10. marts 2017

Annette Danielsen fronten

.... ja, der er jo endnu et 10-års jubilæum, der skal ha bevågenhed. Da jeg først fik øje på Annette Danielsens opskrifter, så gik det løs i en grad, der næsten har været farligt for klædeskabet ;-) Vi har også siden investeret i de helt store Ikea-skabe ;-) Herunder et ganske lille udpluk og den senere komplette liste taler helt for sig selv :-)


For hvilke Anette Danielsen har jeg strikket gennem de 9 år jeg har blogget? Hold da op en liste! Med den vil jeg gerne ønske Annette Danielsen tillykke med de 10 år :-)

 • Juni 2009: Vandløb, en lækker herretrøje, der bliver brugt den dag i dag. Nu får han jo heller ikke så mange trøjer, den stakkel ;-) Desværre strikket op i den nu hedengangne Lucca fra BC-garn, der fnulrede så frygteligt.
 • Aug 2009: Hvirvelstrøm, En trøje, jeg ofte har tænkt på at strikke igen. Den var sjov at lave med helt nye teknikker og så ville jeg gerne strikke den i Isager garn. Kom til at give den væk og det har jeg fortrudt, mere end én gang ;-)
 • Sep 2009: Spindelvæv - et halstørklæde, der senere blev min mands
 • Sep 2009: Tidsel - en skøn bluse, strikket i rester. Den bliver stadig brugt til nederdel :-) 
 • Okt 2009: Cumulus - strikket til en veninde og sandelig på tide, at jeg får én selv!
 • Nov 2009: Regndråber - den er ikke blevet brugt særlig meget - forkert garn og forkert ærmelængde ;-)
 • Jan 2010: Løvfald, den endte også med at blive til en gave. Jeg har ofte tænkt, at jeg skulle strikke den i originalgarnet
 • Jan 2010: Spindelvæv 2 - denne gang i ren cashmere til min svigerfar
 • Feb 2010: De vilde svaner - den fineste drengetrøje til en venindes søn
 • Marts 2010: Eng - givet væk som gave
 • Jan 2011: Regnvejrsdag - still going strong :-)
 • April 2011: Stilhed - i ulden version i stedet for Viscolin
 • Sep 2011: Tankestreg - stadig en yndlingstrøje den dag i dag :-)
 • Feb 2012: Livø - strikket til min søster og stadig i brug
 • April 2012: Skovtur, uha, uha strikket i Sandnes Mandarin, ødelagt første gang i vask og aldrig brugt. Har heller ikke strikket i mandarin siden!! Men jeg kan se, at jeg burde strikke den igen i hvid Elastico :-)
 • Maj 2012: Skovtur 2 - Åh den er et hit og har været brugt så mange gange - strikket op i Havblik.
 • Januar 2013: Vandløb 2 - aldrig rigtigt brugt, fordi min søn syntes, at garnet kradsede.
 • Marts 2013: Frost, lynlåsen blev monteret på kursus med Hanne Pjedsted ;-)
 • Feb 2014: Tankestreg 2, akkurat lige så glad for den som den første. Stadig yndlingscardigans, jeg bruger igen og igen :-)
 • Feb 2014: Kraka sjal, foræret til en kollega.
 • Maj 2014: Snoning - en lækker sommerbluse, der skal på igen til sommer :-)
 • Juli 2014: Snoning 2 - ditto ;-)
 • Okt 2014: Pels - en af de helt store yndlingstrøjer - så god til hundeluftning :-)
 • Jan 2015: Polarhavet - et kæmpe hit, selvom den blev med kortere ærmer ;-) Har ofte tænkt på at strikke den i Isager garn med lange ærmer ;-)
 • April 2015: Fiskekutter - jeg er stadig vild med min "svenskertrøje" ;-)
 • Sep 2015: Hjerteblod - ikke brugt særlig meget, for kort og for bred!
 • Dec 2015: Pæon - til min kære svigerdatter, der altid bruger det strik hun får. Den blev et hit sammen med sorte læderbukser :-)
 • April 2017? Høstanemone - arbejder på den i skrivende stund ;-)

Som det tydeligt fremgår har jeg været mest vild med Strik naturligvis, Strik en stund, Blomsterstrik og Grønland og det er jeg stadig. Der er stadig mange modeller, jeg ønsker at strikke fra de bøger.

Det er rent utroligt, hvad der foregår på strikkefronten her i weekenden: Jubilæum og bogudgivelser både hos Geilsk og Danielsen og så er der jo også lige en Fiberfest i Ry - jeg kommer desværre ikke til noget af det, men vil ønske rigtig god fornøjelse til jer, der skal afsted :-)

Ha en rigtig dejlig weekend og tak for kommentarer og mails - her er der gang i 3 flerfarveprojekter og en lace-cardigan til min svigerdatter. Nåh ja - og så et lækkert sjal i Malabrigo Silky Merino - never ending story ;-)

19 kommentarer:

 1. Nu håber jeg Annette Danielsen ser din blog - for du fortjener da en opmærksomhed for alt det du har strikket!! Så imponerende. Og du ser altså så godt ud i hendes design!!! Og så er det jo dejligt at du endu ikke har strikket alt hun har designet... Rigtig god weekend, Lene😍

  SvarSlet
 2. Ja endnu en af de gode designere som producerer i stor stil. Idas udkommer hun jo med hele to bøger.

