21. marts 2018

Sanne Fjalland: Eyelet 2

Jeg har vist sagt det før, men nu siger jeg det igen ;-) Jeg har fået en ny yndlingsdesigner og det er Sanne Fjalland. Det er gode, velafprøvede, gennemarbejdede designs, der er så lækre og fantastiske i brug. Jeg synes, der kan være en tendens til, at nørdede nye strikteknikker får lidt for megen opmærksomhed og man ender med resultater, man slet ikke gider bruge. Men så kom Sanne Fjalland og jeg skal da lige love for, at hun giver arbejde til mine pinde - jeg har "næsten" lyst til at gå med dem allesammen :-)


Jeg strikkede den første Eyelet i rosa farvet op på grå uld, men den beholdt jeg kun til min svigerdatter kom forbi og "lige skulle prøve den". Den klædte hende så godt, at jeg var nødt til at give den til hende :-) Nu kommer den så her i den smukke, dybe marine som jeg under ingen omstændigheder giver fra mig, basta :-)


Jeg er fuldstændig vild med farven og overvejer at strikke en ny Graphic - en reverse udgave med marineblå bund og lysere mønsterfarver, for jeg kan slet ikke få nok :-)


Jeg har lovet mig selv, kun at strikke på to projekter ad gangen i et stykke tid, så jeg fortsætter med Helga Isagers Lace fra The Artisan som jeg strikker til min svigerdatter og så skal jeg lige ha lavet en enkelt baby-trøje til en lille dreng, der snart kommer til verden (og nej, det er ikke mig, der skal være farmor igen). Dernæst fortsætter jeg på Kelim, som jeg strikker i en kombination af spændende blå og gullige farver :-)


Jeg har endnu 2 Sanne Fjalland projekter, der ligger. Det er Eyelet cardigan som jeg skal strikke i den smukke lyse aqua og tørklædet Air som jeg fik af min ældste søn i julegave - det bliver også strikket i lys auqa :-) Og nej, jeg er ikke sponsoreret af Sanne Fjalland, det er ren og skær begejstring over de smukke og ikke mindst brugbare designs :-)


"Var det din leverpostej? Det ku jeg da ikke vide" ;-) Hende her har udviklet sig til verdens dejligste hund, men hun kan være en prøvelse ;-) Tror næppe der findes mere madglade hunde end Basset Hounds.

Jeg mangler at blogge flere ting - Instagram tager mere og mere over. Derfor lukker jeg også for kommentarer her, men du er velkommen til at få inspiration fra faktaboksen, ligesom du altid kan sende mig en mail, se i min profil :-) Tak for mails og alle de trofaste kommentarer igennem mange år. I år fylder denne blog 10 år og jeg har tænkt mig at fortsætte, fordi jeg igen og igen vender tilbage til mine faktabokse - jeg tror jeg kan huske alt jeg strikker, men det kan jeg ikke ;-)

Faktaboks
Design: Sanne Fjalland: Eyelet
Garn: Sanne Fjalland, 100% ren uld fra Henrichsens Uldspinderi
Garn fra lager: Det har lagret et par måneder ;-)
Anvendt: 256 g
Farve: Marineblå, farve 55
Købt hos: Sanne Fjalland
Pinde: 2,5 og 3,5
Str. S
Ny teknik: Nej
Bemærkninger: Perfekt gennemarbejdet opskrift, super lækker at sidde med

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.