27. marts 2013

Frost i Ringkøbing

Overskriften hentyder både til minusgraderne i Ringkøbing og Annette Danielsens Frost, der nu endelig efter godt og vel et par år er blevet færdig ;-) Jeg var ikke helt glad for at montere lynlåsen, så hvad kunne være mere passende end at tage den med på kursus i finish og monteringsteknikker? Det foregik i Tind - kunst og tekstil i Ringkøbing under overskriften Strik og velvære.

Butikken er en fantastisk smuk oase ude midt på en mark, hvis du ikke har været der, så tag derhen! Jeg har taget rigtigt mange billeder, men må prioritere hårdt, for der skal også være plads til at vise den færdige Frost - Jeg må dog bringe et billede af butikkens vartegn - det rislende springvand, der også gav os meditativ ro til strikketøjet.


Både Tine, GitteFruen og Bodil, der var kursusleder i fremragende stil, har allerede skrevet om kurset, men det skal ikke hindre mig i at give mit besyv med, for det var et par rigtigt gode og lærerige dage. Hanne Pjedsted formåede med sin tilsyneladende uudtømmelige energi og entusiastiske fremtoning at fastholde vores interesse over to hele dage. I selskab med sådan en ildsjæl, er det ingen sag at holde gejsten oppe, selvom nogle teknikker "bare" var repetition. Og så ved vi jo, at selv gamle cirkusheste altid kan lære nye tricks - f.eks. perfekte knaphuller og montering af lynlås ;-)Jeg synes, jeg fik meget med mig derfra: Måske det allervigtigste - bekræftelse på, at kvinder der strikker, altid kan berige hinanden, uanset hvor forskellige de måtte være, "det perfekte knaphul", at jeg godt kan strikke videre på Hanne Falkenbergs Victoria - Bodil havde sin udgave på og lignede en million på trods af tidligere bloggerier om problemer med at få kraven til at sidde ordentligt og til sidst  men bestemt ikke mindst - en færdig Frost - Hanne Pjedsted guidede mig sikkert igennem monteringen af lynlåsen :-)
Det var liiiiiige før min mand fældede en tåre, da han fik den overrakt ;-) Hvor er det bare en fed fornemmelse, når sådan et langtidsprojekt kommer af pindene og modtageren er tilfreds, gnæg, gnæg.


Et par detaljer: Det er altså meget svært at få nuancerne frem i råhvidt, men jeg håber I kan se, at jeg har gjort mig umage :-) Lynlåsen er syet på i hånden på ydersiden af den fine kantlænke, der ligger ned langs åbningen i forstykket.Kombinationen af strik og velvære, afbrudt af dejlige måltider fra den lokale gårdbutik, må meget gerne gentages. Det var helt perfekt. Bodil ledte os igennem det veltilrettelagte program uden slinger i valsen. Yoga er perfekt efter en lang strikkedag, ligeledes konstruktive forsøg på at løfte livets nedadhængende tendens med ansigtspeeling og pleje, især om morgenen ;-) Kik ind på Tind bloggen for at se Tind-butikken lavet om til yoga-lokale og wellnesscenter. Hov - fik jeg fortalt, at jeg kom hjem med endnu et par kg. garn? Men det må I høre mere om, når jeg begynder at strikke af det. I kan nok se, at fristelserne var store ;-) Der var mange, mange andre lækre fristelser, bla. faldt jeg for den skønneste turkise regnfrakke med prikker og kun det faktum, at den var for stor hindrede mig i at få den med hjem!

Garn på pinde - er en genial måde at udstille garn på, synes jeg. Der er så meget god smag i den butik, så det er ren æstetisk nydelse at gå rundt og se på det hele.


Tusind tak for et godt og veltilrettelagt kursus og tak for dejligt selskab til alle mine medkursister. Det var en fornøjelse at møde jer :-)

Og rigtig god påske til alle, der læser med derude :-) Så er det min tur til at komme på besøg i blogland, vi "ses" :-)


FaktaBoks
Design: Annette Danielsen: Frost fra Strik naturligvis
Garn: 100% Lammeuld fra Fur og Isager Alpaca 1
Anvendt: Trøjen vejer ialt 540 g, men jeg har simpelthen glemt hvor meget, jeg har brugt af hver kvalitet - der er jo også gået et par år siden start ;-)
Farve: Råhvid
Købt hos: Bente Klode på Fur og Isager Alpaca ved Ho-strik
Pinde: 3,5
Str: Large
Ny teknik: Ingen
Bemærkninger: Strikket totalt efter bogen. Det har ikke altid været et dejligt strikketøj, hvorfor ved jeg simpelthen ikke - for garnet er lækkert og mønsteret lige ud af landevejen - sådan rigtigt meditativt :-)
80 kommentarer:

