10. maj 2015

Den dejligste weekend

Det har været en skøn weekend - ikke mindst på grund af samværet med hende her - beklager billedkvalitet med reflekser i brillerne. Hvis I kikker godt efter er Gitte blevet udstyret med Birthe Sahls ørenringe og stjerner, for vi har selvfølgelig været i Saltum - til Uldfestival - traditionen tro.


Der var rekordstort besøg i år, vi kunne ikke få en parkeringsplads på den ellers store parkeringplads - det har vi trods alt ikke været ude for før og vi endte med at holde temmelig uautoriseret ;-) Det var som sædvanlig forrygende dårligt vejr og jeg fik ikke taget et eneste billede, da jeg hele tiden havde paraply i den ene hånd og Gitte i den anden, så vi ikke blev væk fra hinanden, he he ;-)


Selvom vi ikke nåede frem til ret mange stande, fik vi os dog mast frem til Birthe Sahls stand - for det er bare et must. I år skulle jeg købe en gave (ikke afbildet) og nye stjernet til mine ørenringe og så er Birthe begyndt at lave de smukkeste hjerteknapper. Jeg ville have købt et antal små hjerteknapper til en cardigan, men kunne simpelthen ikke koncentrere mig med al den aktivitet omkring standen og endte med at glemme dem. Heldigvis fik jeg 1 enkelt stor, der skal bruges til min Abelone Cardigan.


På vores vej gennem trængslen stødte vi blandt andet ind i Tine og fik en tiltrængt krammer - ligesom vi mødte Lilli med veninde. Lilli havde været så fantastisk sød at tage den nye Kim Hargreaves med hjem til Mona og jeg fra London og der er nye fantastiske projekter på tankeplanet :-) Jeg tænker, at et af projekterne skal strikkes i Karen Noes Bourette Silke. Hendes stand SKAL jeg også forbi hvert år, for jeg elsker simpelthen det meste af hendes garn og mange af hendes modeller. Silken blev solgt til rigtig god pris, så jeg følte jeg gjorde et kup :-)


Det samme kan jeg sige om det gode tilbud på Cashsilk Once fra Garnudsalg, hvor Gitte og jeg sluttede vores dag og fik varmen - både fysisk, men også psykisk, fordi man bliver taget så godt imod og aldrig føler sig presset til at tage noget med derfra. Det ender det så næsten altid med alligevel ;-)
F.eks. havde jeg på forhånd planlagt at udvide "maskinparken"

 
Jeg har nu strikket med mine ChiaGoo bambuspinde i over et år og er super glad for dem. Ingen wirer, der vrider sig løs på grund af det geniale drejeled i wiren og ingen knækkede pinde. Jeg elsker dem simpelthen. Derfor vil jeg nu også prøve metalpindene, fordi metal nu engang egner sig bedre til nogle projekter :-)


Jeg blev også begavet af Gitte, der havde skønt bomuldsgarn med til en bette sommercardigan. Nu er hun forlængst taget hjem med toget og så er det godt at vide, at der er endnu en tradition i vente: Nemlig en sommerstrikdag i løbet af sommerferien :-)

En dejlig weekend, der sluttede med besøg af mine dejlige unger, svigerdatter og Lillefrø, er ved at lakke mod enden. Jeg har fået morsdagsgave - og ikke mindst en morsdagshilsen fra min yngste, der kaldte tårerne frem - tænk at være så priviligeret :-)

Tak for alle jeres søde kommentarer til mine projekter - håber I har haft en dejlig weekend med strikketøj i hænderne :-) Ha´en god søndag aften :-)

27 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare ud som en fantastisk weekend.
  Sikke nogle skønne køb du har fået med hjem. Glæder mig allerede til alle de kommende projekter.
  Det lyder godt med sommerstrik, og husk, hvis vejen går forbi det Sjællandske, så er her en stående invitation😄
  Jeg prøver helt sikkert også lallen, hvis jeg kommer til det Nordjyske.
  Hvis alt andet går galt, vil jeg glæde mig til Fanø i september.

  SvarSlet
 2. Skønne ting du har fået købt Lene.. Og er helt enig der var godt nok mange mennesker også i dag søndag, her har vejret heldigvis været meget bedre :)

  SvarSlet
 3. De fine hjerteknapper så jeg ikke - jeg kiggede ellers længe på knapperne hos Birthe Sahl.
  Det lyder som en meget hyggelig weekend, I har haft.

  SvarSlet
 4. Det lyder vidunderligt og det ser rigtig dejligt ud. Jeg må til Saltum engang når jeg går på pension og ikke er presset af eksamensdeadlines ;-)

  SvarSlet
 5. Holddaop alt det du har nået! Synd at Saltum blev ramt af dårligt vejr lørdag... Men så kan man jo varme sig i Gug! Jeg fravalgte Saltum pga af mylderet og tog på egotrip til Gug i fredags. Det gav garn til mange projekter!
  Sahls kanpper er unikke. Jeg har ikke set at hun laver øreringe. De klæder Gitte.
  Du har da ikke så langt til Sahls kanpper... kan du ikke få fat i de ønskede en anden dag?
  Dejligt med en familedag. Det varmer sjælen.

  SvarSlet
 6. Det lyder som om du har haft en dejlig weekend på mange områder. Dejligt selskab og skønne garner. Jeg tilbragte også en del tid ved Birthe Sahls knapper og øreringe, men jeg kunne slet ikke beslutte mig. Jeg syens det er svært at købe knapper til den pris uden at vide hvad det er til, de er jo utroligt smukke, så jeg kunne godt tænke mig nogen.

