13. maj 2012

Sikken dejlig dag i dag

Den blev tilbragt i Saltum sammen med Gitte. Vi begyndte i det wellerske univers på Rødtjørnevej i Gug i Aalborg, hvor vi til at begynde med "bare kiggede". Gitte lider af en sygdom, der gør, at hun bliver handlingslammet, når hun ser for meget garn på én gang, så vi forlod garnudsalget, for at se nærmere på Saltum Uldfestival.

Jeg synes festivallen var "lidt bette" i år, på mig virkede det som om der var færre stande end der plejer, men den skal jo efter sigende være blevet større, eller hva? Nogen derude, der kan opklare det? Nå, men sådan er der jo så meget. Det var bestemt heller ikke fordi vi manglede input. Jeg faldt over denne:


Den hængte smuk og gul på gine, men da det ikke var min "gule" måtte jeg jo vælge en anden farve - det blev sådan en smuk blå-agtig en ;-) Jeg ville ønske den geilske bomuld/uld var i lige så mange flotte farver som den geilske tweed, men det er den ikke. Men så kan jeg jo lave en vintermodel på et tidspunkt i tweeden :-)

Hos Birthe Sahl købte jeg nye stjerner til mine ørenringe - jeg skal jo ha´ nogle til de dage, hvor jeg går i rødt :-)


Tine stødte vi ind i overalt, hun var der også sammen med et par veninder. Da vi kom tilbage til Weller, var hun sørme også der, så fik vi jo lige et ekstra knus :-) Jeg fandt også ud af i dag, at Garnudsalg ligger ca. 1 kilometer ned ad bakken fra hvor jeg bor! Det havde jeg ikke lige observeret før :-)

Jeg havde vist Gitte mit garnskab inden vi tog hjemmefra - bare så hun kunne hjælpe mig med at købe knap så meget garn. Jeg ved ikke ..... Synes ikke helt det virkede efter hensigten. Tværtimod lånte hun mig ekstra kontanter ;-) Jeg måtte ha´ denne dejlige, fede, bløde bomulds/alpaca fiber og den var altså på tilbud! Den skal bruges til et af projekterne i Naturlig Strik :-)


Jeg måtte også lige ha´ den fuldstændig fantastiske røde angora, der selvfølgelig også var på tilbud! Den skal bruges til en lillebitte 50´er agtig cardigan :-)


Og så måtte jeg lige til allersidst låne af Gitte for også at få denne dejlige cone med uld/silke hjem at stå på mit eget lager ;-)


Behøver jeg sige, den var på tilbud? ;-)

Da Gitte og jeg kom hjem med hindbærsnitter (har ikke smagt en hindbærsnitte, siden jeg gik i 5. klasse og jeg gik efterfølgende i totalt sukkerchok ;-)) ventede den fineste buket fra mine drenge og Lillefrø ;-) Min ældste søn havde også købt en buket til min svigerdatter, for: "Nu er hun jo mor", selvom Lillefrø stadig opholder sig i maven :-)


Så hvis du synes, der er lige lovlig mange smileys i dette indlæg, jamen så er det fordi, det har været en rigtig dejlig fridag  :-)

37 kommentarer:

 1. jamen Lene, har du ikke opdaget "næsten" naboskabet med Weller, så er det ikke for tidligt at du gør det. Et farligt naboskab måske. Jeg fik købt for lidt, da jeg var der. Jeg bliver handlingslammet ved for mange muligheder, og får som regel ikke købt nok.
  Også jeg faldt for stjernerne hos Birthe Sahl, men på Samsø. De er så fine......

  SvarSlet
 2. lækre indköb, jeg kunne godt ha´ tænkt mig at komme med på den tur! og sikke smukke blomster!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Er da slet ikke misundelig på din dag :-) for kunne godt tænke mig at have været til den uld festival, men synes den nu lå lidt vel langt væk

  SvarSlet
 4. Lyder som en perfekt, velfortjent dejlig dag... fantastiske fund.. Glæder mig allerede til flere billeder:-)

  SvarSlet
 5. Dejligt med sådan en dag. Jeg bliver helt misundelig ;)

  SvarSlet
 6. Ja, det var en dejlig dag - det var min første tur til Saltum, men der var alligevel alt for meget garn at vælge imellem...
  Jeg så heller ikke dig:-)

  SvarSlet
 7. Pudsigt. Jeg faldt også over den kjole i Saltum. Jeg valgte bare den karrygule farve.
  Vi snakkede faktisk også om, at vi synes at festivallen var krympet lidt. Ved ikke om de har rykket rundt på tingene i forhold til de sidste år?

