12. november 2016

En dejlig dag er slut

.. alt, alt for hurtigt. Jeg holder så meget af hende og vi har så meget at drøfte hver gang vi er sammen. Der er så meget, der skal lyttes til og tygges lidt igennem så det bliver lettere at bære. Verden er et meget uperfekt sted, men jeg er altid i meget bedre humør, når Gitte har været her og tusind tak for det :-) Bemærk den smukke trøje - jeg mener det er den med det lidet flatterende navn - Ormegraverens Ormegraverpigens nattrøje?? Ret mig Gitte, hvis jeg tager helt fejl.


Vi begyndte i Hønsestrik, hvor jeg måtte anskaffe mig denne. En guldgrube af fantastiske trøjer m.m - desværre alle strikket op i Sandnes garn. Hvorfor dog ikke vælge noget færøsk garn eller i det mindste forskellige kvaliteter - Filcolana, Islandsk uld, Hjelholt - jamen der er så mange lækre muligheder. Især når der står: "Vores ønske med bogen er at vække interesse for færøsk mønsterstrikning, at fremme uld som en naturlig råvare og at bringe kulturarven videre". Nå, men så er det jo godt, vi selv kan vælge, hvad vi vil strikke i! Didde var som altid veloplagt ekspedient, selvom hun havde meget travlt sådan en lørdag formiddag :-)


Siden jeg blev selvstændig har jeg ikke været til noget, der ligner en julefrokost, så jeg syntes, at vi i dag skulle prøve juletapas fra den lokale Mums. Overskuddet var ikke til de store køkkeneskapader og jeg blev glædeligt overrasket, det var super lækkert og kan anbefales, hvis du bor i nærheden.


En dejlig dag er slut og jeg sidder tilbage og tænker på, hvad der skal blive ud af den smukke gave som Gitte havde med - det ender nok med et bette sjal :-) Bemærk, at der naturligvis er tænkt over, at selv maskemarkørerne skal være blå :-)


Jeg håber I har en rigtig dejlig weekend derude. Tusind tak for alle de dejlige kommentarer og mails :-)

PS: Jeg kom selvfølgelig også lige til at bestille denne her

13 kommentarer:

 1. Ja, verden er et uperfekt sted. Godt med sånne venner da :-)
  Og et hyggelig strikketøy :-)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig ormegraverpigens nattrøje, Gitte har på. Den er bare så flot.
  Dejligt med sådan en hyggedag i godt selskab. Hønsestrik er altid et besøg værd.
  Jeg 'kom også til' at købe den færøske bog. Der er mange flotte ting deri.
  Ja, verden er uperfekt - og den går desværre i den forkerte retning (som jeg ser det).
  Godt vi har noget strikketøj til at holde sammen på det hele.

  SvarSlet
 3. Det er så hyggeligt at følge og jeres møder - og alligevel bliver jeg forvirret, jeg åbner din blog og forventede at se dig og tonede Gitte frem. Jeg måtte lige tjekke hvad jeg havde åbnet... Nåh ja - selvfølgelig. Ormegraverpigens trøje er fantastisk, men jeg får nok aldrig lavet den :-)

  SvarSlet
 4. Gode veninder, man kan tale med om alt, er guld værd.
  Jeg har også undret mig over, hvorfor man har brugt norsk garn i en bog om færøsk strik, og jeg har faktisk ikke købt bogen lidt af samme årsag

  SvarSlet
 5. Der er intet som gode venner, man kan dele sin passion med. Lækkert med gennemtænkt gave

  SvarSlet
 6. Sådan en dag er guld værd. Den kan man leve højt på et godt stykke tid. Har også haft kig på den bog - måske man skulle ønske sig den i julegave? Og selvfølgelig bestilte du Kim H. :-) Ser også ud til, at der er mange dejlige ting i den! Stort knus.

  SvarSlet
 7. Dejligt med en at dele livets glæder og genvordigheder med! Hyggelig dag, I har haft. Lækker tapas.
  Det er længe siden, jeg har været i Hønsestrik, det er ellers en dejlig butik.


  SvarSlet
 8. Skønt med sådan en dag ;-) hyggeligt - Mums er en dejlig butik med fristelser af forskellig slags - god ide med juletapas:-)
  Jeg har ikke set den færøske strikkebog - må da lige kigge den til strikkecafe på onsdag hos Hønsestrik.
  God søndag til dig og dine ;-)

  SvarSlet
 9. Sikke en vidunderlig dag I har haft. Godt du bestilte mad så du kunne bruge energi på det som blev så hyggeligt. En god veninde er altså den bedste gave. Din nye bog ser flot ud. Og det gør da også den anden du har bestilt. Nu må du hygge med det blå bløde dejlige garn :-)

  SvarSlet
 10. Så dejligt at I stadig ses! Og hvor er det nogle skønne sager der altid bliver fremstillet på din blog. Din hund er bare ikke til at stå for, den kunne jeg også knuselske ;-)
  Knus til dig!

  SvarSlet
 11. Det lyder som en dejlig dag, med forkælelse og plads til alt det vigtige. Bogen ser ret spændende ud, så den må jeg vist lige lure på når vi ses.

  SvarSlet
 12. Sådan en pigedag er bare dejlig! Sikke et dejligt billede af Gitte. Den trøje er jo smukkere end dens navn!!
  Hønsestrik er bare så søde at besøge. Spændende bog der hoppede i kurven.
  Og lækkert garn... det er jo interessant hvad det kan blive til....

  SvarSlet
 13. DEt lyder som end dejlig dag, trods en verden der nogen gange er uretfærdig og hiver tæppet væk under en, -og stjæler huer! Jeg kan se i har hygget jer gevaldigt. Det må være noget helt særligt at have en veninde med samme interesse, som kommer langvejs fra en enkelt gang imellem, for lige at skabe lidt lys for enden af tunnellen. Det lyder som om det er et helt særligt venskab I har der. Sikke en spændende bog du har fundet dig. Og ja, det lyder underligt at de da for pokker ikke har brugt garn fra færøerne, for det er vel meningen at der skal være en rød tråd ikke? God søndag.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.