14. juli 2014

Hvid snoning

.... er færdig. Tak for alle jeres forslag og links. Hvor i verden kan man få så meget hjælp så hurtigt? :-) Jeg besluttede mig for at "tvangsvende" snoningen, et kneb jeg har brugt en del gange før, dog altid kun på smalle snoninger som også er tilfældet her. Måske savner jeg det røde hjerte, men så kan jeg jo bare sy det på igen :-)Indgrebet er meget simpelt og involverer hverken opklipning eller nogen form for tilbagetagning eller pillen op. Med en hjælpepind tages de masker op, der er drejet forkert ( i dette tilfælde 2), garn sættes til og de 2 masker på hjælpepinden strikkes og placeres i den rigtige retning. Med en nål trækkes en tråd igennem hver maske og der hæftes på bagsiden. Operationen bliver fuldstændig usynlig, spørgsmålet er altid bare om man orker at udføre den ;-)

OBS: Anne har lige gjort mig opmærksom på endnu en fejlvendt snoning øverst oppe. Den er jeg i gang med at rette nu. Nyt billede kommer snarest ;-)  Sådan - nu er der så to fejlvendte snoninger, der er blevet tvangsvendt :-) Tak, Anne :-)


Garnet jeg brugte denne gang er Linea og det var dejligt at strikke med. Desværre findes det kun i nogle ret douche farver som ikke lige tiltaler mig. Så var det jo godt, jeg på forhånd havde besluttet mig for hvidt.


Jeg har været forbi Ho-strik. Det har jeg gerne villet i flere år. Jeg elsker udvalget i Isager og Karen Noe kvaliteter og Jane har ofte tilbud på netop disse kvaliteter og her taler vi om ægte vestjyske tilbud - ofte 25 %. Det kan jo selv en nordjyde forstå ;-)


Der var dog ingen brandtilbud, men alligevel de sædvanlige %´er, når man er oprettet som kunde. Det var skønt at nusse rundt i den trange, men godtt pakkede butik, at gå i dybden med alle Karen Noe kvaliteterne og det endte da også med at blive temmelig dyrt! 


Hvad jeg købte må vente til senere indlæg - her blot et par stemningsbilleder fra butikken, der som nævnt er trang, men spækket med dejligt garn :-)
Her taget på fersk gerning - jeg måtte også lige ha´ et enkelt Karen Noe kit som jeg har ønsket mig længe. Måske kan du se, hvad det er? ;-)

Ha´ en dejlig mandag derude. Her fortsætter ferien og der er MASSER af projekter på pindene - ferie er jo som skabt til meditation, især på sådan en gråvejrsdag ;-)

Faktaboks:
Design: Annette Danielsen: Snoning
Garn: Linea . 37% viscose, 34% hør og 29% bomuld
Garn fra lager: Købt til formålet
Anvendt: Nøjagtig 197 g mod opskriftens forslag på 300 g (har lavet 3 kvart ærmer i stedet for lange)
Farve: Hvid
Købt hos: Hønsestrik i Aalborg
Pinde: 2,5
Str. S
Ny teknik: Nej.
Bemærkninger:  Denne gang har jeg forlænget stykket mellem snoningerne og ærmegabet, så snoningerne sidder under brystet. Ærmerne er forkortet med 2 cm og resultatet er blevet en sommerbluse, der vil blive brugt rigtig meget.

21 kommentarer:

 1. Jeg har kun handlet i Ho via nettet. Mønstre mm. Og du har ret, hun har tit GODE tilbud.
  Der ser rigtigt inspirerendehyggeligt ud!
  Selvfølgelig måtte du da have noget med hjem... ellers kunne du jo ikke vise at du havde besøgt HO Strik.
  Jeg må indrømme at jeg ikke kan regne din snoningsredning ud!Hvordan du fik den drejet uden at lade maskerne løbe ned til eller klippe noget over...? Og jeg kan ikke se at du har vendt snoningen på fotoet.
  Den er virkelig flot den bluse.. også uden det røde hjerte...
  Jeg kan godt lide at ærmerne er lidt lange... ;-)

  SvarSlet
 2. Så fikk du ordnet feilen, uten at noen kan se hvor du i det hele tatt har vært. Bravo!!
  Det røde hjertet kan du vel montere øverst, slik du har gjort med din sikksakk topp? Den er så flott, den også.
  Jeg har også garn jeg liker, men som ikke har " mine" farger. Men vi kan jo farge toppen, eller garnet i den fargen vi ønsker!!!!?
  Siden det er bomull, kan du vel bruke tekstilfarger? Ellers har du sikkert hørt om Coolaid, saften fra USA som har de flotteste farger, og som blir så flott på garn?
  Det er lov til å handle garn når det er ferie, er det ikke....? ;)
  Ny uke, nye muligheter. Knus herfra

  SvarSlet
 3. Godt gået, det helt rigtige at rette fejlen. Hvor er den smuk. Tak for oplysningen om at "rette/ændre" en snoning det vender den forkerte vej. Det kan man sikkert få brug for.
  Jeg har handlet hos Ho via nettet. Rigtig god og hurtig betjening. Hvor er det en fin forretning. Er spændt på at se dit indkøb. Hvor er det en smuk lilla kjole du har på:-)

  SvarSlet
 4. "Tvangsvende", - ja så fik man også lært lidt om det.