  SvarSlet
 8. hej Lene
  Handlingslammelse var desværre ikke mit problem, da jeg besøgte Weller i fredags. Hold da helt ferie !
  jeg fik også sådan en (nej 3) silkecone, blot i lyseblå og coralrød. Det var da helt vildt, hvad de havde af garn.
  Og det er nogle rigtig flotte garner, du har fået købt. Den gule kjole er rigtig flot - også omsat i blåt.
  Mht antallet af telte i Saltum - kan man forestille sig, at de simpelthen er blæst væk i den hårde blæst ? ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. Sikke nogle vidunderlige indkøb og jeg forstår godt du købte garn til kjolen, den har jeg også planer om at få fat i.

  Jeg havde allerede 3 arrangementer i weekenden, så har stadig et besøg tilgode :-)

  SvarSlet
 10. Jeg har gått glipp av din nydelige kjole under her, og her hadde du sannelig hamstret nydelige garn-nøster og store sneller:O) Jeg likte godt den kjolemodellen du viser bilde av.
  Jeg har vært litt bloggtrett i det siste, kanskje fordi jeg venter på våren;)
  Ha en god og ny uke, knus;)

  SvarSlet
 11. Hvor er det godt, du har købt 'lidt' ekstra til lageret, skønne fibre er det, og i dejlige farver også.
  Det ene telt i Saltum var blevet forlænget, der var kommet vinkel på, jeg nåede såmænd ikke meget længere end teltene og Bindestuen

  SvarSlet
 12. Lyder som en skøn dag!

  Jeg må have brugt noget af lageret, så jeg holdt mig hjemme idag ;-) Væk fra alskens fristelser!

  SvarSlet
 13. Dejlige dage kan man aldrig få for mange af
  - flotte ting du har investeret i, kan godt forstå det er svært at modstå sadanne fristelser:-)

  SvarSlet
 14. Hold da op ja det lyder som en dejlig dag, skønt.

  SvarSlet
 15. Sikke mange dejlige fibre du har fået fat i i dag. Har en veninde, der også kun bor ca. 1 kilometer fra Kenneth, så det er jo alt for nemt at kombinere besøgene ;-)

  SvarSlet
 16. Nøj, sikke en weekend.
  Og sikke indkøb.
  Jeg trænger pludselig til garn, kan jeg mærke...

  SvarSlet
 17. Skønne indkøb lidt ærgerligt hvis festivalen bliver mindre....kjolen er virkelig skøn er det en "gammel" Vivian strik kjole......?..?

  Kh Jane

  SvarSlet
 18. Fantastiske køb, glæder mig til at se de færdige resultater.
  Jeg er bare så glad for at jeg ikke har en Vellersk garnbiks i mi9n baghave, det rækker hyldepladsen ikke til.

  SvarSlet
 19. Puha, en masse lækre garner du har fået købt. Jeg kan se muligheder i det hele. Så jeg var nok gået fra hus og hjem vis jeg var kommet så langt mod nord.

  Glæder mig til at se din nye kjole strikket op.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 20. Det må da ha vært en hyggelig dag, Lene.
  jeg erindrer dere hadde regnvær sist år, og håper været var litt bedre i år.
  Selv skal jeg til strikkefestival i Silkeborg om en mnd, og håper å se noen av dere der, jeg traff i høst, på Fanø.
  Jeg skal selvfølgelig være sammen men Anne og Marianne :)
  Hyggelig at du også kjøper noe rødt garn, og ikke bare blått, hi hi ;)

  SvarSlet
 21. Hold op hvor har i hygget jer, dejligt ;))
  Kan du lukke døren ind til garnskabet nu ;O
  Kender godt Gittes sygdom,
  især når jeg skal købe nyt tøj :)

  Yt

  SvarSlet
 22. Holda op der sker noget hos dig. Jeg har vist ikke været så god til at følge med på det sidste 1 fantastisk fin 2'er kjole du har lavet - og hvor erdet godt at det lykkes med den nye garn. Jeg er vild med dine ændringer - det er meget feminint.
  Tillykke med det nye garn
  Nynne

  SvarSlet
 23. Du er rigtig god til at dele din glæde, som man tydeligt mærker under læsningen af dit indlæg, selv om uldfestivalen var blevet for bette.
  Det er skønne garner du har købt - især jeg er syg med den bomuld-alpaca, du viser, jeg er spændt på at se mere til, om den er grå eller lilla. Og så er det måske farligt, at opdage, at du har Garnudsalg lige i nabolaget - det ville det i hvert fald være for mig.
  Rigtig god fornøjelse med herlighederne.