 1. Jeg siger også tak for hyggeligt selskab :-)

  Dejlige billeder du fik taget. Glæder mig til indlægget om om dit garnkøb ;-)

  Hvor er Frost blevet fantastisk!!! Godt at du holdt ud.
  Jeg kan næsten se en tåre på Torbens kind ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg siger også tak for hyggeligt selskab :-)

  Dejlige billeder du fik taget. Glæder mig til indlægget om om dit garnkøb ;-)

  Hvor er Frost blevet fantastisk!!! Godt at du holdt ud.
  Jeg kan næsten se en tåre på Torbens kind ;-)

  SvarSlet
 3. Ser ud til at have været rigtigt hyggeligt! Lynlås i strik? Godt gået - jeg havde aldrig fået den i! Kan da godt forstå, at manden din er glad, når han tålmodigt har ventet så længe :-)

  SvarSlet
 4. Tak for et flot indlæg, det kan kun give lyst til at arrangere flere af den slags.

  SvarSlet
 5. Ser ud som en fantastisk weekend. Fantastisk herretrøje.
  - og god påske!

  SvarSlet
 6. Den frost var vaerd at vente paa. Sikke en montering og lynlaassoemmen waouw. Jeg tror min skal gemmes godt vaek hehe.
  Fedt med kursus. Det er noget jeg virkelig godt kunne taenke mig at proeve, men saa laenge jeg bor i "udkantsfrankrig" ( frygteligt udtryk egentligt talt :-)) nyder jeg med stor glaede dine kursusbeskrivelser. Herligt.
  Ogsaa rigtig god paaske til dig. Vi faar foerst paaskeferie i slutningen af april og har "kun" helligdag mandag d 1, men vi skal NYDE den.
  Kram herfra.

  SvarSlet
 7. nöj, hvor er den blevet lækker og klæder ham rigtig godt, kan forstå han blev glad. og suk, hvor dejligt med sådan en weekend, så kan det næppe blive bedre.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 8. Tillykke med færdiggørelsen, Frost er blevet super flot, så jeg kan da godt forstå, den blev godt modtaget

  SvarSlet
 9. Det lyder som en skøn weekend i eventyrland :-)
  Det er en rigtig smuk frost du har lavet, dejligt når ens arbejde vækker glæde.
  Rigtig god påske til dig også, forhåbentlig med sol og mindre frost :-)

  SvarSlet
 10. Du har ganske ret der er skønt i Tind.
  Fine billeder du har taget af butikken.
  Hvor er din trøje blevet fin, kan godt forstå manden er tilfreds med den.

  Yt.

  SvarSlet
 11. Hej
  Det lyder som en weekend der gav mere end bare strikke glæder men også fik sat noget på livskvalitets kontoen fedt. Det er jo det livet handler om.

  Sikke flot din frist er blevet og lynlåsen sidder lige i øjet, jeg må prøve at lære mig det en dag for min søn vil gerne have en trøje med lynlås i, men jeg har været en tøs og sagt at det kan jeg ikke.

  Have en god påske.

  SvarSlet
 12. Lyder bare som en super dag synes nu at i jyder har det med at få stablet nogle fede kurser på benene er bare så misundelig :-)

  SvarSlet
 13. Det lyder som det mest perfekte kursus at deltage i.
  Lækker trøje den der frost. God ide at tage den med på kursus. Glæder mig til at se dine indkøb blive forvandlet til smuk strik.

  SvarSlet
 14. EN hel dag med strikk, yoga og velvære høres ut som oppskriften på en meget vellykket dag. Hadde jeg bodd i nærheten skulle jeg mer enn gjerne tatt meg en tur. :)
  -Hadde nok også kommet hjem med en kg eller 2 garn.

  Godt du også fikk noen dager med fri og slappet av med alt det andre du har å henge fingrene i til vanlig.