  Sikke en fristende butik :)

  SvarSlet
 5. nöj, hvor er den endt godt, virkelig flot model og jeg er sikker på den passer ualmindelig godt til dig med din flotte figur. og tak for tippet med tvangsvending, har ikke hört om det för men det lyder naturligvis helt logisk.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Den rettelse er jeg da imponeret over, og Anne har et skarpt blik!
  Nu kan du vist sige fejlfri om den hvide snoning.
  Jeg samarbejder om kurser med Jane i Ho, men har faktisk aldrig været der. Tak for kikket.

  SvarSlet
 7. Hvor er jeg glad for at den røde hjerteknap er væk - og glad for at have lært det lille trick til at vende små snoninger. Sådan noget sker jo og jeg var ikke vild med knappeløsningen. Thumbs up til blogland og hjælpsomme bloggere og bloglæsere!

  SvarSlet
 8. Det er søreme godt gået med vending af snoningerne; ikke at jeg helt forstod, hvordan du bar dig ad, men flot ser det ud

  SvarSlet
 9. Tvangsvende, så har man da lært det begreb, det skal jeg da huske....
  Den er blevet rigtig flot, det hjalp med at få snoningerne i taljen, kan du huske hvor mange centimer du strikkede efter snoning til ærmegab? For har nemlig inspireret af dine, slået op til en ny den anden dag.
  Skal da også besøge Ho en dag jeg er på de kanter, den ser spændende ud.

  SvarSlet
 10. Det ser ud til at være en rigtig hyggelig butik. Meget inspirerende og farverig og tilbud bliver man jo aldrig træt af. Sød trøje, du har strikket, meget sommerlig

  SvarSlet
 11. Hej Jette
  Har skrevet svaret på dit spørgsmål ovre på dit granny stripes indlæg :-)
  Kh Lene

  SvarSlet
 12. Tak for oplysningen bedstemor :o)
  Og jo, jeg får mail, når der er kommentarer, selv på tudsegamle indlæg.....

  SvarSlet
 13. Hei på deg;)
  Trodde nesten du hadde strikket ny! for jeg fant ikke hvor du hadde rettet opp "tvinne"feilen. Så den nr 2, men......:) Ho strikk butikken må være en "gotteri"butikk for strikkeglade ;) Min blå kjole er ferdig. Den ble litt stor i M størrelse, så jeg må finne på noe lurt før jeg kan vise den på.

  Nyt sommeren;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlet
 14. Den er blevet rigtig fin. Tvangsvending af snoninger har jeg ikke hørt før. Flot ser det ud.
  Jeg tror det var ying og yang du måtte have med hjem fra Ho-strik. Har før handlet der via nettet. Fin butik.

  SvarSlet
 15. Tak, Jette - og ja, selvfølgelig er det en yin og yang top :-)

  SvarSlet
 16. Som du da har haft glæde af de snoninger :-). Jeg synes den er blevet meget, meget flot, enkel og sommerlig. Måske helt Skagens-agtig. Kan lige se dig gå tur ved strande i aftenskumringen.

  Hjertet må de gemme til en bluse eller kjole til liv - måske i samme stil med snoningerne, hvis du orker....

  SvarSlet
 17. Hvor er den bare blevet flot ! Og flot arbejde med den tvangsvending :o) At det røde hjerte er væk giver større valgfrihed med smykker etc :o) Det ser spændende ud ved Ho-strik. Kan da lige forestille mig, at der er mange fristelser der :o)

  SvarSlet
 18. Herlig er toppen... nå med deilig sommerværet. Det blir fint med spaseretur :-)
  Deilig garn i butikken. Dessverre jeg er ikke i nærheten, så jeg bestille ofte med pc. Selvfølgerlig best er med vakker garnbutikk - garnet i handen og ser fantastisk farger! Jeg liker også strikkepakke, man kan prøve ny. Spennende med din nytt strikkesprosjekt. Jeg har veldig glad å se :-)) Hilsen und stor klem fra Viola.

  SvarSlet
 19. Åh, en butik jeg godt kumme blive væk i !! :-)

  SvarSlet
 20. Hej igen. Og endnu engang et tsk lækkert strik fra din hånd ;-) og nu med snonings tip. Ikke dårligt heller. Fortsat dejlig ferie ;-)

  SvarSlet
 21. Smart! Ho Strik besøgte jeg for mange, mange år siden. Fin lille butik :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.