13. december 2016

Gavebunken vokser

Jeg knokler for at få de sidste julegaver færdige samtidig med månedens sjal og sokker. Jeg har planlagt, at julegaver + både sjal og sokker skal være færdige, når jeg går på juleferie, så jeg kan få strikket noget af alt det, der ligger, inden Vibeke og jeg starter på vores 2017 udfordring, he he ;-) Her et Tversted, som er den 3. julegave i moskusuld - 1 tilbage som er påbegyndt :-) Har kun taget et enkelt foto, da jeg ikke lige kunne komme til det i dagslys! Farven er dyb, mørk turkisgrøn og gengives desværre ikke præcist overhovedet.

2017 udfordringen havde vi rigelig lejlighed til at diskutere i weekenden, hvor Vibeke kom på længe ventet besøg. Som sædvanlig gik tiden ALT for hurtigt, men udfordringen kom på plads og bliver præsenteret sidst på måneden :-) Tilbage er bare at glæde sig til vi ses igen, det kan virkelig kun gå for langsomt. Her et billede af Vibeke, iklædt nyt strikkelys :-) Jeg har bestilt 2 mere i Hønsestrik, for de er altså smarte og en super gave ide, om jeg selv skal sige det ;-)


Jeg blev også beriget med gaver så fine, så fine, men de præsenteres bedst, når der er kommet smukke striksager ud af det. Den ene bliver nemlig december måneds sjal, så det kan jo slet ikke røbes endnu :-)

Jeg har givet mig selv en gave og det er Sanne Fjallans Graphic (øverst til højre). Den glæder jeg mig meget til at starte på og håber, at juleferien kan give plads til at den bliver næsten færdig. Meeeen der er jo også lige Hanne Falkenbergs Silhuet som jeg fik sidste år i julegave, så der bliver ild i pindene henover julen.


Jeg har også lækkert garn fra Bodil Munch som skulle have været en Struktur, men nok ender med en Kim Hargreaves og den vil jeg sådan set også gerne have strikket i juleferien ;-) Ferie er ikke for de dovne, he he :-) Her i den dybeste vinter og decembertid er det vel på sin plads at vise et dejligt sommerbillede fra mit besøg i Bodils værksted. 


Rigtig god 13. december derude. Tusind tak for kommentarer og alle jeres mange mails :-) Jeg må rundt og se, hvad der foregår hos jer :-)

Faktaboks
Design: Susie Haumann: Tversted (eller bare et patentstrikket halstørklæde ;-))
Garn: 100% ren moskusuld
Garn fra lager: I den grad ;-) Købt i sommer i en ren moskusrus på Saltum Uldfestival
Anvendt: 100 g
Farve: Mørk turkisgrøn
Købt hos: Niviarsiaq.gl - Birthes stand i Saltum
Pinde: 5
Str. 25,5 x 1,50 cm
Bemærkninger: Strikket med dobbelt tråd.

19 kommentarer:

 1. Jeg skal da lige love for, du har gang i pindene - og det lækre moskusgarn. Mit ligger stadig og venter på, jeg finder ud af, hvad jeg vil strikke i det.
  Det er en skøn trøje af Sanne Fjalland, den glæder jeg mig til at se mere til
  Og sikke i hygger, ingen tvivl om, at Vibeke har det helt rigtige udstyr til at klare vinterstrikkeriet ved :-)

  SvarSlet
 2. Det er nogle fine projekter du har gang i og dem du tænker på at starte op. Vibekes strikkelys har jeg selv lige købt et sæt af. Syntes de er geniale. Rigtig god strikkelyst i den kommende tid.

  SvarSlet
 3. hej Lene,
  jeg er virkelig glad for at I fortsætter med jeres strikkeudfordring, for selvom den giver sved på panden når jeg følger med, så vil jeg nødig undvære den inspiration den gi´r :-)
  Det bliver spændende at følge med i dit feriestrik :-)

  Rigtig god jul
  Angelika

  SvarSlet
 4. Her var mye smukt, vi får vel se alt på nyåret ! God jul til deg og dine !

