6. oktober 2014

På vej hjem fra Kerteminde

.... hvor jeg har været på weekendophold sammen med min mand og min søster, måtte jeg lige omkring den berømte Tante Grøn. Tænk den smukke butik har ligget der i 30 år, ifølge en af indehaverne. De 2 søstre, de nuværende ejere, overtog efter forældrene. Og sikken en smuk og ikke mindst stor butik! Til jer, der er så priviligerede at færdes der til daglig, I er heldige :-)


De to tanter har et særligt blik for bredde i kvalitet og udvalg, ligesom de tilsyneladende er eksperter i at finde godt tilbehør til særdeles rimelige priser, det være sig sjalsnåle, knapper, tasker, læsebriller! og endda små keramiske fyrfadsstager til os strikkere, der elsker stearinlys, men som også snildt kan rumme et viltert garnnøgle. Jeg kan slet ikke dække alt, hvad jeg så i et enkelt indlæg, men I får lige et par eksempler.


Det dejlige bomuldsgarn Havblik i 100 grams bundter, som jeg blev forelsket i, da jeg strikkede denne her. Jeg fandt en helt særlig gul med et knæk af orange som er den eneste gule farve, jeg kan bruge og som jeg meget sjældent finder nogen steder - den er ikke med på billedet - I må se den, når jeg får strikket af den. Og hovsa - en Geilsk Velfærdsmodel måtte selvfølgelig med hjem, den har jeg haft kig på længe. Den bliver strikket i de blå farver med orange kontrast :-) Dog har jeg lidt fortrudt, at jeg ikke byttede den ene ud med turkis - det gør jeg måske på et tidspunkt.


Og prøv lige at se Skønhedspletter strikket op i blå farver - er den ikke fin? Lillefrø skal under alle omstændigheder have en til - men jeg tænker marineblå og skarp grøn, nu må vi se :-)


Ih hvor jeg fortryder, at jeg ikke købte nogle stykker af disse her - til gaver o.a. Betjeningen var udsøgt - jeg blev mandsopdækket af den ene tante - uden hende var jeg kommet hjem med for lidt garn til Velfærdsmodellen. Jeg fik også lige stukket en "Hæklerier i det grønne" (tanternes egen hæklebog med tørklæder, pulsvarmere og andet sjov) ned i min dejlige, rummelige og ikke mindst nye "indkøbskurv" - sådan én har jeg planlagt at købe i lang tid og her var den i de helt perfekte farver .-)


Et dejligt weekendophold er slut på bedste vis. Det var et herligt besøg og bliver helt sikkert gentaget, når jeg igen er på de kanter :-)


Ja, det var svært at gå sin vej igen, men nu er jeg endelig hjemme og skal rundt og se, hvad I har bedrevet i weekenden :-)

Tak for alle jeres kommentarer til mit sidste indlæg - god service er vigtigt og naturligvis findes der også urimelige kunder, som mange af jer har erfaring med. Jeg taler om den situation, hvor man selv kommer og opfører sig ordentligt, høfligt og venligt og alligevel bliver behandlet som om butikken ikke har brug for kunder :-)

Ha´ en dejlig mandag aften derude :-)