30. juni 2014

Den begynder godt

.... altså ferien. I hvert fald, hvis jeg kikker på vejret. I de sidste dage, har jeg gået og luret på min hvide Snoning som jeg denne gang har fået tilpasset i længden - til gengæld opdagede jeg en forkert drejet snoning lige da jeg havde syet skuldrene sammen og hængte den op på ginen. Det gav anledning til en mindre strikkekrise, hvor jeg ikke helt gad at begynde på ærmerne.


En ting er helt sikkert - jeg piller simpelthen ikke op! Jeg har indtil videre syet en enkelt hjerteknap på lige over fejlen. Alle jeg har haft på besøg i ugens løb er blevet spurgt om, hvad de tænker, når de ser den knap og næsten alle synes, der "mangler noget" eller "at den sidder lidt umotiveret". Nu har jeg gået og kigget hele ugen og jeg bliver mere og mere glad for den :-) Så det ender nok med, at den får lov at blive siddende. Og i går aftes fik jeg strikket halvdelen af det 1. ærme.


Forjættende feriedage venter forude - blanke og uden planer :-) Jeg skal padle, læse, strikke og se noget af Danmark - det bliver så dejligt. Jeg har et par indkøb, der skal gøres til klinikken og sørme om det ikke er i nærheden af Ho-strik, så der er basis for en afstikker :-)

I sidste uge var Mona på besøg til en lille gang hyggelig aftenstrik. Her er hun strategisk placeret bag nogle af mine Astrid Lindgren roser. De blomstrer næsten endnu mere overdådigt end de plejer, måske fordi jeg beskar dem ved at køre hæk-klipperen igennem dem i år ;-) For mange år siden, så jeg Søren Ryge foretage dette "angreb" på sit rosenbed og fik dermed en meget kontant lektion i, at roser ikke er sarte, men til gengæld ret hårdføre :-)


Ha´ en dejlig aften og sommer derude.

24 kommentarer:

 1. Jeg syntes hjertet er rigtig fint og firnurligt, så det skal da blive ;0) rigtig god ferie.

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt med ferie og godt vejr - dit fine hvide strik bliver da rigtig fint :)
  Jeg har også Astrid Lindgren roser og de blomstre også helt overdådigt i år .
  Rigtig god ferie

  SvarSlet
 3. Ha ha, Lene, lad den endelig sidde. Alle vil kikke på den og undre sig. Ingen ville have opdaget en forkert drejet snoning.Du er virkelig sjov!

  SvarSlet
 4. Skønne billeder og en dejlig model. Den har blot en Japansk skønhedsplejens, det som gør den unik. Gods sommerferie:-)

  SvarSlet
 5. Hei Lene
  For en flott topp du har strikket.
  Men ta nå av den røde knappen! Den roper jo at du skuler noe. Jeg er sikker på at ingen vil oppdage den forkerte snoning alikevel..........det er hva jeg tror ;)
  Så deilig med ferie. Jeg er så glad for min uke i Danmark, der jeg var i sommerhus med de herligste venninner, og så traff vi jo på dine strikkesøstre i Århus, på Garnstafetten. Jeg har nemlig ikke ferie før om en mnd igjen. Men jeg lever stadig på turen jeg hadde.....
  Nå er vi hundepassere etpar uker, og jeg prøver også å nyte tiden i sommer, sammen med venninner og familie, selv om jeg jobber.
  Nå skal jeg og Samson gå en liten kveldstur, og så kan jeg strikke videre på prosjektet jeg nettopp startet på i kveld...........
  God sommer, god ferie. Klem

  SvarSlet
 6. Måske det her kan hjælpe dig?
  http://www.yarnharlot.ca/blog/archives/2006/06/20/all_is_not_lost.html

  SvarSlet
 7. Det er da en skøn detalje med et lille hjerte - sødt :-)
  Jeg elsker snoninger og kender alt for godt det med at opdage en forkert drejet snoning....men det kan lade sig gøre at vende den uden at pille op...da jeg var på Fanø Strikkefestival i september var jeg på workshop med Sanne fra Rasmilla...workshoppen hed Katastrofehåndtering...så skulle du få lyst til at prøve kan du låne kompendiet...
  Sikke et dejligt billede af Mona og smukke, smukke roser;-)

  SvarSlet
 8. Det må være et valg... om der skal være en sjov detalje på en smuk bluse... eller om du tager bøvlet og sætte hjælpetråde i, klippe snoningstråden over og syer maskesting/snoning ind.
  Skønne roser og godt selskab er ikk' så ring' endda!
  God sommerferie!