  SvarSlet
 7. det lyder da godt nok sem en ekstraordinært dejlig dag, hvad kan være bedre end at tage på garn-tur sammen med en anden strikketosse.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 8. Du har da rigtig fået købt ind - sagde jeg og pudsede glorien. For alt jeg købte var 2 stk sæbe ;o) Men I har da haft en udbytterig dag, kan jeg se. Birthes knapper er altid uforlignelige. Og det er så hyggeligt at ose omkring og se alle standene. Så skidt med det kolde vejr- det bliver hyggeligt alligevel. Jeg glæder mig til at se den nye Hargreaves, Lilli har med hjem.

  SvarSlet
 9. Hold da op en fantastisk weekend - Saltum har jeg endnu tilgode, men iår skal jeg med til Garnstafet i Aarhus dejlige garner of skønne øreringe {;o)

  SvarSlet
 10. Det lyder til at have været en rigtig indbringende dag. Jeg er også vild med Karen Noes Bourette silke. Den er lækker.
  Ærgerligt at vejret ikke var så pænt.
  Jeg har aldrig været til strikkefestival, den oplevelse har jeg til gode. Men Garnudsalg oplevede jeg i lørdags :-)

  SvarSlet
 11. Vi har da været umanerligt gode til ikke at rende på hinanden. Laila og jeg var også i Saltum lørdag og sluttede også af hos Garnudsalg :-)

  SvarSlet
 12. Ih, hvor det lyder dejligt, - undtagen lige det med vejret.

  SvarSlet
 13. Lyder som dejlig tur til den nordlig del af Danmark. Og sikke en masse dejligt garn med tilbehør du har fanget.

  SvarSlet
 14. Jeg tror jeg bor det helt forkerte sted, for det ser da bare for skønt ud ;-)
  Var faktisk lige ved at skrive til dig ang. de strikkepinde. Jeg har nemlig et gavekort til garnudsalg, som brænder voldsomt i lommen for at blive brugt, og jeg kan huske du har skrevet om, at du købte dem. Nu er jeg ikke i tvivl ;-)

  SvarSlet
 15. Arg, don't mention :-( Jeg havde fravalgt dette arrangement, man kan jo ikke det hele, men det rykkede i mig flere gange i weekendens løb

  SvarSlet
 16. Jeg bliver helt misundelig. Jeg bor på Sjælland, hvor vi har langt færre messer og lign. end i Jylland.
  Lækkert garn, du har købt!

  SvarSlet
 17. Åh, det silkegarnet ser utrolig mykt og godt ut! Jeg likte også godt stjernene og hjerteknappen :-)

  SvarSlet
 18. Så fine ting du har købt. Det lyder som en rigtig superweekend med både veninde tur, garnkøb, uldfestival og familie samvær, hvad kan man så næsten ønske sig mere.

  SvarSlet
 19. Tusind tak for en dejlig weekend.
  Jeg kan ikke huske hvornår jeg er blevet forkælet i den grad - der var bare sørget for alt!

  Jeg glæder mig til vi skal ses igen.

  SvarSlet
 20. Sikke en dejlig weekend I har haft.
  Og så endda i matchende Fiskekuttere ;-)
  Super hyggeligt at møde jer.
  Håber ikke det varer alt for længe inden vi ses igen.

  SvarSlet
 21. Hvilken skøn skøn weekend !Ja, Saltum skal jeg osse ah´ prøvet en gang.... der er bare alt for få weekender.

  SvarSlet
 22. Jamen det har da bare været en skøn weekend - dejligt med masser af skønne indkøb, inspiration og dejligt selskab :-) uha ja der var altså også lidt for mange mennesker efter min smag - hyggeligt vi mødtes ;-) øv så ikke lige Karen Noe stand da der bare var for mange derovre...

  SvarSlet
 23. Herligt. Har smuglaest om week-enden paa Gittes blog. Pas du bare paa, reservationerne kommer til at fosse ind haha. De stjerneoereringe ser saa flotte ud.
  Herlige indkoeb du har faaet gjort. Spaendt paa at se resultaterne.
  Knus

  SvarSlet
 24. Så deilig weekend - ha en riktig deilig weekend igjen:-))
  Herlig garn og knapper du har kjøpt, det blir spennend å se dine strikkearbeider.
  Jeg er til barnebarn og datter og
  vi har masse å gjøre, så det er ikke tid med strikketøy. Men hjemme ligger
  garnet og jeg vil strikke nye prosjekt,
  det kommer senere i blogglandia.
  Vi kose oss - kos der også. Gleder meg å se til Norge søndag :-))
  Klem fra Viola

  SvarSlet
 25. Lyder som en ønskedrøm den weekend, bortset fra vejret. Alle de skønne ting og sager, hvad mere kan man ønske sig.

  SvarSlet
 26. Hei på deg:)
  For en herlig tur dere har vært på, men skjønner at det må ha vært skrekkelig folksomt...og da er det ofte vanskelig å få ro til enkelte kjøp;)
  Nydelige knapper og herlig garn, så utbyttet ble flott:)
  Nyt maidagen, klem:)

  SvarSlet
 27. Etter å ha vært på mitt første strikketreff aner det meg hva jeg har gått glipp av i ren inspirasjon og strikkeglede.
  Det pinne-settet så så fint ut, og står gjerne på min ønskeliste. Litt nytt garn kan man vel nesten ikke komme hjem uten. Dessuten var det flotte prosjekter og farger du hadde plukket ut som kommer til å gi deg mye glede fremover.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.