1. juli 2008

Jeg er uskyldig

Endelig fik jeg taget mig sammen til at få oprettet en strikkeblog og hvad sker der så? Den bliver lukket i tre dage, fordi Google skal undersøge om det er en spam-blog! Hrmpp.

Jeg vil jo igang!! Jeg skal have en blog at vise frem, når jeg skal melde mig ind i webstrik og alt det andet.

Nå, men nu er det bevist, at jeg er uskyldig :-) og intet er jo så skidt, at det ikke er godt for noget, for jeg blev færdig med min lilla Filati:
Beklager billedkvaliteten. Det var en hurtig "fjernsynssag" på store rundpinde. Jeg har altid gang i mindst ét projekt, hvor jeg bare kan strikke derudaf uden at skulle bruge hjernen. Det er herligt meditativt, men det åbner jo også mulighed for at se en krimi samtidig :-) Desværre blev den ikke så taljeret som jeg havde håbet, selvom jeg gik hele to pinde ned, da jeg strikkede hulmønsteret i taljen. Den får dog form af den, der har den på, så billede følger. Men .....


Jeg syntes, der manglede noget og fik hæklet et par blomster med lidt tilsat sølvtråd. Hvad gør man ikke, når man ikke kan blogge :-) Begge slags er hugget fra Lene Holme Samsøes bog "Feminint strik". Jeg tror sgu´, jeg syr dem på ;-)

På weekendens tur ud i det blå var jeg ikke chaffør og fik derfor også lavet lidt på denne:Kan man overhovedet se, der er sket noget?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.