  SvarSlet
 9. smukke, smukke roser. og flot strik, som altid. dog tror jeg den knap vil være meget mere iöjnefaldende end den forkerte snoning, den vil ingen opdage.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 10. Sikker på at ingen vil opdage den forkerte snoning, men til gengæld vil alle bemærke den røde knap, men finurligt påfund....:o)
  Jeg ville prøve med nogle maskesting og se om den ikke kunne reddes. Håber ikke du helt opgiver blusen. God ferie til dig.

  SvarSlet
 11. Som jeg også sagde forleden, så er jeg vild med den hvide bluse, der både vil være smuk med ærmer (som modellen er) eller som top. Om det er med eller uden hjerte kan jeg ikke rigtig tage stilling til. Jeg er sikker på at snoningen kan rettes, hvis det er det - og hvis du selv synes (som en kommenterer) at hjertet sidder umotiveret, så prøv med 3 sammen. Eller undlad. :o) Det er en af den slags bluser der bliver smuk uanset hvad ;o) Det var dejligt at sidde i din have og strikke - og de roser kan jeg godt være noget misundelig over ;o)

  SvarSlet
 12. Mona og Astrid Lindgren klæder hinanden.
  Surt med den forkerte snoning, - der er sikkert ikke andre end dig selv, der kan se den, men det er jo også nok.

  SvarSlet
 13. Den bliver rigtig god selvom der er en snoning på afveje. Jeg ville måske vælge en lille perlemorknap som kun ses hvis man nærkigger :-)

  strikkeglade hilsner
  Angelika

  SvarSlet
 14. Skæv og skøn detalje med knappen. Dine roser er vældig smukke. God ferie.

  SvarSlet
 15. Fine Astrik Lindgren roser du ha. Deilig er strikkemodel og fantastisk figuligt... det blir super :-)))
  Ha riktig fin ferie og jeg håper været er med solen og varm til deg.
  Klem fra Viola

  SvarSlet
 16. Det ser vel nok hyggeligt ud med strikkende Mona bag roserne.
  Din bluse er virkelig skøn, jeg ved ikke helt med den røde knap, men den bliver i hvert fald lagt mærke til :-)

  SvarSlet
 17. Hmmmm - tror også jeg er til minus knap. Toppen er så smuk og enkel med snoningerne.

  Skønne roser. Sikken et perfekt sted til strik.

  SvarSlet
 18. Ja hvorfor ikke sætte en fin knap Det er jo ikke en "fejl" nogen kan få øje på, men en sød lille pyntedims...dog måske ikke så rød :o)
  Men måske jeg alligevel ville - ikke hylle op - men gøre som Anne H. foreslår
  Venter og ser hvad du finder på.
  Knus Ingrid

  SvarSlet
 19. Noen ganger går det ikke helt etter planen;) Men hjeteknappen kan stå den. Men det er heller ingen som ser at du har glemt å tvinne om du tar av knappen. DEt er jo bare vi som henger oss opp i småting som ikke er perfekte;)
  Jeg har Ballomkjole på pinnene;) Så gøy, og med feil;)

  Sommerklem fra Ann-Mari

  SvarSlet
 20. Min farmor var af den faste overbevisning, at en lille fejl "bare" gjorde en ting unik. Hjerte eller ej - det må være som det passer dig bedst.
  Hyggeligt med lidt aftenstrik :-)

  SvarSlet
 21. Så nydelig igjen, og du kler disse flotte jumperne som sitter inntil.
  Det hjertet var prikken over i'en, spør du meg..uansett hva den skjuler;)
  Ha ei flott helg, klem:)

  SvarSlet
 22. Så flott prosjekt du strikker på, koselig med strikke besøk, ha en flott helg hos deg1

  SvarSlet
 23. Meget smuk trøje. Tror nok jeg fluks ville have strikket "baglæns", fin lille hjertekammers:-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.