  Ikke rart at husbonden ble fornøyd. Selv om ventetiden var litt lang var det da absolutt verdt det. :)

  SvarSlet
 15. Det har da været en hel perfekt week-end :-)
  Frost er mega flot, og klæder modellen godt.
  Det er da ulige dig at være så længe om det :-)
  Men....man skal have nogle ufoer, ikke?

  SvarSlet
 16. Lyder som en herlig weekend med godt udbytte. Frost er blevet rigtig fin... hmmm tør jeg vise manden den. Flere kg garn - har du en lade til opbevaring?

  SvarSlet
 17. Hej Lene
  Det var hyggeligt at møde dig i Tind. Ja den regnfrakke klædte dig ualmindelig godt;-) sommetider er "heldet" så med en så man ikke får det man ønsker sig.
  Det var et super godt kursus, veltilrettelagt og spændende. Træls at vi så valgte at køre før hjem, men vejmeldingerne var noget trælse.
  Strikkehilsner Kis

  SvarSlet
 18. hej Lene
  Strik og velvære. Sikken titel - den kunne jo få enhver garvet strikker op af stolen ;o)
  og sikke skønne billeder. Jeg giver dig helt ret i, at det er æstetisk smukt med garnet på pinde. Smart og utraditionel løsning.
  Frost er blevet rigtig god - og den klæder din mand perfekt.
  Det med lynlås i strik er en svær en - men den er klaret perfekt :o)
  god påske til dig og familien.

  SvarSlet
 19. Et pragtfuldt indlæg som kan få det til at krible i fingrene på enhver strikker. Det ser rigtig dejligt ud.

  Din Frost er blevet superflot og lynlåsen ser ud til at sidde perfekt. Jeg er altid gået uden om modeller med lynlås, fordi jeg synes det er så svært at få det pænt.
  Jeg er spændt på at se dine mange garnkøb og på hvad du får lavet af dem. Rigtig god påske.

  SvarSlet
 20. For en flott genser FROST du har strikket. Og din mann er jo den perfekte modell!
  Er det ikke flott når det vi har strikket og lagt masse arbeid i, blir belønnet med en fornøyd eier av det nye plagg?
  Min mann fikk en Norsk genser av meg FANA, og den er stadig på. Og han ønsker seg enda en! Jihaaa!!!
  Sen weekenden dere hadde hos TIND må ha vært fantastisk. Den butikken er flott, og fyllt med gode ting.
  Ønsker deg en riktig fin påske, Lene. Klem

  SvarSlet
 21. Tak for linket til gårdbutikken på Fur...der må jeg helt sikkert forbi i næste uge, hvor Eddie og jeg holder ferie der :-)
  Flot trøje du har strikket til Torben :-)

  SvarSlet
 22. Ingen tvivl om at I har haft et par skønne dage vestpå - smukke omgivelser, dejligt selskab og kvalificeret undervisning; så bliver det da ikke meget bedre!

  Ih, altså, hvor den Frost ser godt ud!!!! Med så godt et resultat har den jo været hele ventetiden værd! Meget godt min mand ikke ser med her for så kunne det nok ende med at jeg skulle igang med en Frost også :-)

  Og selvom det er en af de pæneste herremodeller (og jeg måske næsten kunne have lyst til at glæde manden med en), ja, så er og bliver jeg altså nærig og egoistisk med min strikketid og strikker til mig selv......

  SvarSlet
 23. Det har da vist været en skøn weekend med strikkeglade piger. Hvor er det dejligt når man i flere dage kan fordybe sig i tingene og møde ligesindede. Superflot trøje som du har strikket til manden og lynlåsen sidder perfekt.
  Godt at vi har nogle tålmodige mænd.

  SvarSlet
 24. Det ser ud til at I har haft en fantastisk tur. Jeg har længe gerne ville besøge det sted, men har det til gode. Tillykke med en meget smuk frost, som klæder din mand utrolig godt!

  SvarSlet
 25. Flot, flot Frost. Den sidder jo som støbt på Torben! Han ser super godt ud i den. Og nu har du jo garn til den næste trøje til ham :-)

  Også tusind tak for sidst. Håber vi snart ses igen.

  Jørgen masserer skam. Det føltes dog ikke helt så behageligt som da du gjorde det....

  SvarSlet
 26. Det er et helt fantastisk, vidunderligt og magisk sted - der er farlig for pengepungen :-) Rigtig god påske til dig :-)

  SvarSlet
 27. Ja, det kan da ikke være andet end skønt med sådan et par dage i det skønne mekka, og flotte billeder, skal da huske at kigge ind, hvis jeg kommer på de kanter.
  Og mega flot Frost, den klæder ham godt, og der er jo brug for gode uldtrøjer endnu, desværre.