  SvarSlet
 24. Lyder som du har haft en rigtig god dag.. Den røde 50-er-agtige ting, glæder jeg mig til at se, for den røde er da virkelig lige mig

  SvarSlet
 25. Jamen du manglede da i den grad garn! Fnis! Fin kjole du skal til at strikke. Glæder mig også til at se den røde 50-er-cardigan:-)

  SvarSlet
 26. Det var jo nødvendige indkøb!!! Sådan noget kan man jo ikke sige stop til. Det kreative gener kunne jo tage skade :-)

  Tusind tak for en skøn og dejlig dag.
  Og hils Torben og sig tak for sandwich.

  SvarSlet
 27. Den kjole har jeg også kig på....måske skal den laves til efteråret, men nu kan jeg jo lige følge dine erfaringer med den først.

  SvarSlet
 28. Sikke skønne ting du har købt, uha, der er ikke noget som at gå og kigge på alt det nye garn.
  Kender godt Gitte's dilemma, har det også sådan når der er for meget at vælge imellem. Og farligt naboskab du har dig der, tænker gåture drager i den retning...:o)

  SvarSlet
 29. Lene, der kan ikke være for mange smileys i et indlæg, der i den grad emmer af glæde over en dejlig dag i godt selskab med en handlingslammet veninde :-)

  Superlækre garner du har købt; jeg glæder mig selvfølgelig meget til at se garnet omsat til blandt andet smukke kjoler og cardigans!

  Håber du er kommet dig over dit sukkerchok :-)

  SvarSlet
 30. Tak for alle de mange krammere. Dem kan man aldrig få for mange af :-)
  Sikke dejlige indkøb. Du kunne da bestemt ikke have undværet noget af det!
  Jeg så jer godt gå ind til bageren!
  (Jeg måtte nemlig lige hente lidt flere penge til mit sidste indkøb)
  Dejligt at i havde en god dag.

  SvarSlet
 31. Det lyder som en dejlig dag. Også jeg var i Saltum søndag, og jeg er temmelig sikker på, jeg så dig på afstand. Mere blev det ikke til, men det kunne have været sjovt at hilse på :)

  SvarSlet
 32. Altså en dag med masser af fibre, gode veninder, betænksomme børn og hindbærsnitter, hvad kan man så ønske mere. Skønne sager du har købt dig.

  SvarSlet
 33. Sikke dog en skøn dag i har haft, dejlig meget og skønt garn du har fået med hjem. Knus Helle

  SvarSlet
 34. Høres ut som om dere hadde en fantastisk dag. Ikke rart det blir mange :) da. :) Blir dessverre sjelden handlingslammet ved slike anledninger og ender som regel opp med å fylle opp et allerede velfylt lager.. Forstår at jeg ikke er den eneste som har det slik.

  Lekker kjole du hadde sett deg ut. du strikker så mange lekre kjoler, og er spent å se hvordan den blir i den fargen du valgte.

  SvarSlet
 35. Ja det lyder godt nok som en dejlig dag! Ville SÅ gerne have været der!! Jeg har også haft et rigtig godt øje til den gule geilsk kjole, den er virkelig fed, især i den farve du har valgt!!

  SvarSlet
 36. Den dag var da heller ikke at kimse af. Glæder mig til at se hvad du fremtryller af det smukke garn :-)

  SvarSlet
 37. Smileys kan man aldrig faa nok af. I er altsaa gode at sende i byen sammen paa en "sparetur". Ih altsaa hihi. Tak for et godt grin, men jeg maa da lige tilfoeje at det var nogle gode sparekoeb du der fik gjort. Den roede, savle savle.
  Har det vaeret morsdag derhjemme???? Her er det foerst d 3/6.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.