10. maj 2015

Den dejligste weekend

Det har været en skøn weekend - ikke mindst på grund af samværet med hende her - beklager billedkvalitet med reflekser i brillerne. Hvis I kikker godt efter er Gitte blevet udstyret med Birthe Sahls ørenringe og stjerner, for vi har selvfølgelig været i Saltum - til Uldfestival - traditionen tro.


Der var rekordstort besøg i år, vi kunne ikke få en parkeringsplads på den ellers store parkeringplads - det har vi trods alt ikke været ude for før og vi endte med at holde temmelig uautoriseret ;-) Det var som sædvanlig forrygende dårligt vejr og jeg fik ikke taget et eneste billede, da jeg hele tiden havde paraply i den ene hånd og Gitte i den anden, så vi ikke blev væk fra hinanden, he he ;-)


Selvom vi ikke nåede frem til ret mange stande, fik vi os dog mast frem til Birthe Sahls stand - for det er bare et must. I år skulle jeg købe en gave (ikke afbildet) og nye stjernet til mine ørenringe og så er Birthe begyndt at lave de smukkeste hjerteknapper. Jeg ville have købt et antal små hjerteknapper til en cardigan, men kunne simpelthen ikke koncentrere mig med al den aktivitet omkring standen og endte med at glemme dem. Heldigvis fik jeg 1 enkelt stor, der skal bruges til min Abelone Cardigan.


På vores vej gennem trængslen stødte vi blandt andet ind i Tine og fik en tiltrængt krammer - ligesom vi mødte Lilli med veninde. Lilli havde været så fantastisk sød at tage den nye Kim Hargreaves med hjem til Mona og jeg fra London og der er nye fantastiske projekter på tankeplanet :-) Jeg tænker, at et af projekterne skal strikkes i Karen Noes Bourette Silke. Hendes stand SKAL jeg også forbi hvert år, for jeg elsker simpelthen det meste af hendes garn og mange af hendes modeller. Silken blev solgt til rigtig god pris, så jeg følte jeg gjorde et kup :-)


Det samme kan jeg sige om det gode tilbud på Cashsilk Once fra Garnudsalg, hvor Gitte og jeg sluttede vores dag og fik varmen - både fysisk, men også psykisk, fordi man bliver taget så godt imod og aldrig føler sig presset til at tage noget med derfra. Det ender det så næsten altid med alligevel ;-)
F.eks. havde jeg på forhånd planlagt at udvide "maskinparken"

 
Jeg har nu strikket med mine ChiaGoo bambuspinde i over et år og er super glad for dem. Ingen wirer, der vrider sig løs på grund af det geniale drejeled i wiren og ingen knækkede pinde. Jeg elsker dem simpelthen. Derfor vil jeg nu også prøve metalpindene, fordi metal nu engang egner sig bedre til nogle projekter :-)


Jeg blev også begavet af Gitte, der havde skønt bomuldsgarn med til en bette sommercardigan. Nu er hun forlængst taget hjem med toget og så er det godt at vide, at der er endnu en tradition i vente: Nemlig en sommerstrikdag i løbet af sommerferien :-)

En dejlig weekend, der sluttede med besøg af mine dejlige unger, svigerdatter og Lillefrø, er ved at lakke mod enden. Jeg har fået morsdagsgave - og ikke mindst en morsdagshilsen fra min yngste, der kaldte tårerne frem - tænk at være så priviligeret :-)

Tak for alle jeres søde kommentarer til mine projekter - håber I har haft en dejlig weekend med strikketøj i hænderne :-) Ha´en god søndag aften :-)