  SvarSlet
 3. Hold da op, lad mig lige faa vejret. Hver gang jeg tror du har imponeret mig for sidste gang, bliver jeg lige slaaet af pinden igen. Siger ligesom Flowermouse? Annette Danielsen maa lige slaa en smut indenom paa denne side. Bedre ambassadoer finder hun ikke. Du gav mig lyst til at hoppe om bord i hendes boeger igen. Skal have strikket en Livoe til Boenne, for med det navn forpligter det naesten. En Gekko staar ogsaa paa listen hvis jeg ellers kan flytte ud af min syren. Nej se, nu lokker du igen :-D. Griner stadig af din fiskekutter der blev til en svenskertroeje hihi. Pragtfuldt udtryk, saerligt for mig ser boede paa "vores" side af sundet og saa over til " fjenden" hver morgen.
  Nu er det afgjort, jeg skal paa biblioteket efter AD naar jeg kommer hjem.
  Tusinde tak for en pragtfuld "rundvisning" og rigtig god week-end.

  SvarSlet
 4. Wow! Nå ble jeg virkelig imponert over hvor mye du har rukket. Og så flotte plagg det har blitt!

  SvarSlet
 5. Whaw for en kavalkade.
  Annette D har skønne modeller og gode opskrifter.
  Åh ja, Lucca var et skønt garn, og som du skriver fnugger den ganske forskrækkeligt.
  Er der ikke noget om, at du også har garn i garnkister? Det må da have tyndet en lille smule ud i lageret i løbet af januar og februar?
  Never ending story med det garnlager, ikke?

  SvarSlet
 6. Hold da op du har været omkring mange AD modeller gennem tiden. Rigtig fine ting - og sjovt med sådan en 10 års kavalkade. Der er virkelig masser af inspiration at hente i hendes bøger :)

  SvarSlet
 7. Det er godt nok en imponerende kavalkade af Annette D strik du har produceret i tidens løb og dejligt at høre om hvordan de har fungeret i vask og brug. Du er bestemt en værdig ambassadør for Annette D's modeller og jeg håber, som flere også har skrevet, at hun læser din blog og ser alt det du har strikket.

  SvarSlet
 8. Du har godt nok strikket mange modeller af A.D. Alle meget smukke. Knapperne du spør' til på min blog er ægte swarovski krystal knapper købt hos Englegarn.

  SvarSlet
 9. Du har godt nok strikket mange modeller af A.D. Alle meget smukke. Knapperne du spør' til på min blog er ægte swarovski krystal knapper købt hos Englegarn.

  SvarSlet
 10. Det er sørme lige før jeg tror du har strikket flere modeller af AD end mig, det bliver til noget når man sådan lister dem op, og hvor skønt at se dem alle igen. Vil prøve at gå mine igennem, vidste slet ikke hun havde jubilæum.

  SvarSlet
 11. Hvor er det nogle fine modeller, du har strikket. Der er så mange Annette Danielsen modeller at vælge imellem at det er svært, så er det rigtig rart at man kan se hvordan modellerne sidder på andre og hvordan de ser ud i andre farver :-)

  SvarSlet
 12. Jamen, man får jo lyst til at prøve Annette Danielsen modeller :-) Jeg har kun strikket hvirvelstørm, som desværre blev lidt for lille. Men det var en sjov model at strikke, som jeg egentlig også kunne få lyst til at prøve igen.

  SvarSlet
 13. Utrolig, hva for deilige modeller du har strikket, en vakrene enn den andre. En fantastisk utbytte :-)) Du er så stor ... selvfølgelig Annette Danielsen likeså og vi gratulere henne og jeg gratulerer deg til fantastiske A. D. modeller. Ønsker fortsatt masse masse strikkeglede.
  Det er alltid veldig flott å se din strikkeblogg. Tusen takk.
  Klem fra Viola

  SvarSlet
 14. Det er en imponerende og meget flot samling AD trøjer du har strikket. Jeg har netop i dag kikket i hendes bøger samtidig med at jeg bestilte de to nye hæfter, og ja hendes modeller går ikke sådan af mode, de kan strikkes mange år efter og stadig se nutidige ud.
  Vi havde en forrygende Fiberfest med rigtig mange deltagere - en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 15. Hold nu op Lene hvor har du dog en imponerende samling af skønne modeller fra AD...hun er en af mine yndlingsdesignere og jeg nyder altid at strikke efter hendes opskrifter. Design der holder :-)

  SvarSlet
 16. Hold da helt fest i haveskuret Lene. Sikke en fantastisk samling af AD modeller. Skønt!

  SvarSlet
 17. Smuk samling modeller Lene. Jeg har fornøjet mig med at læse dine indlæg igennem årene, netop med AD modellerne tegner der sig en fin rød tråd. Det er bare modeller du har flair for. En dejlig gestus til designeren. Mere dedikeret fan kan man da ikke få. Hav en god weekend.

  SvarSlet
 18. Hvor har du strikket mange smukke modeller fra AD's små skønne strikkehæfter. Det er en fin collage du har lavet over strik fra hendes mange bøger. Jeg bemærker at det især er den blå farve der går igang, men det er også en fantastisk farve til dig :)

  SvarSlet
 19. Det er da nemt at blive imponeret her, sikke en samling. Du må strikke utroligt hurtigt. Jeg vil aldrig kunne nå at strikke så meget.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.