  SvarSlet
 28. Sjovt nok, får jeg stress af vand løber. Flot finis du har lavet med lynlåsen. Og trøjen er super flot.

  SvarSlet
 29. Superflot trøye og masse fine bilder :)

  SvarSlet
 30. I've been exploring for a little for any high-quality articles or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Reading this info So i'm glad to express that I have a very just right uncanny feeling I discovered exactly what I needed.

  I so much without a doubt will make certain to don?
  t fail to remember this web site and give it a look regularly.  My web-site get more instagram followers

  SvarSlet
 31. Den trøje kan du osse sagtens være stolt af. Hvor er den flot.
  .. og så kan man jo så gå her og være dejlig misunderlig over at læse om dine skønne dage.

  SvarSlet
 32. If you have a website, you can use Google Trends for your website traffic to increase as well.
  I have more stuffings in me from yesterday than I care to think about.

  If a person is connected with the latest headlines, it will develop an awareness in him with regards to the world which
  surrounds him.

  Take a look at my webpage - Latest Daily News

  SvarSlet
 33. It is the best time to make a few plans for the longer term and it is time to
  be happy. I've learn this publish and if I may I want to recommend you few fascinating things or suggestions. Maybe you can write next articles relating to this article. I wish to learn more issues about it!

  Take a look at my weblog :: vertical jump exercises

  SvarSlet
 34. We absolutely love your blog and find many of your post's to be just what I'm looking for.
  Do you offer guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn't mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

  My webpage; diets that work fast for women

  SvarSlet
 35. What is the leather jacket Tony stark is wearing in the prison scene in iron
  man 2?

  Here is my webpage Iron Man Costume Replica

  SvarSlet
 36. Great stuff! Usually puzzled whats much better with regards to profitability within
  the relationship area of interest..

  Here is my page online dating websites list

  SvarSlet
 37. Appreciate the recommendation. Let me try it out.

  My weblog: diets that work fast

  SvarSlet
 38. For newest information you have to go to see the web
  and on world-wide-web I found this web site as a most
  excellent web site for newest updates.

  my web-site; diet plans that work fast

  SvarSlet
 39. I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice,
  keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back in the future. All the best

  Here is my blog; best vertical jump program

  SvarSlet
 40. Hello just wanted to give you a quick heads up. The
  text in your post seem to be running off the screen in Ie.
  I'm not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I thought I'd post
  to let you know. The design look great though!
  Hope you get the problem solved soon. Cheers

  Here is my web site :: Buy cosima revival

  SvarSlet
 41. As far as I'm concerned, there is no point getting out of bed for less than a grand, so it doesn't look as though
  it's worth it to me.

  Here is my web page ... best value loans

  SvarSlet
 42. So - "Frost i Ringk�bing" - I would nеver hаve thοught it would
  be аs gooԁ readіng as it hаѕ been.
  Now I should аctually gο anԁ do sοmе work.


  Herе is mу ωeblog - blogspot.Co.uk

  SvarSlet
 43. I read this piece of writing fully on the topic of the
  resemblance of most up-to-date and earlier technologies, it's remarkable article.

  Also visit my web blog: acoustic guitar chords for beginners

  SvarSlet
 44. Nice and stunning backyard sheds. I like them all especially around the second image through the top,
  I am inspired to produce like that where I can also
  leave. Thanks for sharing, I promise to make like that second
  picture.

  My blog ... arrow newport 8 ft. x 6 ft. steel shed instructions

  SvarSlet
 45. These mutations relatively diminish, but don't nearly entirely inhibit,
  the regular function of alpha-glucosidase. Moreover consuming very often holds the nitrogen balance of
  the body high hence the body doesn't eat away on its personal muscle mass reserves.
  Not just can an elliptical develop muscle,
  but it may also help you burn up calories and body fat.

  Visit my webpage; building muscle mass for women after 50

  SvarSlet
 46. Appreciating the dedication you put into your site as well as in depth details you give.

  It's amazing to come across a weblog each and every after inside a whilst that isn't exactly the same old
  rehashed materials.
  Fantastic read! I've bookmarked your web site and I'm like
  your RSS feeds to my Google account.

