker nogenlunde monogamt. Jeg selv springer mere til og fra med et ekstra projekt, så bliver de der herretrøjer ikke så voldsomme. Hav en god uge.

  SvarSlet
 10. Kære Lene.
  Den der Crush må jeg da vist se nærmere på, og så må jeg da vist en tur forbi Danmarksgade når jeg rammer Aalborg i april:-)
  Det ser ud som om der er ting man ikke kan undvære, og sådan en fredag eftermiddag kan vel ikke bruges bedre:-)
  Jeg strikker også på en Stephen West ting, men den skal lige monteres. Glæder mig til vi ses, og så er Torbens trøje garanteret færdig. Du er så sej.

  SvarSlet
 11. Altså... en strikkerundtur i Ålborg må på listen... Den tager nok flere dage... Gug, Hønsestrik, Skabagtig, Designværkstedet, Garncafé Madsine, Holst Garn.... Kan vi finde på flere???
  Når jeg får ro i hovedet og plads på pindene, så skal der lækkert garn til!

  SvarSlet
 12. Det var da en skøn tur til en hyggelig garnforretning :-) Ja det er fantastisk som farver og kvaliteter kan ændre en model.Der er nogle flotte modeller i Dæxel, så jeg kan godt se, at den helelre må blive færdig.

  SvarSlet
 13. Wow - sikke en lækker butik! Det er altså skønt at garnbutikkerne satser på forskællige mærker og kvaliteter. Godt du fandt noget du lige kunne bruge. Og sikke nogle farver du lige viser frem - gid jeg boede i sådan en butik😀 Det er da flot at du strikker til Torben, og at du simpelthen laver flerfarvestrik. Du er virkelig god!!!

  SvarSlet
 14. Den butik ser spændende ud. Det lyder som et rigtig dejligt udvalg de har-og nogle lækre indkøb, du har gjort dig :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.