23. oktober 2008

Kasket eksperimenter

... engang i mellem er det skønt at lægge alle projekter til side og bare eksperimentere med noget, der kan blive færdigt på en aften. Ideen med at hækle kasketterne her, fik jeg fra Helle. Jeg måtte bare prøve at lave sådan en.

Så en aften med regn og rusk fandt jeg restekurven frem og gik i gang. Den første blev i barnestørrelse, selvom jeg hæklede med fem tråde - men jeg tror den går lige ind hos min venindes datter. Dog er jeg i tvivl om, hvorvidt den også er for lille til hende, men så satser jeg på, den kan passe hendes "build-a-bear" :-) Desværre yder billedet ikke de små blomster fuld retfærdighed.


Den anden blev temmelig stor, men med lidt god vilje, kan den vist godt gå an. Jeg kan faktisk rigtig godt lide den :-)


Om jeg kommer til at bruge den særlig meget er jeg ikke så sikker på, for den er pokkers varm - ja måske for varm til det danske klima. Med sine 240 g er det også et ordentligt spejlæg, at have på hovedet. Man kan i hvert fald mærke, at man er blevet "en dame med hat" :-)


Men sjov at hækle, dét var den.

Fakta: Hæklet kasket fra Drops Design, nr. 93-22

Garn:

Lille kasket strikket i to tråde Marianne Svits magiske lilla og to tråde Kid mohair fra Duddines vævestue i farven rødlilla. Anvendt: 40 g i alt.

Stor kasket: 2 tråde tyk bomuld fra garn.dk i lavendel, 2 tråde magisk lilla fra Marianne Svit og 1 tråd Kid mohair fra Duddines vævestue i farven rødlilla. Anvendt: 240 g i alt.

Hæklenål nr. 8 til begge kasketter.