  My blog six pack shortcuts workout sheet

  SvarSlet
 47. I just couldn't depart your site prior to suggesting that I really loved the standard information an individual supply to your visitors? Is going to be back often in order to check up on new posts

  Here is my blog post exercises for vertical

  SvarSlet
 48. Thanks for these fantastic tips! These are all totally doable
  and significantly less expensive than my dentist in Gilbert, AZ would charge for whitening trays.
  I love eating crunchy fruits and veggies already but have a tough time remembering to floss at night so
  that is some thing I can function on. Thanks again!


  My webpage: dental pro 7

  SvarSlet
 49. So much for having a bash at this myself, I won't be able to do it. I think I'll just learn about it instead.


  Lοok into my blog: fast Cash Advance payday loan

  SvarSlet
 50. Thank you for any other magnificent article.

  The place else could anybody get that kind of information in such a perfect way of
  writing? I've a presentation next week, and I'm on the look for
  such information.

  Feel free to visit my web site; I Knew You Were Trouble (Kim Viera Cover)

  SvarSlet
 51. Could do with reаdin some more wгitіng оn this - anу recсomendations
  coνeгіng whаt bookѕ to rеaԁ οг ωhat forumѕ
  I might join?

  Τake а lоok at mу ωеb-sіte :
  : best loan deal

  SvarSlet
 52. I have been drinking milk my complete life, but now I only drink natural milk.


  my page ... weight loss plateau six months

  SvarSlet
 53. hi!,I really like your writing very much! percentage we
  be in contact extra approximately your post on AOL? I need a
  specialist in this house to solve my problem. May be that is you!
  Having a look ahead to look you.

  my web blog: http://julio.estudiosuma.cl/elgg/pg/groups/47264/solavei-cell-phone

  SvarSlet
 54. No matter if some one searches for his required thing,
  thus he/she desires to be available that in detail, therefore that thing is
  maintained over here.

  Have a look at my website :: washer and dryer appliance repair Wesley Chapel Florida Florida

  SvarSlet
 55. you're actually a good webmaster. The website loading speed is incredible. It seems that you're doing any distinctive trick.

  Moreover, The contents are masterpiece. you have performed a great job on this subject!


  Here is my webpage; professional appliance repair Clearwater FL

  SvarSlet
 56. Hi, I think your website might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
  has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
  Other then that, amazing blog!

  my website :: subzero refrigerator & appliance repair Dunedin FL

  SvarSlet
 57. We're a bunch of volunteers and starting a brand new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You've performed an impressive activity and our whole group will probably be thankful to you.


  my website ... how to calculate bmr

  SvarSlet
 58. I'm sure I saw a video put on here, with some extra stuff on this. I can't fіnd the
  link though.

  Feel fгеe to surf to my webѕіtе; great loans site

  SvarSlet
 59. Multiple times in marvel bruce banner speaks of attempts to kill himself to
  no avail; the hulk usually takes over and prevents his dying.

  There is a prelude to world war hulk set on earth within the
  much future with no life save swarms of locust that tear him apart until they transfer on
  and he is able to fully regenerate, even from a state of
  getting torn in half and organs eaten. He also
  exists in the main of the earth and star, so tossing him in
  one of these is actually a no go. This can be a matter of the completely
  indestructible opponent unless you are able to cease his existence, not
  kill him. I am not as informed on superman's powers but unless superman has infinite endurance and invulnerability he can not win. If he does have that, this becomes a fight that finishes when the sunlight explodes and from my understanding would limit superman's regenerative
  powers.

  Here is my blog post: superman stamina Free

  SvarSlet
 60. It's appropriate time to make some plans for the longer term and it's time to be happy.
  I've learn this post and if I may just I desire to counsel you few interesting things or tips. Perhaps you could write next articles relating to this article. I wish to read even more things about it!

  My webpage: best diet

  SvarSlet
 61. Mowеԁ fгont anԁ baсκ laωns, іt's about time for a diverting evening browsing the articles on here... might have to pop out to the tip with some junk though

  Also visit my homepage: Best Loans On The Market

  SvarSlet
 62. Wonderful web site. Plenty of helpful info here. I am sending it to several buddies ans
  additionally sharing in delicious. And of course, thanks in your
  sweat!

