17. maj 2014

Saltum med 100 km i timen

Som nævnt i sidste indlæg var jeg i år til Saltum Uldfestival sammen med min svigerdatter og Lillefrø. Når man har sådan en knap 2-årig størrelse med er det hele selvfølgelig på hendes præmisser. Og det bedste hun ved i øjeblikket, er at spæne alt hvad hun kan i en hvilken som helst retning. På den måde oplevede vi Saltum Uldfestival i høj fart ;-)


Det betød selvfølgelig også, at der ikke var så meget tid til at kikke på alt muligt. Eller stå stille og snakke for den sags skyld. Jeg ville gerne have snakket lidt med de gæve kvinder fra Hønsestrik, men jeg nåede kun at vinke til dem i forbifarten - så var det jo godt, at jeg allerede havde købt garn hos dem. Og mon ikke, der bliver købt lidt henover efterårets strikkecafé´er også? ;-)


Ja, hun gaber - men ville hun sove? Tjah, vi traskede rundt i Saltum i en time for at få Lillefrø til at sove og da hun endelig sov, var vi dumme nok til at vove os ind i et telt! Og så var hun lysvågen igen ;-) Så måtte vi skiftes lidt til at gå ind i teltene eller være udenfor og løbe sammen med Lillefrø.

Nu sidder du jo nok og tænker, at det var godt for min pengepung at løbe 100 km i timen, for så kunne jeg jo ikke nå at købe noget? Hmm, hvad skal jeg sige?


Birthe Sahl SKULLE jeg hen til. Nye stjerner til mine ørenringe og nye knapper til min hættetrøje.


Jeg behøver ikke sige, at jeg elsker hendes garner - jeg gjorde et kæmpekup på meget kort tid :-)


Endelig fik jeg købt ind til denne. Geilsk var ikke tilstede, men det var Strikkepinden, hvor jeg kunne købe garn og opskrift. Hvis jeg selv skal sige det, godt gået på så kort tid ;-)


Min svigerdatter forelskede sig i denne her på Charlotte Tønderings stand. I det hele taget forelskede hun sig i mange af de modeller, der var vist frem. Hun er efterhånden en habil strikker, strikker meget, meget fint og jævnt, men når selvfølgelig ikke så meget med Lillefrø omkring sig.

Jeg er i gang med indtil flere sommerprojekter, men forventer 1 af dem afsluttet snarest. Det begyndte jeg så også på sidste sommer ;-)

Ha´ en dejlig Store Bededagsferie derude. Tak for alle jeres søde kommentarer til min Eventyrgenser :-)


22 kommentarer:

 1. Imponerende hvad du har nået med den fart.... Virkeligt lækre indkøb.
  Ja, al gang foregår i løb i Lillefrøs alder... måske derfor batterierne er flade i teengagealderen, hvor de kan sove i døgndrift?

  SvarSlet
 2. Selv om det er gået stærkt, så har I da haft en skøn dag sammen
  Skønne køb du har gjort

  SvarSlet
 3. Sikke skønne ting, du har fået købt ..
  (det går ikke så godt med vores projekter om at få nedbragt lageret - vel ? ;o)
  Jeg er igang med at isolere sommerhuset til vinteren, så jeg er nødt til at købe mere garn ;o)
  Lillefrø har garanteret fået en ordentlig en på opleveren. Mon ikke hun også var begejstret for fårene ? Og der var skønne ting i de telte. Tørklædet, din svigerdatter faldt for, stod jeg også og faldt i svime over. Fantastisk smukt.

  SvarSlet
 4. Jeg var også deroppe. Alene, så jeg gramsede mig frem gennem teltene 😉 Købte både lidt billigt og noget meget lækkert garn. Manglede ikke, men kunne ikke lade være. Tage en to-årig med ville jeg ikke, men glade og gale garntosser, sådan nogen gad jeg godt have med.