  SvarSlet
 5. Det bliver spændende med den nye udfordring. Jeg har dyb respekt for alt det I nåede i 2016 - at I faktisk hver eneste måned nåede både sjal og sokker. Vildt.
  Din gave til dig selv er vildt flot. Mon julen er lang nok til alle dine projekter ? ;o)
  jeg er selv lige begyndt på moskus huen - lækker, lækker, lækker. Dine gavemodtagere kan kun blive glade for de lækre sjaler du laver.
  jeg glæder mig til at se månedens sjal og sokker når de afsløres. Jeg er sikker på du nok skal nå i mål til den bestemte tid :)

  SvarSlet
 6. For en god ide med strikkelys! Jeg visste ikke at det fantes :-)
  Blir spennende å høre hva neste utfordring blir :-)

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor det ryger af dine pinde. Det er altså så sødt af dig at strikke så mange gaver!!! Og så har du udfordringen også - ser jo ikke ud til at du tager ferie i julen... Eller det er måske lige ferie, at strikke det man har lyst til. Meget spændt på jeres 2017 udfordring!!! Den nye bluse ser utrolig flot ud - held og lykke med arbejdet. Og rigtig god førjulstid til dig med knus fra mig :-)

  SvarSlet
 8. Bukker mig i støvet for jeres strikkeevner. Det er virkelig meget tid i sætte af til at strikke. Håber der bliver tid til ferie og knas.
  Helt fantastisk at følge med i hvad i strikker.

  SvarSlet
 9. Uh - moskusgarnet bliver jeg vist snart nødt til at stifte bekendtskab med. Og dejligt, at der altid er mere strik man kan glæde sig til at gå i gang med.

  SvarSlet
 10. Håber du når alle dine strikkeprojekter. Det er spændende at følge... og jeg glæder mig til at læse om strikkeudfordring 2017 😄

  SvarSlet
 11. Bliver jo helt forpustet af at læse om alle de skønne projekter du skal igang med, hvor er det skønt at opgaverne bare står i kø, glæder mig utrolig meget til at se når du får gang i det.
  Hatten af for at i tager en ny udfordring næste år, sjovt at se hvad i så finder på.
  Skønt patent i lækkert garn, helt sikkert en der bliver glad for det.

  SvarSlet
 12. Ja det er en travl tid på strikkefronten og andre fronter i denne tid. Glæder mig til at følge den kommende udfordring

  SvarSlet
 13. Naar du skriver at der kommer ild i pindene bliver jeg helt svedt. Glaeder mig til at hoere hvad I to skoenne kvindfolk nu har fundet paa. Kommer din mands "lille" oenske om en maanedlig herresweaters i opfyldelse?????? Spaendingen stiger.

  SvarSlet
 14. Lin dog - nu forventer du temmelig meget ;-) Nej, spøg tilside, jeg lover at en herresweater er indtænkt i udfordringen :-) Er det ikke noget med at det er sundt med sved på panden? ☺

  SvarSlet
 15. Tak for de skønneste timer og fineste gaver. Jeg glæder mig også meget til næste gang vi ses:-), men kunne vi måske forlænge timerne lidt. Her strikkes målrettet og med glødende pinde. Skønt og det er snart tid til lidt jule-strikke-ferie...
  Glæder mig til vores næste års udfordring.

  SvarSlet
 16. I er ikke kede af at give jer selv udfordringer, hvad mon det bliver til?
  Jeg strikker også nogle få julegaver, mine 3 drengebørnebørn skal have veste.
  Tak for besøget i sommer, dejligt at gense os :-)

  SvarSlet
 17. Det er dejligt at se så meget der bliver fulgt til dørs hos dig. Produktiviteten er i top som min gamle handelsskolelærer ville have sagt. Spændende at se om dine pinde får glødende spidser i juledagene. -hvordan får du afsat tid til alt det strikkeri? Det må være dit tempo der er afgørende. Hav en god weekend.

  SvarSlet
 18. Deilige prosjekter kommer... ønsker deg masse glede.
  Super var strikkelys. Jaaa, jeg bruker. Håper jeg kan finne :-)))
  Adventsklem fra Viola
  P.S. min pinner gløde :-))) siste julegave

  SvarSlet
 19. Kære Lene

  Alt for længe siden, jeg har kommenteret her.... Jeg har selvfølgelig læst og nydt alle dine indlæg og spændt fulgt med i din og Vibekes udfordring! Spændt på, hvad I har fundet på at udfordre jer selv med i det nye år. Venter med spænding på afsløringen ;-)

  Jeg har lovet mig selv at gøre en helhjertet indsats for at komme i gang med at blogge igen. Denne gang fra mobilen. Det ser til at fungere nogenlunde..... Måske ikke så let at overskue længere tekster på mobilen mens jeg skriver, men jeg prøver!

  Mon ikke der kommer et indlæg eller to om farven blå på et tidspunkt ;-) Ihvertfald har jeg købt mere blåt garn!!!

  Mange varme hilsener Lea

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.