  Check out my webpage ... book auf ra kostenlos spielen

  SvarSlet
 63. Lookѕ like the cat's out of the bag on this... I'll have to have a rеаd to see whаts сoming up.
  ...

  mу site ... best loan Deals

  SvarSlet
 64. Your method of describing all in this paragraph is actually fastidious, every one be able
  to effortlessly be aware of it, Thanks a lot.


  Feel free to surf to my weblog; radio control

  SvarSlet
 65. ill be conference him there and this can be my initial interent date

  my web blog ... female mind mastery kirsten price

  SvarSlet
 66. Do you have a spam issue on this website; I also am a blogger,
  and I was curious about your situation; we have
  created some nice procedures and we are looking to trade methods with other folks, please shoot me an e-mail if interested.


  my web page; 1285 Muscle Supplement

  SvarSlet
 67. Wonderful work! This is the type of information that should be
  shared across the net. Shame on the seek engines for no longer
  positioning this publish upper! Come on over and talk over with my
  site . Thanks =)

  My web blog - make your penis bigger

  SvarSlet
 68. Pretty! This has been an incredibly wonderful post.
  Thank you for providing these details.

  My web blog; Size Genetics

  SvarSlet
 69. Thank you for the auspicious writeup. It in fact
  was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you!

  By the way, how can we communicate?

  Here is my homepage - walking calorie calculator

  SvarSlet
 70. Hi, for all time i used to check web site posts
  here early in the dawn, as i like to gain knowledge of more
  and more.

  Review my web site; Louis Vuitton Outlet

  SvarSlet
 71. Tv ad coffee machines issue chapels, educational institutions and therefore altruistic entities the ability to earn money at the tasks the company show up present in an effort to boost hard cash for uneven result in.

  It's wise, or else may perhaps be, very similar to that relate to making use of cannabis. Golf courses Hole, unquestionably the Rubik's Dice
  Business presenter, nicely Air duct Recording Coffee Mug.
  Make no mistake- within the reality of the situation, that payment review
  web sites have elected this users' days not hard.

  Here is my site; red oster coffee pots

  SvarSlet
 72. It is appropriate time to make some plans for the future and it is
  time to be happy.
  I have read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or tips.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.
  I wish to read even more things about it!

  Feel free to surf to my page ... Psa Levels

  SvarSlet
 73. I have been browsing online more than 3 hours today, yet I
  never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as
  you did, the web will be a lot more
  useful than ever before.

  My web-site; interior design degrees online

  SvarSlet
 74. Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it.

  Look advanced to more added agreeable from you! By the way,
  how could we communicate?

  My homepage :: no balance transfer credit card

  SvarSlet
 75. It's very trouble-free
  to find out any topic on net as compared to books, as I found this piece of writing at this website.

  My webpage norfolk ct real estate **

  SvarSlet
 76. It's appropriate time to make some plans for the future and it is time to be happy.
  I've read this post and if I could I wish to suggest you few
  interesting things or suggestions. Maybe you can write next articles referring to this article.
  I wish to read more things about it!

  Here is my web site - CrossFit Flooring

  SvarSlet
 77. Hurrah, that's what I was searching for, what a material! present here at this website, thanks admin of this web site.

  Feel free to visit my page - hypnotic seduction poems

  SvarSlet
 78. Hey I know this is off topic but I was wondering if
  you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

  Here is my web page book of ra kostenlos online spielen

  SvarSlet
 79. The key difference would be harvest juicers does indeed detach
  currently the pulp otherwise junk coming from the liquid and also the particular
  blender mashes everything will probably have
  that will put tension to specific fruit juice online personal.
  At a store I've been stunned in which i might create the particular wonderfully in shape restaurant-grade soups at-home. Making use of substantially less chaffing warm temperature, that diet compounds are hands down maybe even less defective, finding stuck with the very eating routines, colour of, and so sense as a aspect associated soul. The particular Ninja Household Body 1100 are also able to crushes hybrid tomato seeds just like flax seed starting, and it could be outrageous that helps make supporter butter. Their Blendtec First-class Actually be hard . distinctive line of products or services have the ability to rrn the muscle and durability about their office the internet, but you are added aesthetically pleasing just for the space.

  my weblog smoothie maker costco

  SvarSlet
 80. Woah! I'm really enjoying the template/theme of this website.
  It's simple, yet effective. A lot of times it's challenging to
  get that "perfect balance" between usability and visual appeal.
  I must say that you've done a very good job with this.
  Additionally, the blog loads super quick for me on Safari.

  Exceptional Blog!

  my website :: pebbles

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.