  SvarSlet
 5. Sikke en hurtig rundtur, I har været på :-), men du nåede da at få købt nogle rigtig skønne ting

  SvarSlet
 6. Heldigvis Fink I ingen fartbøde :-)
  Tørklædet kunne jeg godt tænke mig at
  hækle...en dag ...:-)

  SvarSlet
 7. Der skulle selvfølgelig stå fik . Ipaden står af engang imellem når jeg skifter sprog :-/

  SvarSlet
 8. Den jakken var virkelig lekker :) dere har så fine knapper :) Ha en fin lørdag, klem fra Beth

  SvarSlet
 9. Trods hastigheden nåede du da virkelig nogle dejlige køb:-) ja Birtes knapper er altså bare skønne....
  Også god Bededagsferie til dig :-)

  SvarSlet
 10. ...og jeg som trodde du ikke fikk tid og anledning til å få kjøpt noe, når Lillefrø hadde sånn fart på seg!!!! ;)
  Jeg kjenner meg godt igjen, for min sønn var som Lillefrø da han var liten. Jeg var tynn som en strek, og fikk ikke brukt penger i butikker på mange år, siden jeg fikk skrekken en gang han knuste en diger glassvase, på noen få sekunder, i en butikk.
  Du kan si til din svigerdatter at hun kan strikke hver kveld, når Lillefrø har lagt seg, og kalle det SIN tid. Vaske kan hun gjøre på dagen, om hun rekker ;)
  Ps: forstår godt at du ikke drar på Garnstafett i år. Familien kommer først. Knus

  SvarSlet
 11. Det lyder da som en aktiv dag og det er det jo med småbørn. Det er ogsåden alder hvor aldrig hører hele samtalen - selskabet taler og diskuterer, jeg var lige klar med et argument, men måtte lige løbe. Jeg vendte tilbage med mit argument, men nu var diskussionen et helt andte sted ;-)

  Stjerner og knapper ser skønne ud og det garn...

  SvarSlet
 12. Det lyder da som en aktiv dag og det er det jo med småbørn. Det er ogsåden alder hvor aldrig hører hele samtalen - selskabet taler og diskuterer, jeg var lige klar med et argument, men måtte lige løbe. Jeg vendte tilbage med mit argument, men nu var diskussionen et helt andte sted ;-)

  Stjerner og knapper ser skønne ud og det garn...

  SvarSlet
 13. Det lyder da som en aktiv dag og det er det jo med småbørn. Det er ogsåden alder hvor aldrig hører hele samtalen - selskabet taler og diskuterer, jeg var lige klar med et argument, men måtte lige løbe. Jeg vendte tilbage med mit argument, men nu var diskussionen et helt andte sted ;-)

  Stjerner og knapper ser skønne ud og det garn...

  SvarSlet
 14. Det lyder som en rigtig dejlig og aktiv dag, godt der alligevel blev tid til lidt indkøb. Det er flotte sager du har købt, jeg er vild med stjerne øreringene.
  Kan godt forstå din svigerdatter er faldet for det hæklede tørklæde, det er også på min ønskeliste .. Engang når lageret er nedbragt :-)

  SvarSlet
 15. Imponerende indkøb med den fart, godt der ikke er fartbegrænsning til fods... :o)
  Kan godt huske hvor lidt tid der var til alting når de er i den alder, og alt det man skulle nå, når de endelig sov.

  SvarSlet
 16. Hej Lene - tak for hilsen ovre hos mig, det var rigtigt hyggeligt at hilse på dig igen!(Og på din svigerdatter og søde - vågne - Lillefrø).Fine ting du bragte med hjem.

  SvarSlet
 17. jeg tror jeg har glemt hvor travelt det er med så seg. jeg kan ikke huske at det ble mye tid til garnkjøp med 2 små barn. - Men når jeg ser alle genserne jeg rakk å strikke så må jeg jo likevel ha rukket en hel del. Jeg tror man bare blir dyktig i å handle på kort tid Og jeg ser jo at til tross for kort tid med Lillefrø rundt deg så rakk du jo å få med deg en god del spennende likevel. :)

  SvarSlet
 18. Tror du har nyt turen med Lillifrø ( som jo er blevet ganske stor efterhånden) Jeg nyder Liv fuldt ud lige nu - skøn alder de har. Dejlige indkøb du har gjort ! Knus Helle

  SvarSlet
 19. Der skulle atså have stået Lillefrø ;-)

  SvarSlet
 20. Hæ, hæ - med sådan en størrelse i selskabet, så lærer man at være effektiv ;-)

  SvarSlet
 21. Øj, det ser nu ellers hyggeligt ud at jage rundt efter hende den lille.
  Jeg synes, det er godt, at du sørger for at indoktrinere hende grundigt (i det omfang, hendes mor ikke allerede gør det) :)

  Lækre indkøb! Nogle gange er det faktisk befriende ikke at have al for lang tid til beslutningerne, ikke?

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.